stenskivor.se

stenskivor.se

stenskivor.se Reviews

Good rating
3.7
163 reviews Verified
stenskivor.se
%title%

%offer%

Reviews ( 150 ) 3.7

Natalia Lindberg
2023.06.05 2023.06.05 | Sweden
Lång leveranstid, slarvig installation och usel kundtjänst
Advertisement
Sara Sarmad Murad
Sara Sarmad Murad
2021.09.24
Deras sälj är usla, först ringer de en hela tiden men så fort beställningen är gjord och handpenning betald så försvinner dem, fick ringa och mejla i flera dagar för att ens få svar (vilket försenade processen med 1,5 veckor). Missade dessutom att skicka produkter och fick återigen jaga på för att få dem att justera slutfakturan. Rekommenderas EJ. Mätkillarna (samma som montörerna) var dock trevliga och proffsiga!
Nya stenskivor i köket För andra gången köpte vi köksbänkar från stenskivor.se Bra priser, utmärkt service, snabb leverans samt bra kvalitet gör dem oslagbara
Sigge Dufvanderr
Sigge Dufvanderr
2021.09.09
Vi är mycket nöjda med Stenskivor.se Bra service av Mattias Frölander som höll oss uppdaterade under resans gång. Duktiga och trevliga montörer så 5/5
Elin Andersson
Elin Andersson
2021.09.09
Jag är nöjd med Stenskivor.se som har varit tydliga och svarat på alla mina frågor. Stenskivan kom äntligen fram efter 8 veckor insåg först inte att stenen jag ville ha var en beställningsvara så det tog lite längre tid än normalt men jag fick info om det sen -ordnade bara en provisorisk skiva så länge. Tips är att kolla upp leveranstiden innan. det gjorde inte jag men det löste ju sig ändå
Advertisement
Anton olsson
Anton olsson
2021.09.09
Måste säga att förutom stenskivan så har stenskivor.se varit enkla att göra med- erbjuder smidiga lösningar när det kommer till att hålla koll på orderstatus och kunna boka kontrollmätningar och installation via mina sidor. Rekommenderas!!
Isac Wetterö
Isac Wetterö
2021.09.09
Chevalier Sweden
Chevalier Sweden
2021.09.09
Isac Wettero
Isac Wettero
2021.09.09
stenskivan kom fram efter många veckor väntat och olika besked KNÄCKT på 2 ställen... extremt dålig service och dåligt emballage. Hårt spännband spänt över brytpunkten på utsågningen för diskho. UNDER ALL KRITIK! VARNING!
Advertisement
Anton Welin
Anton Welin
2021.08.12
Vi har använt oss av stenskivor.se ett flertal gånger och alltid blivit nöjda med stenskivan (produkten), servicen och leveranstiden. Vi kan varmt rekommendera stenskivor.se!
nina linell
nina linell
2021.08.09
Bra pris, kommunikation och montage. Supernöjd!
Maria Gate
Maria Gate
2021.07.22
Allt fungerade smidigt i samtliga steg av processen, vi är mycket nöjda och har nu en supersnygg perfekt måttanpassad stenskiva i vårt utekök!
Naufal Alizade
Naufal Alizade
2021.05.17
Supernöjd med min bänkskiva. Trevlig personal som hjälper med goda råd och tips att undvika onödiga kostnader.
Advertisement
Teuta Bekirovska
Teuta Bekirovska
2021.05.12
Mycket god service och proffesionellt bemötande utan hela resans gång. Beställde en stenskiva härifrån och är super nöjd. Rekommenderar Mattias i Malmö som kontaktperson!
Haresh Radhakrishnan
Haresh Radhakrishnan
2021.05.11
Aktor Ens
Aktor Ens
2021.05.04
Bluff företag som aldrig håller det de lovar
Lovisa Grönros
Lovisa Grönros
2021.05.03
Bemötandet innan beställning har varit superbra! Trevlig och kunnig personal
Advertisement
Anna Johansson
Anna Johansson
2021.05.02
Varning! Oseriös leverantör! Trevligt bemötande innan man beställer, men som bemöter en otrevligt och ohjälpsamt när problem uppstår vid leverans och montering. Fel från deras sida skylldes enbart på oss som kund utan att de visade vilja att lösa problemet, vi fick själva bekosta deras misstag. Dessutom var bemötandet väldigt otrevligt!! Avråder alla från att använda stenskivor.se - finns garanterat andra leverantörer som är mkt bättre på service och mee måna om sina kunder.
Amelie Lundborg
Amelie Lundborg
2021.04.29
Felaktig skiss trots tydliga direktiv på hur utförandet skulle vara. Levererade till fel adress, 1h bort från riktiga leveransadress och kunde inte leverera till rätta adressen förrän långt senare. Dåligt kundförståelse och riktigt snåla med kompensation efter deras misslyckanden.
johan eriksson
johan eriksson
2021.03.20