Southdamn - Marketing, Design & Creative

southdamn.nl

Southdamn - Marketing, Design & Creative Reviews

Excellent rating
5.0
9 reviews Verified
Southdamn - Marketing, Design & Creative
%title%

%offer%

Reviews ( 9 ) 5.0

EVC Pro
EVC Pro
2024.02.14
Super tevreden met het werk van Jack! Hij heeft onze hele huisstijl opnieuw gestyled, de website vernieuwd en print werk voor ons ontworpen. We gaan nu een stap verder met SEO en Google Ads, bedrijf in 3 maanden ontzettend gegroeid!
Reply from Southdamn - Marketing, Design & Creative 2024.02.15
Bedankt voor het vertrouwen! Laten we die groei inderdaad doorzetten de komende maanden!
Advertisement
Debbie
Debbie
2024.02.12
Ik wilde een Engelse versie van mijn website en Jack heeft de achterkant zo ingericht dat ik vervolgens zelf aan de slag kon met het vertalen van de tekst. Ik heb de samenwerking met Jack als zeer prettig ervaren: vriendelijk, attent, duidelijk, transparant en betrouwbaar. Ik vertelde mijn wensen en Jack nam de tijd om met me mee te denken, waarna hij met een passende oplossing kwam. De inschatting die hij maakte (qua tijd, kosten en de technische oplossing zelf) bleek realistisch en uitvoerbaar te zijn. Ik was bang voor onverwachte/extra kosten, maar daar was geen sprake van. Hij kwam onze afspraken na, stuurde tussentijdse updates, heeft me snel geholpen en maakte zelfs een korte instructievideo! Dankjewel Jack!
Reply from Southdamn - Marketing, Design & Creative 2024.02.12
Hi Debbie, Bedankt voor je leuke review! Ik ben blij dat je tevreden bent over de samenwerking en dat ik heb kunnen voldoen aan je wensen! Hopelijk tot snel in de toekomst!
Hiba Lassal
Hiba Lassal
2023.12.21
Mooie flyers laten maken alle wensen en punten die ik had heeft dit bedrijf waar kunnen maken. Snelle en goede service! Al met al top! Zeker een aanrader.
Reply from Southdamn - Marketing, Design & Creative 2023.12.21
Bedankt en graag gedaan!
Luke S
Luke S
2023.12.07
Jack heeft top werk verricht bij het beheren van onze online verkoopcampagnes. Zijn inzicht in de digitale kanalen en vermogen om snel aan te passen aan marktveranderingen hebben aanzienlijk bijgedragen aan onze verkoopprestaties. Zijn communicatie is helder en hij is proactief in het bieden van waardevolle suggesties.
Reply from Southdamn - Marketing, Design & Creative 2023.12.08
Bedankt Luke, op naar nog mooiere resultaten!
Kevin Kruithof
Kevin Kruithof
2023.12.03
Ben met Jack in contact gekomen voor een logo ontwerp en binnen no time ging hij aan de slag. Super dik logo uitgekomen en uiterst tevreden over de service transparantie en communicatie.
Advertisement
Ron Aaij
Ron Aaij
2023.11.24
Bij Southdamn de website laten bouwen en een folder van mijn diensten laten ontwerpen. Goede uitleg gehad over hoe ik zelf aanpassingen kan doen op de website. Staat altijd klaar om te helpen, bedankt!
tony guijt
tony guijt
2023.11.23
Gala Sam
Gala Sam
2023.11.23
Website professioneel aangepakt! Folder design laten uitvoeren door Southdamn, zeer kundig personeel, denken uitstekend mee en hebben een top product afgeleverd. Zware aanrader!
LDR Group
LDR Group
2023.11.22
Zeer tevreden over de samenwerking met Southdamn. Denkt goed mee met je wensen en eigenlijk verder. Samen bespraken we onze wensen en doelen die wij wilde met de website. Waar wij op korte termijn dachten van wat wij wilden hebben met de website bedacht Jack hoe we dit eigenlijk al bestendig konden maken voor de toekomst. Zeker een aanrader. Naast de website heeft hij voor ons ook veel grafisch werk gedaan zoals folders, visitekaartjes, het logo, roll-up banners en in de toekomst waarschijnlijk nog wel meer... een dikke 10!
Advertisement