Spackspuitbedrijf M.B.

Spackspuitbedrijf M.B. Reviews

Good rating
3.5
10 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (10)
Jerome Hoitink
Jerome Hoitink
2022.02.02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Ik ben super tevreden over Spackspuitbedrijf MB. Rik is makkelijk om mee te praten en zijn adviezen zijn erg handig. De spackspuiters hebben zeer goed werk afgeleverd en toen ze tegen een onverwachts probleem aanliepen hebben ze dit prima voor mij opgelost zonder er moeilijk over te doen. Gewoon goed werk afgeleverd op de afgesproken dag tegen de afgesproken vergoeding. Mijn hele huis inclusief plafonds is door hun gedaan in slechts 3 dagen. Bedankt team van Spackspuitbedrijf MB!
Reply from Spackspuitbedrijf M.B. 2022.02.02
Hartelijk dank voor de positieve feedback!
Advertisement
Jurian Kodde
Jurian Kodde
2020.07.14
Critical
Professionalism
Quality
Zeer onprofessioneel bedrijf. Spackspuiten erg willekeurig gebeurt, sommige stukken schuin gespoten, sommige stukken recht van onderen gespoten, sommige stukken te dun, op andere plekken droop het bijna. Niks niet afmessen van te voren. Even een keer eroverheen en klaar. En als ze gips nodig hebben om een gat op te vullen, snijden ze zo zonder te overleggen even mijn eigen zak Knauf Rotband open.
Dominique van Leeuwen
Dominique van Leeuwen
2019.11.05
Op 23 oktober 2019 contact opgenomen. Helaas geen reactie. Op 29 oktober 2019 een herinnering gestuurd. Inmiddels is het 5 november, en nog geen contact kunnen krijgen.
K. Wallerlei
K. Wallerlei
2019.02.25
Zeer tevreden over de afwerking van mijn wanden en plafonds met spackspuitwerk. Netjes gespoten, snel gewerkt en de keurig op tijd. Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan!
Rudy Geernaert
Rudy Geernaert
2019.02.24
Op hun website wordt er geadverteerd dat er GEEN voorrijkosten berekent worden voor mijn gemeente. Echter, op de aangevraagde offerte staat een bedrag van € 75,00 aan voorrijkosten vermeldt. Als ik hier per mail een vraag over stel wordt er niet op gereageerd. Ook de telefoon wordt niet opgenomen als ik hen probeer te bellen. Als ik uiteindelijk toch akkoord ga met hun offerte om het werk uit te laten voeren, hebben ze ineens geen tijd meer. Beetje jammer dat je geen kritische vraag meer mag stellen, dus voor mij… GEEN aanrader
Advertisement
Adinda Tromp - van Manen
Adinda Tromp - van Manen
2019.02.22
recommends
Wij zouden dit bedrijf absoluut aanraden. Keurige communicatie, strak aan tijdsafspraken gehouden, prima resultaat en hele nette mannen over de vloer gehad. Wij hebben de muren in fijne korrel laten spuiten en muren in kleur laten spuiten en zijn tevreden over het resultaat.
Adinda Tromp - van Manen
Adinda Tromp - van Manen
2019.02.22
Wij zouden dit bedrijf absoluut aanraden. Keurige communicatie, strak aan tijdsafspraken gehouden, prima resultaat en hele nette mannen over de vloer gehad. Wij hebben de muren in fijne korrel laten spuiten en muren in kleur laten spuiten en zijn tevreden over het resultaat. (Zeewolde)
RoyalGuard
RoyalGuard
2019.02.04
Erg mooi afgewerkte spackgespoten aan muren en plafond in wit. Alleen spackspuitwerk in kleur is niet mogelijk, voor kleur wordt overheen gespoten en extra rekening ingebracht. Let op, als er iets beschadigd door dit bedrijf, dan wordt dit genegeerd. Er wordt niks gerepareerd noch wordt er korting gegeven of zoiets. Opbellen naar dit bedrijf wordt ook genegeerd. Nazorg doen ze niet.
Rik Holt
Rik Holt
2016.07.06
Superstrakke afwerking van wanden en plafonds - zowel met spack, als gestuct en met latex (airless) gespoten + scherpe prijzen!
Advertisement
Robbie Buizer
Robbie Buizer
2014.10.29
recommends