Silent Disco Huren - SoloSounds

Silent Disco Huren - SoloSounds Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
24 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (24)
Sude Akbaba
Sude Akbaba
2023.11.14
Top geregeld!
Majida van der Kuijl
Majida van der Kuijl
2023.10.10
Fabienne Kerkhoff
Fabienne Kerkhoff
2023.09.26
Door de silent disco koptelefoons van Solo Sounds werd ons feest een groot succes! Fijne service en makkelijk in gebruik. Solo sounds dankjewel voor de fijne samenwerking en tot het volgende feestje!
Gertjan Den Boer
Gertjan Den Boer
2023.06.03
Linda Huisman
Linda Huisman
2023.05.24
Wat geweldig zo'n Silent Disco, een top feestje gehad en zeker voor herhaling vatbaar!
Maudie Kunst
Maudie Kunst
2023.04.12
Hele snelle & fijne communicatie met Jessica en ophalen & wegbrengen ging soepel. En wat een leuke toevoeging is silent disco aan een feest! Voordeel voor ons (de ouders): wij konden lekker slapen toen we er genoeg van hadden. De jongelui gingen nog tot 5 uur door ;-).
Ahmed Alshmari
Ahmed Alshmari
2023.02.21
Geweldige service
rick Blei
rick Blei
2023.02.20
Heel fijn geholpen en super leuk om silent disco te huren!
LOCO Concepts - Events
LOCO Concepts - Events
2023.02.20
Wij doen maandelijks een silent bootcamp bij ons op kantoor met een trainer en de silent disco van SoloSounds. Raad het iedereen aan!
Yanice
Yanice
2023.02.15
Super fijne ervaring gehad. Medewerker was heel behulpzaam en vriendelijk. Headphones waren makkelijk in gebruik en hebben voor een gezellige avond gezorgd.
Tyron Onofra
Tyron Onofra
2022.12.22
Kerstdisco van Loof training en advies: Fijn contact met Jessica, alles keurig op bestemming afgeleverd en weer opgehaald, alle apparatuur was nieuw. Echt een aanrader voor een leuk feestje!
Sanne
Sanne
2022.12.21
Goed bedrijf, erg tevreden. Contact vooraf ging soepel en ik kreeg snel reactie op mijn vragen. Omdat de zaak niet open was, kwamen ze de koptelefoons thuis afleveren en de dag erna werden deze netjes opgehaald. Top service dus!
Isa Struikmans
Isa Struikmans
2022.07.21
Voor een evenement hebben wij de koptelefoons gehuurd voor een Silent Disco. Dit was helemaal top! Levering was duidelijk afgesproken en de producten waren van goede kwaliteit. Enorm tevreden over de samenwerking en zeker aan te raden!
Josee Schouten
Josee Schouten
2022.06.27
Topavond gehad! Het blijft een superleuk concept de Silent Disco.
Bodien Dominique
Bodien Dominique
2021.12.16
Super leuke ervaring, goede prijs, ophalen en terugbrengen is super makkelijk gegaan, duidelijke handleiding en makkelijk aan te sluiten. Ik bestel zeker weer voor een volgend feestje!
Luc en Rian
Luc en Rian
2021.09.26
Heel fijn en snel contact. In de ochtend besteld en in de middag opgehaald. En een geweldig leuk feest met de Silent Disco. Een dikke aanrader!!
Tessa Biesheuvel
Tessa Biesheuvel
2021.08.20
Super snelle reactie nadat we per internet contact hadden gezocht. En de silent disco was fantastisch! Het werkte enorm gemakkelijk en met meer zenders nog meer lol. Echt een heel leuke aanvulling op een feest voor een heel nette prijs. En super service!
Jackey Koopmans
Jackey Koopmans
2021.07.12
Nadine Loerakker
Nadine Loerakker
2021.07.12
Wat een toffe toevoeging had de silent disco, met disco bol, op ons personeelsfeest! Er werd vollop gedanst en goed aangevoeld welke muziek onze medewerkers wensten te horen. Een top avond, mede dankzij Solo sounds!
Judith Leendertse
Judith Leendertse
2021.07.05
Het is super geregeld! En erg leuk om te doen voor groot en klein! Koptelefoons werkten perfect! Wel even een tip als je een iphone gebruikt voor het afspelen van de muziek, dan heb je een verloop stekkertje nodig. Het was al met al een top avond!