Stomatologia Lipińska&Urban-Święs

Stomatologia Lipińska&Urban-Święs Reviews

Good rating
4.3
32 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (32)
Karmelek 30
Karmelek 30
2024.04.08
Chciałabym bardzo podziękować Pani w rejestracji oraz Pani Dr Urban - Święs za okazaną pomoc i sprawne przyjęcie mnie z bólem mimo rozplanowanego dnia pracy. Pani Doktor wykazała się niesamowitą empatią, merytoryką i faktycznie na fotelu u Pani Dr czuć niebywały spokój. Polecam szczególnie dla osób zmagających się z dentofobią tak jak ja, podejście do Pacjenta jest równie ważne jak efekt leczenia. Jak narazie zaleczamy profilaktycznie, ale to miejsce wzbudziło moje zaufanie, na pewno tutaj wrócę i będę polecać. Jeszcze raz dziękuję!
Advertisement
Ali D
Ali D
2024.01.26
Kazub
Kazub
2023.12.27
Jedyny stomatolog, który mnie przekonał.
Dominik Stwora
Dominik Stwora
2023.12.22
Polecam! Bardzo profesjonalne podejście Pani dr. Lipińskiej do pacjenta. Niezwykle uprzejma osoba.
Magda
Magda
2023.11.08
Advertisement
Laura Krzyżanek
Laura Krzyżanek
2023.11.04
Bardzo polecam ten gabinet. Pani Urban-Święs do której chodzę, jest empatyczna i na prawdę miła, ale jednocześnie spokojna i profesjonalna. Widać dużą wiedzę na temat stomatologii i zawsze idę na wizytę z pewnością, że przebiegnie ona dobrze. Nawet z dużym bólem zostałam przyjęta w ten sam dzień i dentystka pokierowała, co należy robić dalej. Ceny ok. Jeżeli byłyby bardzo niskie, to po prostu bym się bała skorzystać z usług z obawy na ich niską jakość. Tutaj wszystko gra :)
Joanna Dudziak
Joanna Dudziak
2023.08.25
Bardzo profesjonalna i miła obsługa pacjenta. Polecam.
ferxanity
ferxanity
2023.07.27
Justyna Klimczak
Justyna Klimczak
2023.05.24
Pani doktor Joanna jest tak sympatyczna i profesjonalna , że cała obawa przed stomatologiem minęła. Polecam wszystkim z całego serca 💚
Advertisement
K N
K N
2023.03.27
Bardzo polecam! Pani doktor Urban-Święs jest bardzo dobrą specjalistką, gabinet jest świetnie wyposażony, podczas wizyty jest dostępna asystentka, która wpływa bardzo pozytywnie na szybkość wizyty - nie trzeba czekać w wielu momentach. Moja poprzednia dentystka robiła to wszystko sama, ale przez to wizyta się niepotrzebnie przeciągała.
Łukasz B
Łukasz B
2021.12.16
Serdecznie polecam. Pani Doktor Joanna nigdy nie odmówi pomocy. Leczenie jest prowadzone w miłej i bezstresowej atmosferze.
Reply from Stomatologia Lipińska&Urban-Święs 2022.12.02
Dziękujemy bardzo!
Justyna Małczak
Justyna Małczak
2021.08.30
Le Na
Le Na
2020.11.18
Jeden z lepszych gabinetów stomatologicznych w okolicy.
Advertisement
No name
No name
2020.11.18
Właśnie wróciłam z wizyty i jestem w wielkim szoku że można tak miło przyjąć pacjenta. do dentysty chodzę ponad 30 lat i zawsze wiązało się to z ogromnym stresem i rzadko z miłym podejściem. Tutaj otrzymałam jasny plan leczenia z wszystkimi opcjami za i przeciw, w końcu ktoś zainteresował się moimi zębami. Panie są na prawdę przemiłe i ciepłe. A sama przychodnia po prostu luksus. Aż chce się tam wrócić. Polecam wszystkim gorąco
Róża Lea
Róża Lea
2020.09.17
Problemu z terminami nie ma, ceny przystępne. Jednak nie jestem zadowolona z leczenia i przebiegu wizyty. Atmosfera przyjemna jednak to jakość świadczenia jest tutaj najważniejsza, a ta nie była najlepsza.
Hanna
Hanna
2020.02.10
Kacper Skrzypek (moonman5)
Kacper Skrzypek (moonman5)
2019.11.21
Advertisement
Iwona Adamczyk
Iwona Adamczyk
2019.10.18
Olivier Oli
Olivier Oli
2019.05.29
Polecam
Anna Policha
Anna Policha
2019.03.01
Dzwoniąc z bólem zęba że aż człowiekowi nic nie pomaga . Pierwsze pytanie do kogo Pani chodzi . Niech Pani poczeka . Jednak dziś mam dużo pacjentów.
Reply from Stomatologia Lipińska&Urban-Święs 2019.03.02
Jest dwóch lekarzy w gabinecie , dlatego Asystentka pyta do kogo , każdy lekarz pracuje w innym dniu , ,Asysytenka zawsze musi sprawdzić ilu jest Pacjentów zapisanych w danym dniu, często również dodatkowych z bólem ) i czy lekarz jest w stanie jeszcze kogoś dodatkowo przyjąć