SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie

SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie Reviews

Excellent rating
4.9
11 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (11)
Anneke van Aarle
Anneke van Aarle
2022.03.07
goede fysiotherapeut groot gedeelte van mijn rugklachten af. Goede begeleiding .
Reply from SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie 2022.03.07
Hi Anneke, Bedankt voor het schrijven van een review. Met vriendelijke groet, Nicky Nellen | Spinesport Fysiotherapie
Advertisement
Ron Nagtegaal
Ron Nagtegaal
2022.02.21
Fijne Fysiotherapeut. Goed geholpen met mijn rugpijn. Hele gemoedelijke sfeer.
Reply from SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie 2022.02.21
Hi Ron, Goed om te horen dat je zo tevreden bent! We helpen je in het vervolg graag weer! Groet Nicky Nellen | Spinesport Fysiotherapie
Petra Vorstenbosch
Petra Vorstenbosch
2021.11.11
Een goede begeleiding van fisio therapeuten en op je eigen tempo je cardio rondje doen en een tweede of je het aan je longen, gewrichten of gewoon om de sport doet je bent zeer welkom daar echt top
Reply from SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie 2021.11.18
Hallo Petra, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze fysiotherapeuten. Groet Nicky Nellen Spinesport Fysiotherapie
Wilma Gooren
Wilma Gooren
2021.08.29
Door de steeds op mijn tempo aangepaste begeleiding en instructies van een zeer bekwame fysiotherapeut van Spine sport Best is mijn rug weer hersteld. Ik kon niets meer en nu weer alles. Daar wordt het leven een stuk vrolijker van. Ik heb ook meer bewustzijn in mijn stressniveau gekregen. Dus nu: stress eruit houden en blijven bewegen............... Dankjulliewel!
Reply from SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie 2021.08.30
Hallo Wilma, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de behandeling. Mochten we je in de toekomst verder kunnen helpen bij lichamelijke klachten dan horen wij het graag. Groet, Nicky Nellen | Spinesport Fysiotherapie Best
Joris Van den Anker
Joris Van den Anker
2021.04.09
Goede en behulpzame fysiotherapeut. Door middel van de OriGenetherapie gaat het een stuk beter met mijn rugklachten/hernia!
Reply from SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie 2021.04.09
Hi Joris, Goed om te horen dat je rugpijn / herniaklachten afgenomen zijn door de origene therapie. Hier doen we het voor! Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Met vriendelijke groet, Nicky Nellen | Fysiotherapeut Spinesport
Advertisement
Nicole Brouwers
Nicole Brouwers
2020.07.21
Super fijne fysio met goede begeleiding.. 1 x in de zoveel tijd krijg ik last van mijn onderrug. Springsport heeft een speciaal train apparaat staan om je onderrug sterker te maken en dit helpt onwijs goed! Life saver!
Reply from SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie 2020.07.21
Hallo Nicole, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt met onze fysiotherapeut in Best. Ook wij staan nog steeds wel eens te kijken van de verbluffende resultaten van de OriGENE behandeling. Groet Nicky Nellen | Fysiotherapeut Spinesport Fysiotherapie
walter leenders
walter leenders
2017.12.27
Reply from SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie 2020.04.20
Hallo Walter, bedankt voor het schrijven van een review!
Han van der Tuin
Han van der Tuin
2017.12.26
Prima begeleiding bij de fitness en bij de Origene behandelingen. Bedankt en ga zo door!
Reply from SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie 2020.04.20
Bedankt voor je review.
Jeanne Hover
Jeanne Hover
2017.12.26
Reply from SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie 2020.04.20
Jaenne, bedankt voor je review!
Advertisement
Leo Snel
Leo Snel
2017.09.15
Heel goed, en zeer goede therapeuten die mij van mijn rugpijn hebben af geholpen.Heb COPD door een aangepast programma heb ik nu minder medicijnen nodig en voel mij als herboren !!!!!!!!!!!
Reply from SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie 2020.04.20
Goed om te horen Leo!
Karsten Haagoort
Karsten Haagoort
2017.03.26
Betrokken professionals
Reply from SPINESPORT BEST Rugexperts & Sport-fysiotherapie 2020.04.20
Bedankt voor je review.