Songshape

songshape.dk

Songshape Reviews

Excellent rating
5.0
77 reviews Verified
Songshape
%title%

%offer%

Reviews ( 77 ) 5.0

Peter Ramsdal Jørgensen
Peter Ramsdal Jørgensen
2022.08.28
recommends
Fantastisk kundeservice og hurtig levering. 👍🏼 Jeg bestilte plakaten onsdag og fredag blev den leveret. 😀
Helle Schlosser
Helle Schlosser
2022.07.29
recommends
Hurtig levering. Smukt produkt som passer perfekt i vores ny-renoverede udestue.
Birgitte Brandi Sørensen
Birgitte Brandi Sørensen
2022.05.24
not recommends
Der er meget dårlig kundeservice. Ingen svar på hverken mail eller telefon.
Torben Jørgsensen
Torben Jørgsensen
2021.11.22
Super fede plakater. Fik leverancen allerede dagen efter jeg havde bestilt - super service.
Reply from Songshape 2021.11.24
Kære Torben Tusinde tak for den flotte bedømmelse og de pæne ord. Bh. Jane, designer og ejer af Songshape
Lars Koch
Lars Koch
2021.04.25
Fin og pæn plakat med ramme, men synes det er ærgerligt at man betaler ret mange penge for et printet stykke papir (er klar over rettigheder osv) - og så er der lige påtrykt en firmareklame nederst i højre hjørne.
Reply from Songshape 2021.04.25
Hej Lars Tak for din bedømmelse og feedback. Jeg kan godt forstå, hvis du synes, det er mange penge for 'et printet stykke papir', men når jeg trækker udgifter til moms, licens, markedsføring og drift fra, så skal der også være et lille overskud tilbage til mig for arbejdet med at søge licens og ikke mindst at designe plakaten. Mht. mit logo i hjørnet, så kan jeg godt se, at det kan ses som firmareklame, men tanken med at placere det tydeligt, er nu jeg er stolt er mit produkt og gerne vil vise frem, hvem der står bag (i stil med en kunstners signatur på et maleri). Om det burde stå mere diskret kan man altid have en holdning til, men nu har du i hvert fald fået forklaringen på logoet. :-) Rigtig god dag. Bh. Jane, designer og ejer af Songshape
Benedikte Sveigaard
Benedikte Sveigaard
2021.04.10
recommends
Jeg har haft glæden ved at samarbejde med Jane/SongShape om udarbejdelse af en SongShape som forside til mit speciale og selvfølgelig også en plakat af samme. Det blev lige som jeg havde ønsket mig. Jeg kan ikke anbefale Jane/SongShape nok ???
Michella Skauenborg
Michella Skauenborg
2020.12.15
recommends
Fantastisk service, hurtig levering og virkelig smukke SongShape plakater. Jeg har allerede fået fingre i 2 x Songshape og jeg ved, at der ligger én mere under juletræet til mig. ❤️ I'm in love ❤️
Mette Hansgaard
Mette Hansgaard
2020.10.06
Rigtig fin webshop med bredt udvalg af sangtekst-plakater. Dansk design plakat firma.
Reply from Songshape 2020.10.06
Hej Mette Tusinde tak for den flotte bedømmelse og de pæne ord. De betyder meget for mig. 🙏 Bh. Jane, designer og ejer af Songshape
Kirsten Lystrup Fonager
Kirsten Lystrup Fonager
2020.09.01
recommends
Hurtig levering og smukt produkt?
Glennie Obarzanek
Glennie Obarzanek
2020.07.05
recommends
Super service og super kvalitet
Sonja Aaquist
Sonja Aaquist
2020.02.01
recommends
God og hurtig service, meget hjælpsom, virkelig flotte plakater kan varmt anbefale at handle hos Jane ☺️????
Victoria Kølle
Victoria Kølle
2019.12.27
recommends
Super koncept! Vil klart anbefale Songshape. Virkelig god service og hurtig ekspedition ?
Maja Lundt
Maja Lundt
2019.09.22
recommends
Fedeste koncept!! ❤️ Prof, flot, kunstnerisk og meningsfuldt! Love it
Birgit Nielsen
Birgit Nielsen
2019.09.05
recommends
Mine billeder er nået frem ? Hurtig ekspedition. Kan virkelig anbefale Songshape ? Fede billeder, fantastisk service TAK for det Jane ? Billederne er hængt op og jeg er overordentlig tilfreds og glad. De bedste hilsner fra Birgit
Manja Jensen
Manja Jensen
2019.07.28
recommends
fantastisk fina plaketter o kalendern var sååå fin...hurtig expedition efter sms med jane rönne
Hanne Vigant
Hanne Vigant
2019.05.02
recommends
Bestilt Kim Larsen kalender for nylig ?super hurtig ekspedition ?og kalenderen er simpelthen så fin ❤️så 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra
Dorte Damlund Højmose
Dorte Damlund Højmose
2019.02.28
recommends
Jeg vil helt klart anbefale Songshape. Vi er virkelig glade for vores plakater. De er fantastisk godt lavet, og det var helt umuligt bare at vælge nogle enkelte ud, så vi endte med at købe 10 stk ?
Pia Susanne Kappel
Pia Susanne Kappel
2018.12.29
recommends
Jeg kan helt klart anbefale Songshape. Jeg har købt 4 billeder derfra. Det sidste er lavet efter specielt ønske fra mig. Det er jeg dybt taknemlig for. Alle gange har det været hurtig service og mega hurtig levering. Jeg er yderst tilfreds.
Maria Christine Oudal Thorius
Maria Christine Oudal Thorius
2018.10.28
recommends
Songshape er et super koncept. Hyggeligt at have sin yndlingssang hængende på væggen i flot design.
Gitte Laustsen Dam
Gitte Laustsen Dam
2018.10.28
recommends
Fedt koncept og god service. Songshape hjælper også mod kræft ved Stafet For Livet i Tårnby! Fantastisk firma!