SPEG Elektrotechniek Recensies

SPEG Elektrotechniek Recensies

5.0

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen

speg.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (6)
Paul Meindersma
Paul Meindersma
2024-01-23
Buitengewoon prettig bedrijf! Ze communiceren zorgvuldig en denken mee over oplossingen. De elektricien die onze laadpaal installeerde was erg vriendelijk en ging zorgvuldig te werk. De problemen bij het configureren van de laadpaal werden goed opgelost en ze bleven hierbij goed en snel communiceren. Ik raad SPEG van harte aan!
Antwoord van SPEG Elektrotechniek 2024-01-30
Dank u voor uw vriendelijke woorden en het vertrouwen in ons team. Het is fijn te horen dat onze inspanningen worden gewaardeerd. We zijn altijd hier om te helpen. Tot de volgende keer!
Advertisement
Vince Theunissen
Vince Theunissen
2024-01-19
Top!
Rob Hoekstra
Rob Hoekstra
2023-12-21
Contact vlot verlopen snelle reactie op vragen en aanbieding, plaatsing perfect verlopen keurig op tijd en aardige vent. Ga zo door mensen!
C K
C K
2023-12-04
Overzichtelijke website en communicatie. Top!
Robbert Crommentuyn
Robbert Crommentuyn
2023-11-07
Positief
Professionaliteit
Mijn vaste partij voor elektra. Hebben laatst ook de meterkast vervangen en extra fornuisgroep aangelegd. Vriendelijk en professionele monteur.
Advertisement
Jelle
Jelle
2023-10-18
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Onlangs hebben ze een laadpaal op mijn oprit geïnstalleerd en enkele aanpassingen in de meterkast gedaan. Ze boden een op maat gemaakte oplossing en waren altijd beschikbaar voor overleg en om vragen te beantwoorden. Bovendien bleek het nodig te zijn om de aansluiting bij de netbeheerder te verzwaren. Ze hebben bijgestaan bij het indienen van de aanvraag bij de netbeheerder en later hebben ze de meterkast aangepast op basis van deze verzwaring. De monteurs hebben zeer netjes en professioneel gewerkt en hebben ondersteund bij het installeren van de app. Al met al fijne ervaring.
Antwoord van SPEG Elektrotechniek 2024-01-30
Dank u hartelijk voor uw positieve feedback. Het is geweldig om te horen dat onze inspanningen en maatwerk gewaardeerd worden. We zijn er altijd voor u als u ons nodig heeft. We kijken uit naar de volgende samenwerking!