Steamservice

Steamservice Reviews

Excellent rating
4.7
15 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (15)
Jacqui Aby
Jacqui Aby
2021.11.14
recommends
Super service! Klart anbefale
Advertisement
Zeinab Nazari
Zeinab Nazari
2021.09.21
recommends
100% anbefales!!! Jeg fik næsten en ny bil med Mustafa i går! Meget tilfreds med service og meget praktisk system hvor de kom til rengøring hjemme hos mig! Vil meget gerne bruge dem igen ?
Lis Egegaard
Lis Egegaard
2021.09.18
recommends
Streamservice har været her i dag 18.09.2021 for at gøre vores bil ren udvendig og indvendig. Vi var overrasket over hvor flot resultat var. Vi kan virkelig anbefale det. Mvh. Allan og Lis. Ølstykke
Steen Plesner Pontoppidan
Steen Plesner Pontoppidan
2021.06.06
recommends
Superservice og meget flot resultat-Tak for det?
Karl Kristian Bloch Andersen
Karl Kristian Bloch Andersen
2021.06.04
recommends
Havde en fantastisk god oplevelse idag med Mustafa som har Steamservice. Smilende, effektiv og en rigtig god pris ift. andre Steamservices derude. Skynd dig at få en skinnende ren, lækker, velduftende bil. 5/5 stjerner herfra!
Advertisement
Lis Pedersen
Lis Pedersen
2021.05.18
recommends
Jeg Lis Pedersen Vil 100% anbefale Streanservice jeg har haft besøg af Mesteren Mustafa I dag d 17/5-21og fået min bil ordnet fra A til Z Aldrig har jeg haft sådan en flot og ren bil siden jeg købte den Den ER bare så ren og skinnende flot, så hvis i er besværet med at ordne bil selv så gå på nettet, og bug tid, så kommer Treamservice. Dk til jer TUSIND TAK FOR FLOT ARBEJDE Mustafa, hilsen Lis
Susie Dannemand
Susie Dannemand
2021.05.14
recommends
Har fået en hel ny bil efter Mustafa har ordnet bilen - flot arbejde og super service - en varm anbefaling herfra
Frederik Hamborg
Frederik Hamborg
2021.05.10
recommends
Rigtig god service! Bilen var som ny efter rengøringen! 5 stjerner herfra?