Stomatologia Majowski

stomatologiamajowski.pl

Stomatologia Majowski Reviews

Excellent rating
5.0
38 reviews Verified
Stomatologia Majowski
%title%

%offer%

Reviews ( 38 ) 5.0

Alina Dziubek
Alina Dziubek
2024.05.14
Bardzo miła,profesjonalna obsługa.Pan Dawid przesympatyczny człowiek. Polecam tu wizyty są bezstresowe i przyjemne.
Advertisement
Małgorzata Brówka
Małgorzata Brówka
2024.05.01
Serdecznie polecam dr Anie, najlepsze podejście do dzieci jak również do dorosłych.. Obawa przed dentysta tam znika.. Piekne gabinety, rewelacyjne Panie rejestrujące jak i asystentki. Polecam z całego serca. :)
Beata Jastrzębowska
Beata Jastrzębowska
2024.04.23
przemili ludzie,wszystko poszlo szybko i bez bolesnie polecam
Hanna Pawelec
Hanna Pawelec
2024.04.12
Profesjonalni i przyjazni pracownicy. Lata doświadczenia przekładają się na świetne leczenie zębów. Ząb jak nowy po kanałowym leczeniu. Polecam.
Kaja Sajnaj
Kaja Sajnaj
2024.03.05
Dr Dawid Majowski to lekarz z powołania, bardzo sympatyczny i fachowy, z wiedzą i doświadczeniem. Zawsze wszystko rzetelnie tłumaczy. Wizyta zawsze przebiega w miłej atmosferze, a dr Majowski potrafi zagadać pacjenta, i zapomina się o strachu. Wszystko dokładnie tłumaczy co będzie robić, i co po kolei robi. Mam duży uraz i strach przed wizytami u dentysty, tutaj mimo że strach mi też często towarzyszył przed wizytą, wchodząc do gabinetu mija. Wizyty przebiegają bez bólu. Pan Dr zawsze pyta „jak tam? Czy wszystko w porządku?” Polecam! :) Jeśli ktoś się boi wizyty, u dentysty nawet w dorosłym życiu to tutaj można śmiało iść i strach mija.
Advertisement
Aleksandra
Aleksandra
2023.11.03
Marek Wawryk
Marek Wawryk
2023.09.26
Super profesjonalne podejście do pacjenta
Adrian Tyszer
Adrian Tyszer
2023.06.26
Super, sympatyczni i życzliwi ludzie. Pełna profeska.
Monika Branna-Strzelczyk
Monika Branna-Strzelczyk
2023.05.25
Advertisement
Aneta Gumińska
Aneta Gumińska
2023.05.25
Z całego serca polecam panią dr Agatę Kreft, zawsze wszystko rzetelnie wytłumaczy i wiem że dobierze najlepsze dla mnie leczenie. Sympatyczna, zawsze uśmiechnięta razem ze swoją asystentką. Dzięki pani doktor przestałam się bać wizyt u stomatologa 🤩
Zbigniew
Zbigniew
2023.05.17
Wszystko elegancko. Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie. Dziękuję za pomoc. Polecam, pozdrawiam.
Sylwester Tadeusz Szczesniak
Sylwester Tadeusz Szczesniak
2023.05.15
Martyna Madejska
Martyna Madejska
2023.04.14
Pełen profesjonalizm! Bardzo miła atmosfera, wszystko dokładnie omówione i wytłumaczone. Jestem bardzo zadowolona z wizyt. Pochwały należą się również Paniom z rejestracji, zawsze uprzejme oraz uśmiechnięte 😊.
Advertisement
Patryk Markisz
Patryk Markisz
2023.03.07
Jagoda Mackojć
Jagoda Mackojć
2023.03.06
Paweł Wewiura
Paweł Wewiura
2023.02.13
Mega Super Doktor!
Monika B
Monika B
2023.01.13
Polecam z całego serca gabinet doktora Dawida Majowskiego! Ogromna wiedza i doświadczenie lekarzy; miła atmosfera zarówno w gabinecie, jak i w rejestracji. Leczenie na najwyższym poziomie. Idealna współpraca pomiędzy lekarzem a asystentką. Do zobaczenia! :)
Advertisement
Irena Rz.
Irena Rz.
2023.01.12
Dr Dawid Majowski to świetny, przesympatyczny i kompetentny stomatolog, który zawsze stara się, aby leczenie było bezbolesne i skuteczne. Przemiła Pani asystentka i Pani w recepcji. Jest to miejce, gdzie mogę wjechać z osobą na wózku, wielki plus za to. Polecam tą klinikę !
Beata Kalina
Beata Kalina
2022.12.14
Dr Majowski to zdecydowanie najlepszy dentysta- nie tylko w Sulechowie . Kompetentny z dużą wiedzą i doświadczeniem. Doskonałe podejście do dzieci i duże poczucie humoru -syn go uwielbia. Generalnie miejsce bardzo przyjemne. Panuje mila i swobodna atmosfera. Pani w recepcji urocza i bardzo uprzejma pomimo ciągłego przekładania wizyt, pomocna 🙂
Róża Magnus
Róża Magnus
2022.12.10
Polecam Panią Anię jeżeli ktoś boi się stomatologa 😆