Janssons Bilbärgning AB

stockholmbilbargning.se

Janssons Bilbärgning AB Reviews

Excellent rating
4.9
94 reviews Verified
Janssons Bilbärgning AB
%title%

%offer%

Reviews ( 94 ) 4.9

Fredrik Holmberg
Fredrik Holmberg
2024.05.08
Löste el-problemet snabbt och proffsigt. Var där inom 15minuter
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2024.05.10
Tack för ditt goda omdöme.
Advertisement
Lars-Erik Paulsson
Lars-Erik Paulsson
2024.04.18
kristina Alexanderson
kristina Alexanderson
2024.03.16
Väldigt gott bemötande först på telefon och sedan vid bärgning. Om jag behöver bärga igen är Jansson mitt första val! tack!
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2024.04.06
Tack för ditt goda omdöme.
Piyathip Phimwong
Piyathip Phimwong
2024.02.22
Bästa lösning i nödsituation! Fick den bästa, snabba hjälp jag av en trevlig man. Tur i oturen!
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2024.04.06
Tack för ditt goda omdöme.
Hillevi B
Hillevi B
2024.02.03
Alla har gett så fina omdömen, så kanske jag bara hade otur? Fick punktering och ringde Janssons som svarade att de skulle kunna vara på plats om en timme. Lång väntan men okej. Det tog dock ytterligare en timme innan hjälpen kom. Efter två timmar kom alltså en kille. Han verkade arg, hälsade inte och pratade knappt med mig. Fick känslan av att han blivit akut tillkallad och att han absolut inte ville vara där och hjälpa mig. Men själva jobbet han utförde var bra, bara så tråkigt att känna att man är till besvär, fast man är en betalande kund.
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2024.04.06
Hej Hillevi, jag är hemskt ledsen att du har fått en sån upplevelse, jag kommer att ta det vidare med bärgaren. Vänliga hälsningar Tischa Jansson
Advertisement
Rickard Ekström
Rickard Ekström
2023.11.21
Hade behov av en bärgning till verkstad inom 24h. Fick svar direkt. Dök upp på utsatt tid och skötte hela processen perfekt. Från lastning till avlastning på verkstad tog det ca 20 min. Fast pris, värt varje krona!
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2023.11.21
Tack för ditt goda omdöme.
Adrian Wallman
Adrian Wallman
2023.10.24
Joakim Nordstedt
Joakim Nordstedt
2023.07.27
Snabba och effektiva. Vänlig kommunikation. Ringde desperat flera olika bärgare, Janssons Bilbärgning var billigast för vad jag behövde. Ett stort extra + var att dom erbjöd betalning via Swish som gjorde att jag inte behövde vara på plats när dom lämnade bilen till en verkstad.
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2023.07.27
Tack för ditt goda omdöme.
Magnus Gustafsson
Magnus Gustafsson
2023.05.12
Jag är extremt nöjd med Janssons bilbärgning AB. Blev mycket väl bemött och deras priser är otroligt bra, skulle verkligen rekommendera alla att använda dom vid behov. //Magnus
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2023.05.15
Tack för ditt goda omdöme.
Advertisement
AlexisRS
AlexisRS
2023.04.26
Snabb tydlig och sjust, inte mycket mer man kan önska!
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2023.04.26
Tack för ditt goda omdöme.
Jonas Henriksson
Jonas Henriksson
2022.12.21
Snabbt och proffsigt, rekommenderas. Stort plus för priser direkt på hemsidan!
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2023.04.26
Tack för ditt goda omdöme.
Samir Salmi (DJ SAMVICE)
Samir Salmi (DJ SAMVICE)
2022.11.09
Super bra och proffsig service!
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2023.04.26
Tack för ditt goda omdöme.
Elin Kothe
Elin Kothe
2022.11.07
Trevliga och behjälpliga. Snabbt på plats och erbjöd oss skjuts till verkstaden! Skulle absolut välja Janssons igen (även om jag hoppas att jag slipper..)
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2023.04.26
Tack för ditt goda omdöme.
Advertisement
Gustav Stenmark
Gustav Stenmark
2022.08.21
Brf Båtsman
Brf Båtsman
2022.07.10
Snabb, Effektiv, och prisvärd =👍👍👍👍👍
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2023.04.26
Tack för ditt goda omdöme.
Lena Jacobsson
Lena Jacobsson
2022.07.03
Snabb och proffsig hjälp. Vänligt bemötande
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2023.04.26
Tack för ditt goda omdöme.
Sibyl Vane
Sibyl Vane
2022.06.24
Advertisement
Marianne Jansson
Marianne Jansson
2022.06.23
Magnus Nästesjö
Magnus Nästesjö
2022.06.08
Sebastian Karlsson
Sebastian Karlsson
2022.06.07
Kom snabbt och bytte batteri på min BMW, fixade omkodningen för nya batteriet också. Bäst!
Reply from Janssons Bilbärgning AB 2023.04.26
Tack för ditt goda omdöme.