Stomatologia Wodna 25 Stomatolog dziecięcy Chirurgia Bezbolesne usuwanie zębów RTG Pantomograf

stomatologia-lodz.pl

Stomatologia Wodna 25 Stomatolog dziecięcy Chirurgia Bezbolesne usuwanie zębów RTG Pantomograf Reviews

Good rating
4.3
118 reviews Verified
Stomatologia Wodna 25 Stomatolog dziecięcy Chirurgia Bezbolesne usuwanie zębów RTG Pantomograf
%title%

%offer%

Reviews ( 65 ) 4.3

Adam Filipiak
Adam Filipiak
2021.04.28
Rewelacja! Bardzo nowoczesny gabinet, a do tego usługa wykonana na najwyższym poziomie. Jeszcze nigdy nie byłem tak zadowolony z wizyty u dentysty, a nie była to całkowicie bezbolesna wizyta. Do takiego gabinetu aż chce się wracać. Polecam!
Advertisement
Tiger
Tiger
2021.04.23
Witam czy na NFZ dorosłych też państwo przyjmują?
Anna Florczak
Anna Florczak
2021.03.24
Z racji tego że miałam wcześniej nie miłe doświadczenia ze stomatologami moje ząbki są w złej kondycji ale została mi polecona pani dr Gabriela Wyszomierska poszłam na wizytę do pani dr jestem bardzo zadowolona z podejścia Pani dr jest bardzo miła i fachowa polecam wszystkim osobą które boją się wizyt u stomatologa nic nie bolało dziękuję
Katarzyna Woźniak
Katarzyna Woźniak
2021.03.19
Pani Elżbieta Sosnowska, najlepszy stomatolog ;) podejście do dzieci na 6+, miła, serdeczna, służy pomocą ;) wizyta z córką u Pani doktor to sama przyjemność ;)
Pitersoczek
Pitersoczek
2021.03.12
super miejsce i dr pietrzak
Advertisement
Sebastian Szczególski
Sebastian Szczególski
2021.03.09
Polecam Panią dr Gabrielę Wyszomierską! Miło, dokładnie i profesjonalnie uporała się z moją awarią ;) Dziękuję
Agnieszka
Agnieszka
2021.03.02
Bardzo polecam Dr GABRIELĘ WYSZOMIERSKĄ. Każda wizyta u Pani Doktor jest miła i bezbolesna, a ząbki zawsze profesjonalnie i dokładnie zrobione. Szyna relaksacyjna na zęby zrobiona świetnie- wyciski zębów idealnie zrobione przez Panią Doktor (podczas noszenia poprzedniej szyny zrobionej u innego stomatologa niestety zawsze czułam dyskomfort)
Mr Filip
Mr Filip
2021.02.28
Do dupy
Monika Gabara
Monika Gabara
2021.02.07
Advertisement
Gil Ferreira
Gil Ferreira
2021.02.06
Fantastic service. Our son had severe toothache and it is a Saturday. Phoned several dentists who could not assist. Called and the receptionist told us they were busy, but we should come immediately. When there, we only waited for 10 minutes to be seen by the dentist. Quick and efficient service. This will be my new dentist in Lodz!
Tomasz Konopka
Tomasz Konopka
2021.02.03
Bardzo miła atmosfera, dobre podejście do pacjentów. Ogólnie polecam
Ewelina Głowacka
Ewelina Głowacka
2021.01.23
Bardzo polecam ten gabinet. Krótkie terminy oczekiwania nawet na NFZ. Leczę się u Pani Doktor Wyszomierskiej i jestem bardzo zadowolona. Jest osobą bardzo sympatyczną, z dużą wiedzą i bardzo zaangażowana. Trafiłam tutaj z myślą doraźnej pomocy, ale zostanę na zawszę. Jeszcze raz bardzo polecam !!!
Justyna
Justyna
2021.01.19
Serdecznie dziękuję personelowi oraz dr Pierzak i dr Sosnowskiej za wspaniałe podejście do najmłodszych pacjentów. Moja córka kocha chodzić do stomatologa i wręcz nie może doczekać się kolejnych wizyt ? a jak dziecko zadowolone to i mama szczęśliwa. Z czystym sumieniem polecam gabinet, nie tylko dla dzieci ale i dla dorosłych ?
Advertisement
moth doom
moth doom
2021.01.15
Paulina B
Paulina B
2021.01.14
Polecam Panią dr Gabrielę Wyszomierską, uczęszczają do niej moje dzieci. Wzorowe podejście do dzieci, zawsze wychodzą uśmiechnięte i bez problemu przychodzą na wizyty
Joanna Oberle
Joanna Oberle
2021.01.08
Polecamy serdecznie Panią doktor Elżbietę Sosnowską, super podejście do dzieci:)
tirtarira rara
tirtarira rara
2020.12.31
Super miejsce dla dużych i małych ludzi. Byłam 2 razy na wizytach na NZF z małymi dziećmi. Za pierwszym razem dla syna była to pierwsza wizyta u dentysty w wieku 3 lat, na drugiej 5,5-letnia córka miała leczoną pierwszą dziurkę w zębie. Obie wizyty zakończone uśmiechem. Jestem wdzięczna ogromnie. Moje zęby także zaopiekowanie. W przypadku wątpliwości, szybkie prześwietlenie zęba na miejscu. Sensowne terminy i uprzejma obsługa. Polecam!
Advertisement
Zosia Kubera
Zosia Kubera
2020.12.01
Jan Kowalski
Jan Kowalski
2020.11.27
Polecam, zwłaszcza Panią dr Elżbietę!
Marta Nojek
Marta Nojek
2020.11.20
Bajka.. jeszcze nigdy moi chłopcy nie byli tak zadowoleni po wizycie u dentysty:) Starszy syn miał "traumę" po leczeniu u innego stomatologa, a tu pani dr Sosnowska wyleczyła mu 2 ząbki na 1 wizycie bez bólu. Młodszy 4 latek tak samo 2 ząbki zrobione, a dziecko szczęśliwe czeka na następną wizytę:) Pani doktor czaruje dzieci, że "pszczółka teraz", a teraz "dżemem posmaruje":) Dodam, że jeździmy 70 km specjalnie do stomatologa i ortodonty na Wodną, więc musi być dobrze;)