Solárium Brno - StayNatural Reviews

Solárium Brno - StayNatural Reviews

5.0

Excellent - based on 21 reviews

staynatural.cz
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (21)
Aneta Cupáková
Aneta Cupáková
2023-12-16
Vždycky jsem tu moc spokojená.Personál vždy příjemný, napomocný, vše hezky vysvětli a doporuci spravnou kosmetiku na opalování Velká spokojenost.🫶🏻
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2023-12-18
Moc děkujeme za pěknou recenzi a budeme se těšit na Vaší další návštěvu.
Slavka soko
Slavka soko
2023-05-29
Dnes som mala možnosť prvý krát vyskusat solárium a bola som veľmi spokojná.. Najviac chcem ešte vyzdvihnúť príjemného mladého muža ktorý to tak dnes mal na starosti.. Bol veľmi ochotný, mi všetko vysvetliť a ozvolil mi aj príjemný cas k mojej spokojnosti a ja som nad mieru spokojna. Veľmi rada sa o5t vrátim..
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2023-05-29
Děkujeme moc za krásnou recenzi a těšíme se na Vaši další návštěvu. Spokojený zákazník je pro nás ta nejlepší odměna za naši práci.
Daniel Famfrla
Daniel Famfrla
2023-02-21
Kvalitní solárium v centru Brna s terapií červeným světlem, která je unikátně pouze zde. V zimních měsících ideální na prohřátí celého těla a jako dobíječ energie.Přijemné a ochotné slečny za barem.Káva,voda a spec.přípravky na opalovaní samozřejmě k dispozici. Doporučuji minimálně jednou za týden navštívit.
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2023-01-19
Moc děkujeme za pěknou recenzi a souhlasíme, že v této zimě a nedostatku sluníčka jsou červená světla ta správná volba pro každého.
Martin Riha
Martin Riha
2022-11-02
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2023-01-19
Děkujeme za 5 hvězdiček a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.
Klára Heinová
Klára Heinová
2022-06-21
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2022-06-21
Děkujeme moc a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.
An Annie
An Annie
2022-06-01
Velmi hezké, čisté solarium v centru města🥰 moderní stroje a pěkné prostředí. Zakoupila jsem rovnou permanentku protože jsem přesvědčena, ze budou solária krásné opalovat 😍
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2022-06-01
🤩 Děkujeme moc za krásnou recenzi a můžeme garantovat, že naše stroje krásně opalovat budou 😏 a už se těšíme na Vaší další návštěvu! 🙂
Anna Mazouchová
Anna Mazouchová
2022-05-26
Krásné solarium, profesionální personál, který vše ochotně vysvětlí. Příjemné prostředí, oáza v centru Brna :)
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2022-05-26
Děkujeme moc! Vaše spokojenost je pro nás to hlavní. Jsme rádi, že se Vám u nás líbí a těšíme se až se k nám zase přijdete podívat.
Jan Špaček
Jan Špaček
2022-05-26
Skvělé solárko s moderními silnými stroji. Moc milá obsluha a vynikající italská káva. Už nechodím jinam. Doporučuji.
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2022-05-26
Děkujeme za hezkou recenzi 🤩a velice nás těší, že se Vám u nás líbí.
Marchesini Katerina
Marchesini Katerina
2022-05-15
recommends
Úžasný personál, skvělé opálení, krásné a příjemné prostředí ❤️❤️❤️
Zuzka Rozsívalová
Zuzka Rozsívalová
2022-05-10
Všem vřele doporučuji! Výborná káva, milá obsluha, čisté a voňavé prostředí, navíc výkonné solárium za super cenu. Určitě se ještě vrátím až budu opět v Brně.
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2022-05-10
Velice děkujeme za krásnou recenzi a jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo. Budeme se těšit na Vaší další návštěvu.
Zuzka Rozsívalová
Zuzka Rozsívalová
2022-05-02
recommends
Krásné, nové a voňavé prostředí, milá obsluha co umí poradit, výkonné solárium, a navíc vynikající káva a štrůdl. Není co dodat, ráda se opět vrátím 😊
Anna Nuvoletta
Anna Nuvoletta
2022-04-19
recommends
Příjemná a ochotná obsluha, výborná káva a pěkný interiér. 🙂👍
LeLos Brian Martinek
LeLos Brian Martinek
2022-04-13
Kamarádka mě sem pozvala na kafe a byl jsem příjemně překvapen. Ke kávě jsem si dal štrůdl a skvěle se k tomu hodil. Dokonce jsem zkusil i to solárko poprvé na pár minut a fakt vidím rozdíl :) škoda že nejsem z Brna, chodil bych sem častěji
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2022-04-13
Děkujeme moc za krásnou recenzi a jsme rádi, že Vám štrůdl a káva chutnali. Opálení bylo tedy ideální třešnička na konec a příště třeba zkusíte více minut 🙂 Budeme se na Vás těšit i příště.
Denča Wávrová
Denča Wávrová
2022-04-10
recommends
Moc doporučuji navštívit tento podnik. Zkusila jsem jak solárko i kafe. A za mě velká spokojenost. Kafe výborné a po prvním navštívení solárka je vidět změna. Na víc velký výběr krému. Velmi příjemný a ochotný personál, který vám se vším poradí a pomůžou. Určitě tento podnik budu navštěvovat pravidelně.
Bára Havelková
Bára Havelková
2022-04-01
recommends
Skvěle strávený čas, výborná káva, relax, vše perfektně odborně vysvětleno - přijdu zas :).
Klára Ondrášková
Klára Ondrášková
2022-04-01
Krásné prostředí, příjemná pozorná obsluha, výborná káva, mají úplně nové solárním po kterém budete krásně čokoládový 👌
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2022-04-01
Děkujeme moc za recenzi a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Budeme se těšit až přijde znovu.
Jan Podroužek
Jan Podroužek
2022-03-30
Dobrý kafe, příjemná atmosféra a je to tam nový a voňavý👍
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2022-03-30
Děkujeme moc za pěknou recenzi jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Danuse Dilhofova
Danuse Dilhofova
2022-03-27
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2022-03-27
Dobrý den, děkujeme moc za 5 hvězdiček a jsme velice rádi, že se Vám u nás líbilo. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
Stanislav Pasztorek
Stanislav Pasztorek
2022-03-23
Reply from Solárium Brno - StayNatural 2022-03-23
Děkujeme moc za hodnocení a jsme rádi, že se Vám u nás líbí. Budem rádi pokud nás navštívíte i znovu.
Sofie Lenka Cck
Sofie Lenka Cck
2022-03-05
recommends
Příjemné prostředí, milá a ochotná obsluha, kvalitní přístroje, možná je zde i terapie červeným a infračerveným světlem. Před nebo po můžete posedět třeba u kávy😁 Doporučuji navštívit 👌