Solution Medical Center

Solution Medical Center Reviews

Excellent rating
5.0
52 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (52)
monika kotulska
monika kotulska
2024.03.02
Serdecznie polecam z całego serduszka. Profesjonalna obsługa i bardzo miła atmosfera ❤️
Advertisement
Beata Jasica
Beata Jasica
2024.02.15
Super klimatyczne miejsce. Dr Ewa Bandula-superspecjaliska w medycynie estetycznej! Pani Ela Pyka superkosmetozka z szerokim zakresem zabiegów. ZPolecam!
Edwin Damięcki
Edwin Damięcki
2024.02.13
Bardzo sprawnie działające miejsce. Miła obsługa i dobrzy fachowcy.
Ewa Piotrowska
Ewa Piotrowska
2024.01.28
Gorąco polecam. Profesjonalne i indywidualne podejście, a co najważniejsze świetne efekty zabiegów :)
Anna Jarosz
Anna Jarosz
2024.01.26
Zdecydowanie polecam, cudowna atmosfera, pełen profesjonalizm i przede wszystkim spektakularny efekt zabiegów
Advertisement
Sylwia Rolka
Sylwia Rolka
2023.12.14
Bardzo polecam to miejsce. Z usług Pani Eli korzystałam przed ciążą oraz teraz w jej trakcie. Pani Ela potrafi ocenić stan skóry i z powodzeniem dobrać odpowiednie zabiegi. Po każdej wizycie czułam się zaopiekowana i co najważniejsze widziałam efekty naszej współpracy :)
monika monika
monika monika
2023.11.19
Serdecznie polecam Solution Medical a w szczególności panią dr Ewę.Profesjonalne podejście do pacjenta, opracowany i czytelny plan leczenia. Terminy dostosowane do potrzeb pacjenta. Pani doktor przeprowadza szczegółowy wywiad i poświęca czas na wyjaśnienia. Wszystko to odbywa się w przemiłej atmosferze. Raz jeszcze dziękuję i polecam.
Julia Wrzesinska
Julia Wrzesinska
2023.11.12
Bardzo profesjonalnie przeprowadzony zabieg, w miłej atmosferze i ładnym miejscu! Serdecznie polecam.
Aneta Skibińska
Aneta Skibińska
2023.11.12
Profesjonalna porada i sam zabieg - polecam
Advertisement
Mon Kuk
Mon Kuk
2023.11.10
Serdecznie polecam! Epilacja laserowa wykonana przez Panią Elę jak zawsze z najwyższą starannością, w bardzo miłej atmosferze, poprzedzona dokładnym wywiadem oraz omówieniem wszelkich wątpliwości. Jako pacjent czuję się zaopiekowana. Będę wracać!
Alicja Fojcik
Alicja Fojcik
2023.11.09
Bardzo miła, fachowa obsługa. Warunki bardzo dobre. Chętnie polecę innym osobom.
Adam Banduła
Adam Banduła
2023.11.05
CENTRUM MEDYCZNE JEST SUPER WSZYSTKIM POLECAM
Sławomir Rembelski
Sławomir Rembelski
2023.11.03
Advertisement
Mariusz R
Mariusz R
2023.11.03
Dzieci nie lubią lekarzy za to wizyta u dr. Ewy przebiegła pomyślnie. Profesjonalne podejście do dziecka, córeczka zadowolona , ma nową koleżankę. Pozdrawiamy Panią doktor.
Wojciech Otulak
Wojciech Otulak
2023.11.02
obsługa na poziomie która wie gdzie i kiedy "pomiziac" klienta. polecam z ręką na sercu
Marta Stepniewska
Marta Stepniewska
2023.10.26
Klimatyczne miejsce, przemiła obsługa, bogaty pakiet zabiegów. Jeżeli chcesz się poczuć wyjątkowo, to musisz tam zajrzeć :)
Aleksandra Pietruszka
Aleksandra Pietruszka
2023.10.15
recommends
Najlepszy wybór! Profesjonalna obsługa, która doradzi w każdej sytuacji 🙌🏼 Miła atmosfera i super rezultaty 💆🏽‍♀️ Dziękuję ❤️
Advertisement
Bartosz Maciej
Bartosz Maciej
2023.10.15
Moja wizyta w Centrum Medycznym Solution była naprawdę wyjątkowa. To pierwsze tego typu miejsce, które spotkałem, gdzie podejście do pacjenta jest naprawdę indywidualne. Specjaliści są kompetentni, empatyczni i przyjaźni. Wizyty są prowadzone w spokojnej atmosferze, bez pośpiechu, z pełnym zaangażowaniem. Wnętrze kliniki jest wypełnione roślinami, co tworzy przyjemną atmosferę. Placówka stawia na ekologiczne działania i promuje zdrowy styl życia. Podsumowując, zdecydowanie polecam Centrum Medyczne Solution.
J D
J D
2023.10.14
Profesjonalizm, dbałość o klienta i jakość obsługi na najwyższym poziomie!
Aneta Wojcik
Aneta Wojcik
2023.10.13
Polecam z całego serca za profesjonalizm, indywidualne podejście, wspaniałą rodzinną atmosferę i efekty zabiegów, które są wspaniałe. Korzystam z usług od wielu lat i zawsze tam wracam .