SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center

spacedet.pl

SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center Opinie

Opinie Doskonały
5.0
20 opinii Zweryfikowany
SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center
%title%

%offer%

Opinie ( 20 ) 5.0

Rafal Utrata
Rafal Utrata
2024.05.13
Jakość wykonanie i obsługa na najwyższym poziomie. Wykonany detailing oraz przyciemnianie szyb. Informacje o stanie prac na bieżąco oraz bardzo sprawne wykonanie. Przed wykonaniem obsługa wypytała o samochód i wcześniej wykonane na nim prace co też świadczy o profesjonalnym podejściu.
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.05.13
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że był Pan zadowolony zarówno z jakości naszej pracy, jak i obsługi. Jak zawsze staramy się zapewnić najwyższy poziom wykonania . Zapraszamy do skorzystania z naszych usług ponownie!
Svitlana Voshchyna
Svitlana Voshchyna
2024.05.13
Mój brudas ostatnio był taki czysty, jak odbierałam go z salonu Audi. Ozonowanie, czyszczenie, mycie, woskowanie + antydeszcz na szkle. Polecam
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.05.13
Dziękujemy za zaufanie! Cieszymy się, że Pani jest zadowolona z naszych usług. Zawsze staramy się zapewnić najlepszą jakość usług. Zapraszamy ponownie i dziękujemy za rekomendację! 🚗
Radosław Lisiecki
Radosław Lisiecki
2024.05.08
Pełen profesjonalizm oraz wszystko w jak najlepszym porządku. Panowie znają się na rzeczy i chętnie doradzą oraz wytłumaczą w razie potrzeby. Auto pozostawione na pakiet 2 obejmujący jednoetapowa korektę lakieru, aplikacje ceramiki, niewidzialna wycieraczka, oklejenie wnętrza klamek oraz czyszczenie i impregnacja foteli skórzanych. Efekt mówi sam za siebie. Naprawdę polecam.
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.05.08
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że efekt końcowy spełnił Pana oczekiwania. Zapraszamy na kolejne wizyty.
dima prima
dima prima
2024.05.03
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.05.08
Dziękujemy za opinię !
MA DAM
MA DAM
2024.05.01
Oddałam auto w naprawdę dobre ręce! Profesjonalnie zostały mi wytłumaczone wszystkie oferowane opcje jakie oferuje Space Detailing. Wybrałam opcję czyszczenia auta wewnątrz ( pranie) oraz zewnątrz. Efekt przerósł moje oczekiwania! 😊 Auto odzyskało utracony blask, wnętrze jak nowe a zewnętrzne błyszczy cudownie. Każdy element który był zabrudzony dokładnie wyczyszczony! To początek współpracy z tą firmą, bo zlecenie wykonali rzetelnie z finalnie bardzo zadowalającym efektem. 😊 Bardzo dziękuję i cieszę się że Was wybrałam. 👌Do zobaczenia
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.05.01
Dziękujemy za zaufanie! Bardzo cieszymy się że spełniliśmy Pani oczekiwania. Czekamy z niecierpliwością na kolejne wizyty 😊
Mateusz Rosolak
Mateusz Rosolak
2024.04.20
Ponownie godni polecenia! Czyszczenie wnętrza i impregnacja skór 10/10, w dodatku szybko i sprawnie 💪Na pewno tam wrócę !
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.04.20
Dziękujemy bardzo za opinię☺️ Jak zawsze jesteśmy do dyspozycji nawet w krótko dostępnych terminach, przed ważnymi wyjazdami 😎 Zapraszamy do kolejnych wizyt🌌
сергий Ващук
сергий Ващук
2024.04.13
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.04.18
Dziękujemy za opinie. Zapraszamy do ponownego skorzystania z usług!
Marek Modrowski
Marek Modrowski
2024.04.06
W sobotę oddałem samochód - opel corsa do odświeżenia wewnętrznego. Przy odbiorze byłem mile zaskoczony. Wszystko wykonane bardzo profesjonalnie. Polecam!
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.04.08
Panie Marek, dziękujemy za poświęcony czas na ocenę wykonanej usługi. Staramy się przy dużych i przy tych małych zakresach pracy. Zapraszamy ponownie dla podtrzymania czystości auta na Mycie detailingowe.
Rafał Maciejewski
Rafał Maciejewski
2024.04.01
Auto odpicowane na Wielkanoc 10/10. Polecam!
