Apartament Wiktoria

Apartament Wiktoria Reviews

Excellent rating
5.0
6 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (6)
Marlena Panek-Jaśkowska
Marlena Panek-Jaśkowska
2021.09.04
recommends
Bardzo polecamy apartament na rodzinne wakacje, świetna lokalizacja, piekny wystrój - to był dobry wybór 😊
Advertisement
Karolina Madzio
Karolina Madzio
2021.08.22
Z czystym sumieniem możemy polecić apartament Wiktoria mieszczący się w Giżycku. Apartament świeżo po remoncie, urządzony w nowoczesnym loftowym stylu,można się tam poczuć jak we własnym domu.Wszystko co niezbędne znajdziemy właśnie w tym mieszkaniu. Właściciele mili i profesjonalni. Polecam to miejsce.
Reply from Apartament Wiktoria 2021.08.22
Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z pobytu. Było nam bardzo miło Państwa gościć i zapraszamy ponownie :)
Anna Łukasiak
Anna Łukasiak
2021.07.25
recommends
Super lokalizacja, wszędzie blisko a mieszkanie mimo małej powierzchni świetnie urządzone, czyste oraz wyposażone we wszystko co potrzebne. Dzieci nie chciały wracać do domu. Polecam.
Paweł Ł
Paweł Ł
2021.07.25
Mieszkanie świeżo po remoncie, wyposażone we wszystko co potrzebne. Świetna lokalizacja - centrum miasta. Wszędzie blisko. Polecam.
Reply from Apartament Wiktoria 2021.07.26
Było nam niezmiernie miło Państwa gościć. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z pobytu - dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie.
Katarzyna Kielar
Katarzyna Kielar
2021.07.16
Super lokalizacja. Samo centrum i wszedzie blisko. Mieszkanie po generalnym remoncie urządzone w bardzo ładnym stylu. Właściciel bardzo kulturalny z profesjonalnym podejściem do biznesu. Bardzo polecam.
Reply from Apartament Wiktoria 2021.07.16
Dziękujemy i cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z pobytu. Było nam niezmiernie miło Państwa gościć.
Advertisement
Klaudia Grabicka
Klaudia Grabicka
2021.07.12
recommends
Miałam wielkie szczęście z rodziną trafić w tak świetne miejsce 😊 apartament pachniał nowością i czystością. Wyposażone we wszystko czego tylko potrzeba a nawet i więcej 😊 Ku mojemu zaskoczeniu biorąc pod uwagę iż lokalizacja niemal w samym sercu miasta było cichutko i spokojnie. Dodatkową niespodzianką od właścicieli były gry karciane i puzzle dzięki którym mogliśmy miło i kreatywnie spędzić czas wieczorową porą. Właściciele przesympatyczni, mili i serdeczni. Z całego serca Polecamy to miejsce wszystkim! 🤗 My na pewno wrócimy 😁 Pozdrawiamy Serdecznie 😊