Solarshop Noord

solarshop-noord.nl

Solarshop Noord Recensies

Gemiddeld beoordeling
3.3
114 recensies Geverifieerd
Solarshop Noord
%title%

%offer%

Recensies ( 114 ) 3.3

Eugène Huijts
Eugène Huijts
2024.05.03
Vervolg op 16 januari 2023. Inmiddels zijn de panelen gemonteerd op het schuine dak, de montage ging voorspoedig de kabels aangesloten, de panelen leveren stroom via de Wifi Plug en op de Smart Phone kan je uitlezen wat de op opbrengsten zijn dat werkt goed. Nu wachten op veel zon. E. Huijts
Antwoord van Solarshop Noord 2023.04.19
Beste Eugène, Dankjewel voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de producten. Het is goed om te horen dat de montage soepel verliep en dat u tevreden bent met de werking van de panelen en de bijbehorende wifi plug. Wij hopen dat u in de toekomst veel profijt zult hebben van uw zonnepanelen en de bijbehorende opbrengsten. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Webservice Solarshop Noord
Jan Slijfer
Jan Slijfer
2024.05.02
Ik ben heel tevreden over Solarshop Noord. Ik heb goed advies gekregen m.b.t. bevestiging van 2 stekkerpanelen op een plat golfplaten dak. Op de website staan ook goede installatie instructies, het advies om portrait ipv landscape te plaatsen heeft goed geholpen. Later was ik nog 2 onderdelen nodig, die had ik binnen een dag in huis.
Antwoord van Solarshop Noord 2024.05.14
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie woorden. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over ons advies en snelle levering van onderdelen. We helpen u graag in de toekomst opnieuw. Mocht u in de tussentijd nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Solarshop Noord
jules Rojer
jules Rojer
2024.04.26
Prima product om opbrengst van zonnepanelen te meten. Was eenvoudig te installeren. Plug and play. Bijbehorende app is gebruiksvriendelijk.
Antwoord van Solarshop Noord 2024.05.14
Beste Jules, Bedankt voor uw positieve woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons product en de app. Veel plezier met het meten van uw zonnepanelen en we hopen dat de opbrengst hoog is. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag en verder nog een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Klantenservice Solarshop Noord
herman smans
herman smans
2024.04.26
Na de bestelling te hebben geplaatst en telefonisch contact werd de bestelling de volgende dag reeds geleverd.
Antwoord van Solarshop Noord 2024.05.14
Beste Herman, Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de levering. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we het uiteraard graag en verder nog een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Klantenservice Solarshop Noord
Jan Milczarek
Jan Milczarek
2024.04.25
Prix très correct et livraison rapide tout OK
Antwoord van Solarshop Noord 2024.05.14
Merci beaucoup pour votre avis, Jan. Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de nos prix et de notre rapidité de livraison. Cordialement, Service client Solarshop Noord
Ger Jägers
Ger Jägers
2024.04.25
Snelle en adequate levering van het gevraagde. Mét allerlei passend toebehoren…een onverwachte toegift! Klasse!
Antwoord van Solarshop Noord 2024.05.14
Beste Ger, Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de extra's. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we het uiteraard graag, en verder nog een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Klantenservice Solarshop Noord
Stellata Koppe
Stellata Koppe
2024.04.17
Hele fijne service! Vriendelijk en geduldig personeel. Topper! :)
Antwoord van Solarshop Noord 2024.05.14
Beste Stellata, Heel erg bedankt voor de mooie woorden! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en personeel. :) Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we dat uiteraard graag en verder nog een prettige dag gewenst! Met vriendelijke groet, Klantenservice Solarshop Noord
Peter Bank
Peter Bank
2024.04.14
Antwoord van Solarshop Noord 2024.04.16
Beste Peter Bank, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent. Mocht u nog ergens ondersteuning bij willen dan kunt u gerust contact met ons opnemen en verder nog een prettige dag gewenst. MVG Webservice Solarshop Noord
Vincent Lit
Vincent Lit
2024.03.25
Nagekomen wat was beloofd
Antwoord van Solarshop Noord 2024.04.16