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.04.02
Podziękowanie od naszego zespołu za tak miły komentarz. Doceniamy to!
Sowa Piotr
Sowa Piotr
2024.03.30
Polecam
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.04.02
Cieszymy się, że Pana oczekiwania odnośnie usługi Mycie detailingowego były spełnione. Dziękujemy za pozostawianie pozytywnego komentarza i zapraszamy ponownie!
Mateusz Mat
Mateusz Mat
2024.03.30
Fachowo wykonana robota💪🏽👌🏼 dechroming na najwyższym poziomie polecam 👌🏼
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.03.30
Dziękujemy za opinie i cieszymy się, że udało nam się zadowolić tak wymagającego klienta! Pamiętaj o darmowej kontrolnej wizycie po wykonaniu dechromingu w celu uzyskania gwarancji na wykonaną pracę.
Ivan Shpilka
Ivan Shpilka
2024.03.12
Polecam. Zadbają profesjonalnie. Po ich usługach samochód wygląda idealnie
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.03.13
Dziękujemy za rekomendację! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszych usług i efektu końcowego. Zawsze staramy się dbać o naszych klientów profesjonalnie.
Jakub Sitarz
Jakub Sitarz
2024.03.12
Profesjonalna obsługa oraz wykonanie pracy, chłopaki znają się na swoim fachu zostawiłem auto na korektę lakieru z nałożeniem ceramiki oraz praniem wnętrza, auto wyjechało w stanie salonowym. Napewbo wróce z kolejnymi samochodami Polecam
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.03.13
Dziękujemy za miłe słowa! Serdecznie zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług w przyszłości!
Aleksandra Harmatiuk
Aleksandra Harmatiuk
2024.02.23
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.03.13
Dziękujemy za opinie! Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług w przyszłości!
Артем Железняк
Артем Железняк
2024.02.23
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.03.13
Dziękujemy za opinie! Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług w przyszłości!
Larisa Yakauchuk
Larisa Yakauchuk
2024.02.21
Usługa wykonana szybko i profesjonalnie. Jasne warunki i cena, porządna robota, wiele darmowych rad dotyczących pielęgnowania samochodu. Polecam!
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.03.13
Dziękujemy za miłe słowa i rekomendację! Cieszymy się, że byłaś zadowolona z naszych usług i darmowych porad dotyczących pielęgnacji samochodu.
Vitalii Honchar
Vitalii Honchar
2024.02.19
Nie wiedziałem jeszcze takiego w detailingach. Ta aranżacja - to poprostu kosmos! Tu jest faktycznie inna galaktyka, mega fajny lokal, bardzo miła obsługa i oczywiście efekt po wykonaniu prac. Polecam i napewno wrócę. P.S. Mają smaczną kawę 😉
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.02.20
Cieszymy się, że byłeś zaskoczony naszym podejściem do sprawy! Dziękujemy za pozytywną opinię i za polecenie naszych usług. Z przyjemnością zadbamy o Twój pojazd ponownie w przyszłości. A kawa i reszta napojów z darmowego Drink Baru - zawsze czeka na naszych klientów!
ilukich98
ilukich98
2024.02.19
Gorąco polecam tych fachowców! Widziałem wiele prac firm detailngowych ale Ci faceci robią cuda. Moje autko takim zadbanym nie było chyba nawet jak go odbierałem z salonu .
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.02.20
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszych usług. Zawsze staramy się zapewnić najwyższą jakość pracy dla naszych klientów.
Serhii Krymniak
Serhii Krymniak
2024.02.18
Samochód wygląda jak nowy. Super praca! Kosmiczna dbałość o klienta. Polecam!
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.02.19
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Jesteśmy zadowoleni, że jesteś zadowolony z naszej pracy i dbałości o klienta. Dziękujemy za rekomendację!
Yevheniy Shalyha
Yevheniy Shalyha
2024.02.17
Najlepszy detailing w Poznaniu! Polecam!
Odpowiedz z SPACE DETAILING | Detailing & Wrap Center 2024.02.19
Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszych usług! Dziękujemy za rekomendację!