SOMEMA | Social Media Marketing

SOMEMA | Social Media Marketing Reviews

Excellent rating
4.9
20 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (20)
Hilbrand Peereboom
Hilbrand Peereboom
2024.03.18
J. Mijnten
J. Mijnten
2024.03.08
We hadden al lange tijd campagnes draaien wat we deels zelf deden en deels door een ander bureau. Na 3 maanden samenwerking met Somema zien we de resultaten verbeteren.Martijn is makkelijk te bereiken, en schakelt snel bij vragen. We hebben in het verleden bureaus gehad waar dat totaal anders was. Ga zo door Martijn!
Thuiszorg in Holland
Thuiszorg in Holland
2024.03.06
Martijn heeft ons heel goed geholpen, zowel met onze website, als ook met onze campagnes voor social media. Hij beschikt over voldoende kennis en is plezierig om mee samen te werken. Hij denkt graag mee en is goed benaderbaar. Ook toen wij de campagnes zelf verder gingen oppakken was hij altijd bereid om advies te geven en mee te denken. Als we weer wat extra ondersteuning nodig hebben zullen we hem zeker weer vragen.
Annemarie van Vliet
Annemarie van Vliet
2024.03.04
SOMEMA is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Het contact met Martijn Wildschut verloopt soepel en we kunnen snel met elkaar schakelen. Er is voldoende kennis in huis en we worden goed geadviseerd. Buiten dat is Martijn Wildschut een sympathieke persoonlijkheid wat de samenwerking alleen maar makkelijker maakt.
Gert-Jan Verschoor
Gert-Jan Verschoor
2023.05.08
Martijn denkt goed met je mee om de campagne te laten slagen. Hij lost problemen op en de service gaat door tot de klant tevreden is. Een aanrader.
Alexander Bijl
Alexander Bijl
2023.05.05
Snelle respons en service.
JariVisuals
JariVisuals
2023.02.13
Heel fijn om met Martijn samen te werken!
Lars Lars
Lars Lars
2023.02.13
Bedankt voor alle hulp Martijn!
Rezan Matyar
Rezan Matyar
2023.02.11
Martijn heeft mij uitstekend geholpen met het opzetten van een marketing campagne via social media. Zijn persoonlijke aandacht, gerichte vragen en gedrevenheid om het maximale te bereiken hebben uiteindelijk geleid tot een succesvolle campagne en hoge inkomsten. Zeker een aanrader om mee samen te werken!
Lucas mak van waay
Lucas mak van waay
2023.02.09
Werk vaak samen met Martijn van Somema, hij heeft al veel klanten van ons volledig ontzorgt op het gebied van online marketing. Kleine ondernemers tot grote MKB'ers zijn altijd erg enthousiast na enige tijd samengewerkt te hebben met Martijn. Wat ons betreft een aanrader dus!
Managemen
Managemen
2023.02.08
Betrouwbare dienstverlening en zorgt dat investering er gemakkelijk weer uit wordt gehaald! Echte aanrader.
Peter Lagerwaard
Peter Lagerwaard
2023.02.08
Ik heb Martijn diverse malen ingeschakeld voor klanten van mij en ik kan niet anders zeggen dat hij eerlijk, integer en kundig is. Net als ikzelf eigenlijk ­čśŐ
Miranda Zonneveld
Miranda Zonneveld
2023.02.08
Martijn is een zeer betrouwbare en prettige leverancier geweest voor het bedenken en uitvoeren van de social media strategie van diverse klanten van Semster. Hij zorgt ervoor dat de campagnes goed worden ingericht en daar waar nodig aangepast voor een hogere conversie. Ook verzorgt Martijn rapportages zodat je vinger aan de pols kunt houden. Heel tevreden over social media bureau SOMEMA in Haarlem e.o!
Debbie Van der Aar
Debbie Van der Aar
2023.02.08
Martijn is zeer deskundig en denkt mee over hoe ik social media het beste kan inzetten om mijn doelgroep te bereiken.
YourBuild
YourBuild
2020.03.02
Zelf deden we al erg veel op het gebied van Social Media Marketing. Maar we kregen het steeds drukker waardoor we minder tijd hiervoor over hielden. We waren daarom opzoek naar iemand die onze Social Media Marketing kon overnemen, dit is Martijn geworden! We kwamen er al snel achter dat Martijn hiervoor de juiste persoon is, Martijn weet namelijk ontzettend goed waar hij mee bezig is! (We dachten zelf al redelijk wat te weten over Facebook Business Manager maar dit was niks vergelijken met de kennis van Martijn.) Martijn heeft onze advertenties dan ook naar een nieuw niveau gebracht en wij hebben hierdoor al kunnen genieten van mooie resultaten! Ben je dus opzoek naar iemand voor je Social Media Marketing ga dan zeker een keer een kop koffie drinken met Martijn!
Sabine Blom van Assendelft
Sabine Blom van Assendelft
2019.09.04
recommends
Saar aan Huis zocht iemand die voor ons gerichte vacature advertenties kon plaatsen op Social Media. Martijn heeft ons daarin geholpen zodat we zichtbaar en vindbaar waren voor de juiste mensen. Zijn werk is te omschrijven als snel, flexibel en secuur.
Reply from SOMEMA | Social Media Marketing 2019.09.04
Dank je wel Sabine!
Shahab Ahmadipoor
Shahab Ahmadipoor
2019.09.02
recommends
Martijn denkt mee, zoekt naar goede oplossingen en werkt effici├źnt. Hij is creatief en heeft nieuwe idee├źn wat voor online marketing van cruciaal belang is. Dank Martijn voor je inzet.
Reply from SOMEMA | Social Media Marketing 2019.09.04
Dank je wel Shahab, ook voor de mooie samenwerking!
Dennis van den Eijk
Dennis van den Eijk
2019.03.13
recommends
Martijn is een heel flexibel persoon. Hij komt naar je toe, houdt van een persoonlijke aanpak en denkt mee over de content die in de advertenties moeten. Ook al zitten wij in een heel specifieke markt, alsnog heeft Kavel Consult een hele hoop bruikbare leads binnen gekregen door de Facebookmarketing en daardoor de omzet weten te verhogen. De prijzen die Martijn Wildschut vraagt zijn meer dan redelijk. Eigenlijk vinden wij dat hij aan de goedkope kunt zit. Maar de kwaliteit die hij levert is meer dan goed te noemen. Martijn, bedankt dat je ons zo goed geholpen hebt en nog steeds helpt met onze marketing. Wij zijn fan van je!
Reply from SOMEMA | Social Media Marketing 2019.03.13
Dank je wel Dennis!
Thomas Scherpenzeel
Thomas Scherpenzeel
2018.12.19
recommends
Martijn maakt zijn belofte waar. Hij heeft zijn eigen persoonlijke manier van werken wat de communicatie erg fijn maakt, ik raad Martijn zeker aan!
Reply from SOMEMA | Social Media Marketing 2018.12.19
Bedankt voor jouw review Thomas! Erg fijn om te horen!
Hanny de Zwager
Hanny de Zwager
2018.12.16
recommends
Martijn heeft mijn vertrouwen, mede omdat hij zich strikt aan de gemaakte afspraken houdt!
Reply from SOMEMA | Social Media Marketing 2018.12.19
Dank je wel voor je mooie bericht Hanny!