Meinen Stomerij & Wasserij

stomerijmeinen.nl

Meinen Stomerij & Wasserij Reviews

Excellent rating
4.7
43 reviews Verified
Meinen Stomerij & Wasserij
%title%

%offer%

Reviews ( 43 ) 4.7

Willy Van Der Ploeg
Willy Van Der Ploeg
2023.06.11
Servicepunt bij de op=op winkel. Werkt goed, duidelijk communicatie. Voldoende snel en goed schoon.
Reply from Meinen Stomerij & Wasserij 2023.06.12
Dank u wel voor uw mooie review!
Hollandsmusicgirl
Hollandsmusicgirl
2023.02.08
Reply from Meinen Stomerij & Wasserij 2023.02.08
Dank je wel voor je review!
Esther
2022.07.13 2022.07.13
Helaas geen contact te krijgen Per mail, telefoon, voicemail en via de chat contact proberen te leggen. Helaas niet gelukt. Geen fijne ervaring mogen ervaren. Website was wel helder en duidelijk, nu de rest nog.
anna madeleine van der houwen
anna madeleine van der houwen
2022.03.22
Prima. Heel veel service en hoge kwaliteit textielreiniging. Ook tapijten en dekbedden een aanrader
Reply from Meinen Stomerij & Wasserij 2022.03.22
Dank u wel voor uw mooie beoordeling!
Super fijne zaak Had kledinghangers nodig voor een project op school. Zo lief en vriendelijk dat ik ze bij Meinen kreeg, binnenkort met de leerlingen lekker knutselen
Annet Mail
Annet Mail
2021.09.10
Marian Teer
Marian Teer
2021.03.31
Gratis parkeren, vriendelijk personeel, dekbed lekker schoon en mooi ingepakt weer mee terug!
Reply from Meinen Stomerij & Wasserij 2021.04.01
Dank je wel voor je mooie beoordeling, Marian!
leonie luten
leonie luten
2021.03.19
Reply from Meinen Stomerij & Wasserij 2021.03.20
Dank je wel, Leonie!
Stefan Snijders
Stefan Snijders
2021.01.28
Positive
Professionalism
Vriendelijke en goede service op maat.
Reply from Meinen Stomerij & Wasserij 2021.01.28
Graag gedaan! En dank je wel voor de mooie beoordeling!
Robert V Dijk
Robert V Dijk
2021.01.05
recommends
wij hebben de hagerty gehuurd voor onze bank. Het resultaat is geweldig 😀 de bank is werkelijk als nieuw
Reply from Meinen Stomerij & Wasserij 2021.01.06
Super! Dank je wel voor je review!
Elvira Schuch
Elvira Schuch
2020.04.09
IL
IL
2019.12.30
Alicja Kragt
Alicja Kragt
2019.04.20
Goede en snelle service
Reply from Meinen Stomerij & Wasserij 2019.04.22
Bedankt voor uw review!
dj kiekebos
dj kiekebos
2019.01.29
Een prettig familie bedrijf! Erg goede kwaliteit van stomen en reinigen. Er is veel aandacht voor het product en de wensen van de klant. Je merkt aan alles dat er veel kennis en ervaring in de familie zit.
Sietske Visser
Sietske Visser
2019.01.03
Waar de vakantie wel niet goed voor is! Eerst hebben we ons vloerkleed laten reinigen bij (er was vorig jaar rode wijn op gevallen) en vandaag heeft Oscar Visser de hoekbank gereinigd. Super blij met het resultaat ✨
Sietske Visser
Sietske Visser
2019.01.03
recommends
Waar de vakantie wel niet goed voor is! Eerst hebben we ons vloerkleed laten reinigen bij (er was vorig jaar rode wijn op gevallen) en vandaag heeft Oscar Visser de hoekbank gereinigd. Super blij met het resultaat ✨
Simon Hessels
Simon Hessels
2016.10.21
recommends
Heel klantvriendelijk en een zeer goede service! Zeker aan te bevelen!
Laura Venema
Laura Venema
2016.10.20
recommends
Ellen At Work
Ellen At Work
2016.10.20
recommends
Danielle Eissen
Danielle Eissen
2016.10.20
recommends