https://stomatologtomaszow.pl/

https://stomatologtomaszow.pl/ Reviews

Good rating
4.2
18 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (18)
Berenika B
Berenika B
2024.02.16
Nie polecam. Dentystka zdziera tylko pieniądze. Ząb usunięty a co zobaczyłam -okazuje się że ząb został połamany a korzeń pozostawiona wraz częścią zęba.
Renata Zbiciak
Renata Zbiciak
2024.02.09
Polecam panią stomatolog bardzo miła i uprzejma osoba.... Pełny profesjonalizm miła atmosfera p. Doktór nawet zażartuje z uśmiechem wytłumaczy o co chodzi...... Super😘👍
MAGDA SMUS
MAGDA SMUS
2023.01.08
Pelen profesjonalizm. Pani Monika prowadzi mnie od kilku lat.
Magdalena Jakubowska
Magdalena Jakubowska
2023.01.05
Łukasz Bukowski
Łukasz Bukowski
2022.09.08
Pełen profesjonalizm! Bardzo miła Pani. Super jestem zadowolony a mega się obawiałem tego co mnie czekało do zrobienia. Pani bardzo konkretnie i dokładnie wykonuje swoją pracę :⁠-⁠):⁠-⁠):⁠-⁠) Wrócę
Bartek Trojak
Bartek Trojak
2022.03.23
Małgorzata
Małgorzata
2021.09.19
Nie polecam. Dentystka zdziera tylko pieniądze. Usługi wykonywane są pospiesznie i niedbale. Rozumiem że można poprawiać ubytek raz bo coś tam się nie utwardzi i odpadnie no ale poprawiać 3 razy ten sam ząb to już chyba przesada. Oczywiście dalej jest nie tak i jestem zmuszona udać się do kogoś bardziej kompetentnego.
Damian Reszka
Damian Reszka
2021.03.29
1910bizon
1910bizon
2021.03.23
Milena
Milena
2021.03.22
Angelika Łagida (Angelisia13)
Angelika Łagida (Angelisia13)
2020.09.29
Lekarz zdziera kasę. Przyszłam umówić się na wyrwanie ósemki. Lekarz zaprosił mnie do gabinetu powiedział że faktycznie ząb do usuniecia, nic nie zrobił po czym wziął 50 zł. A branie od pacjentów pieniędzy za zero usługi to przegięcie. Nigdy wiecej
Patrycja Żak
Patrycja Żak
2020.07.23
The Gromo
The Gromo
2019.07.18
Godna polecenia Pani Stomatolog.
Jowita Sygitowicz
Jowita Sygitowicz
2019.07.05
Pani stomatolog była bardzo miła i sympatyczna :) polecam
Asia M
Asia M
2019.05.12
Mariusz Marcinkowski
Mariusz Marcinkowski
2018.07.30
Mateusz Gajak
Mateusz Gajak
2017.09.23
Justyna Jardzioch
Justyna Jardzioch
2017.07.23