Pierogarnia Stary Mlyn Reviews

Pierogarnia Stary Mlyn Reviews

4.5

Excellent - based on 936 reviews

starymlyn.grabarek.dev
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (937)
Zatruci konsumenci.
2024-02-15
Walntynkowe placki. Dziś w nocy wysłałem wiadomość do Starego Młyna w Toruniu. Cyt.: Serdecznie dziękujemy za wyśmienite placki leśne, które wczoraĵ zaserwowaliście nam na Walentynkowy obiad. Specjalnie z Gdańska przyjechaliśmy do ulubionego Torunia, aby w miły sposób świętować dzień zakochanych. Dostaliśmy nawet 20% rabatu. Piękny gest. podzielimy się naszą radością na łamach mediów, internetu i być może Sanepidu. Wciąż odbija mi się smak spalonej patelni i ochydnych placków zrobionych z Bóg wie czego. Takiego czegoś jeszcze nigdy w życiu nie jadłem. Dobrze, że w hotelowym zaciszu jest toaleta. Oddajemy naturze dołem i górą to świństwo jakiim się zatruliśmy. Ponieważ jest noc i Sanepid jeszcze nie pracuje postaramy się zasnąć, aby nabrać sił i jasności umysłu po wycieńczającym popołudniu spędzonym na kiblu. Na pewno tego tak nie zostawimy. Nie sztuką jest pozyskać konsumenta. Sztuką jest go utrzymać. Nie ilość, a jakość się liczy panie managerze.
Advertisement
Marcin
2024-02-05
SKANDAL! Doświadczyłem niezadowalającej obsługi. Zamówiłem posiłek, ale niestety zostałem poproszony o opuszczenie restauracji przed otrzymaniem zamówienia. Co więcej, oczekiwano ode mnie zapłaty za jedzenie, które nie zostało mi dostarczone. Dodatkowo, spotkałem się z zarzutem braku znajomości prawa. Moje doświadczenie z tą restauracją było niezadowalające.
Roman
2024-02-05
Katastrofa Usuwają recenzje na Google! Wyrzucają ludzi z restauracji, każą płacić za niezrealizowane zamówienie. Totalna porażka, nie polecam. PS pani kierownik jawnie łamie polskie prawo.
fuu
fuu
2024-02-05
marek
2024-02-05
Advertisement
Polecajka Polecam jedzenie przepyszne polecam Pania Natalie D. Obsługa ba bardzo wysokim poziomie, przemiła i przesympatyczna wszystko co nam poleciła bylo pyszne. Na pewno wrócimy
Joanna Sęk
2024-01-14
Jedzenie dobre, obsługa bardzo profesjonalna. Serdecznie pozdrawiam Panią Agatę K.
Wera
2023-12-26
Jedzenie pyszne, a obsługa suuuper. Kelnerka Pani Julia bardzo miła, pomocna, polecam!
smutas399@wp.pl
2023-01-20
Obsługa tragedia. Jedzenie ok, ale kelnerka opryskliwa. Pierwszy raz od kilku lat nie zostawiłem napiwku.
Advertisement
Beata Ostafinska
2022-11-12
Z bocianiego gniazda Niesamowity urok lokolalu, smak potraw oraz uprzejmość obsługi. Pozdrawiamy Olę S
tomipol1
2022-11-06
Zwiedzanie Torunia Do Torunia przyjechaliśmy z Wrocławia na zwiedzanie.Niestety nasza wizyta we Wrocławiu w pierogarni pozostawiła niemiłe wspomnienia myśleliśmy że będzie lepiej w Toruniu.Zamówilismy na start zupy grzybowe.Niestety porażka zupy zostały podane ZIMNE.Obsluga ratowała sytuację poprzez zabranie i podgrzanie ponowne.Niestety także jakość i smak zupy pozostawił wiele do życzenia...Wieć porażka i we Wrocławiu i w Toruniu....
KarwowKas Karwows
2022-07-28
Jeziora - na dowoz Jedzenie z Jeziornej przyjechało zimne, porcje jak dla 3latka, zapłaciłam prawie 80zl. Żurek lodowaty a ziemniaki dwie łyżeczki od herbaty. Bigos rowniez zimny. Zamówienie na dowóz - a gdzie sztućce ??- palcem mam to zjeść? Nie polecam
Danuta Malkiewicz
2022-05-04
Toruń - nie polecam Odwiedziliśmy restaurację na zakończenie majówki i był to bardzo zły wybór. Na zamówione potrawy czekaliśmy ponad godzinę (nikt nas nie uprzedził o tak długim czasie oczekiwania). Na początek podano lody (miały być na deser). Po upływie długiego czasu podano dania, które nie zgadzały się z zamówieniem, jedna osoba nie otrzymała wcale zamówionego dania. Nie usłyszeliśmy słowa przepraszam, czuliśmy się trochę jak intruzi. Nie polecam, na pewno nigdy już tam nie wejdę.
Advertisement
Krstin
Krstin
2022-03-28
Verified
Gute Erfahrung Mateisz war ein super Kellner. Alle sehr freundlich, entspannte Atmosphäre und sehr leckeres polnisches Essen!!! :)
Kuba P
Kuba P
2022-03-28
Verified
Mateusz Świetna obsługa, bardzo życzliwa i pomocna. Jedzenie na najwyższym poziomie a porcje niezwykle treściwe :)
Ola M
Ola M
2022-03-28
Verified
Mateusz Bardzo przyjemna usługa, smaczne jedzonko. Z chęcią wrócę ponownie do restauracji i polecę moim bliskim ;)
MagdaG
MagdaG
2022-03-26
Verified
Duży wybór smacznych pierogów Bardzo duży wybór pierogów. Dużo oryginalnych smaków tj. z watróbka czy kaczką. Dostępne zarówno z wody, smażone jak i pieczone. Do pierogów kilka rodzajów sosów zarówno na ostro jak i słodko.
Advertisement
Sara K
Sara K
2022-03-23
Verified
Mateusz Cudowna, życzliwa i profesjonalna obsługa! Byłyśmy bardzo zadowolone z jedzenia, kontaktu z pracownikiem i w ogóle! 🙃
Paulina
Paulina
2022-03-23
Verified
Bardzo polecam Bardzo smaczne jedzenie. Kelner Mateusz bardzo sympatyczny i mega miły. Bardzo polecam restauracje i obsługę :)
Natalia N
Natalia N
2022-03-23
Verified
Opinia Bardzo smaczne jedzenie, zostałam bardzo miło obsłużona przez kelnera Mateusza, bardzo sympatyczny i zawsze z uśmiechem na twarzy! 😊