Stal Zwartschaap

Stal Zwartschaap Recensies

Uitstekend beoordeling
4.5
321 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (332)
Dorothe
Dorothe
2024.04.09
9.0 Geverifieerd
Prettig en heel attente gastvrouw en goede keukeninrichting ☹ N.v.t.
Advertentie
Prabhu Kumar
Prabhu Kumar
2024.04.05
Mohand
Mohand
2024.04.05
10 Geverifieerd
Voortreffelijk
Ajit
Ajit
2024.04.05
10 Geverifieerd
☺Very friendly host and peaceful location
Johanna
Johanna
2024.04.01
10 Geverifieerd
Erholung, sehr nah bei Natur, so wie es sein soll ☺Super Lage richtig gut zum erholen, wunderbare Natur und tolle Tiere, alles war sehr sauber und Gastgeberin ist sehr lieb, wunderbare frische Eier bei Ankunft und 2 herrliche selbstgebakkene Muffins.... Einfach toll... Wir kommen sicher nochmal
Advertentie
Robert
Robert
2024.03.05
10 Geverifieerd
Voortreffelijk
Mariusz Dombrowski
Mariusz Dombrowski
2024.03.04
Bardzo mili właściciele... Pozdrawiam
Julia de Jonge
Julia de Jonge
2024.01.08
Anoniem
Anoniem
2024.01.01
10 Geverifieerd
Alles vij elkaar. ☺ Alles bij elkaar.
Advertentie
Ruben
Ruben
2023.12.28
10 Geverifieerd
Compleet en comfortabel appartement op een boerderij ☺ We kregen een heel vriendelijk ontvangst met verse eitjes en kerstkoekjes. Het appartement is schoon, ruim en comfortabel (fijne opgemaakte bedden, lekkere bank en een goede douche). Alles wat je nodig heb is aanwezig, zoals een complete keuken inrichting. Als bonus staan er, voor de liefhebbers, paarden op het terrein, waar je zo naartoe loopt. Wij komen graag nog een keer terug!
Sertaç
Sertaç
2023.11.05
9.0 Geverifieerd
Fantastisch
Niels
Niels
2023.10.15
9.0 Geverifieerd
Fijn ontvangen, keurig net huisje en een leuke omgeving! ☺ Fijn ontvangen, keurig net huisje en een leuke omgeving!
Jürgen
Jürgen
2023.10.11
8.0 Geverifieerd
☺Optimale Einteilung für gemeinsam reisende Freunde, die in zwei getrennten, gleich großen und vollwertigen Schlafzimmern schlafen möchten. Walk-in-Dusche ist top!
Advertentie
Sertaç Sevinç
Sertaç Sevinç
2023.10.06
Good place. Good owner... nice behaviour
David
David
2023.10.06
7.0 Geverifieerd
Insgesamt war der Aufenthalt sehr angenehm. ☺Kostenlose Nutzung der Fahrräder. Begrüßung mit frischen Eiern. Gastgeber sehr freundlich. ☹Die Heizung im Badezimmer funktionierte nicht. Das Badezimmer war kalt.
Antwoord van Stal Zwartschaap
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schade, dass Sie die Heizung nicht einschalten konnten. Sie haben dies auch bei Ihrer Abreise angegeben, ich habe dann erklärt, dass es daran lag, dass Sie den Hauptthermostat nicht aufgedreht hatten. Schön, dass du bei uns geblieben bist, wer weiß, bis zum nächsten Mal.
Jack Berendsen
Jack Berendsen
2023.09.27
Goede appartementen. Rustige omgeving, vlak bij de VAMberg.
Bear29
Bear29
2023.09.24
10 Geverifieerd
Fijn appartement ☺ De rust. Goeie bedden. ☹ Het hanengekraai s'morgens om 04.30 uur.
Antwoord van Stal Zwartschaap
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat jammer dat u de haan heeft gehoord, de haan zit achterop het erf uit de buurt van de appartementen, we hebben hier nog geen opmerking over gehad. Bedankt dat u dit aangeeft, we gaan het even in de gaten houden. Bedankt voor uw verblijf bij ons en wie weet tot ziens.
Advertentie
Eveline
Eveline
2023.09.21
10 Geverifieerd
Voortreffelijk
Fabrizio
Fabrizio
2023.09.18
8.0 Geverifieerd
Erg goed
J
J
2023.09.11
8.0 Geverifieerd
Erg goed