Beste Vincent, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles is nagekomen wat beloofd was. Mocht u verder nog ondersteuning ergens bij willen dan kunt u gerust contact met ons opnemen en verder nog een prettige dag gewenst! MVG Webservice Solarshop Noord
Harry De Vries
Harry De Vries
2024.03.24
Antwoord van Solarshop Noord 2024.04.16
Beste Harry, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent. Mocht u verder nog ondersteuning ergens bij willen dan kunt u gerust contact met ons opnemen en verder nog een prettige dag gewenst! MVG Webservice Solarshop Noord
Olivier Raemaekers
Olivier Raemaekers
2024.03.12
Goede service! Snelle levering en bestelde onderdeel werkte prima en was snel geïnstalleerd met behulp van de bijgeleverde handleiding!
Antwoord van Solarshop Noord 2024.04.16
Beste Olivier, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de geleverde service en handleiding. Mocht u verder nog ondersteuning ergens bij willen dan kunt u gerust contact met ons opnemen en verder nog een prettige dag gewenst! MVG Webservice Solarshop Noord
Stefan
Stefan
2024.02.29
Solar Shop is een deskundig bedrijf met professioneel advies. Aanrader. Stefan
Antwoord van Solarshop Noord 2024.04.16
Beste Stefan, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om uw positieve ervaring te lezen. Ik heb uw opmerkingen aan de betreffende collega vermeld en namens ons allen bedankt! Mocht u verder nog ondersteuning ergens bij willen dan kunt u gerust contact met ons opnemen en verder nog een prettige dag gewenst! MVG Webservice Solarshop Noord
jelte Rienstra
jelte Rienstra
2024.02.07
Via de webshop een warmtepompboiler gekocht. Vakkundig geholpen met de juiste uitleg en blij met het apparaat
Antwoord van Solarshop Noord 2024.04.16
Beste Jelte, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de uitleg en de warmtepompboiler. We wensen u veel plezier en besparing met de boiler. Mocht u verder nog ondersteuning ergens bij willen dan kunt u gerust contact met ons opnemen en verder nog een prettige dag gewenst! MVG Webservice Solarshop Noord
Wesley Swiebel
Wesley Swiebel
2024.01.01
Ik heb een stekkerklaar set zonnepanelen besteld bij dit bedrijf. Ik zou iedereen dit bedrijf niet aanbevelen Er is praktisch geen contact te krijgen met dit bedrijf. Je doet online een bestelling met een verwachte levertijd van 4/5 weken dan krijg je een bevestiging en dan hoor je wekenlang niks. Als je dan na 6 weken eens gaat proberen een update van je bestelling te krijgen. Word de telefoon nooit opgenomen en luid de voicemail als volgt.... Vanwege enorme drukte hebben wij besloten de telefoon niet meer op te nemen.... U kunt ons emailen of Whatsappen. beide geprobeerd.. ook hier word niet op gereageerd terwijl het bericht van whatsapp wel word gelezen. Na een week lang meermaals per dag proberen, kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn. Ineens werd toevallig vandaag me bestelling verzonden (mijn gevoel zegt dat ik als ik ze niet te pakken had gekregen ik nu nog niks had) Maar inderdaad 2 dagen later had ik me bestelling. Helaas kom ik er pas op het dak achter dat ik de verkeerde beugels geleverd had gekregen. landscape ipv portret terwijl het op de bon wel goed staat. Uiteraard geprobeerd het bedrijf weer te contacteren maar wederom tevergeefs. Uiteindelijk heb ik nu alsnog ergens anders de juiste beugels vandaan moeten halen (kosten ongeveer 150 euro) omdat ik simpelweg geen energie meer wil steken in enige vorm van communicatie met dit bedrijf dan ook. Simpelweg al het contact met je klanten compleet verbreken onder het mom van werkdruk is gewoon geen normale manier van zaken doen. Zo kun je in mijn ogen geen webshop/bedrijf runnen. Ik heb zelf een bedrijf en ook wij hebben het heel druk en ook wij zijn niet heilig maar het is natuurlijk wel heel simpel om al je problemen op te lossen door ze simpelweg te negeren... Wat een heerlijke wereld zou dat zijn waarin dat concept werkt. Aan de reviews te zien ben ik niet de enige en ik denk dan ook dat dit beleid ze op de lange termijn meer kost dan wat de drukte nu oplevert.
Antwoord van Solarshop Noord 2024.01.02
Beste Wesley, Na controle in het systeem lijkt het erop dat het om een bestelling uit mei 2022 gaat? Het was in die tijd inderdaad erg druk, de vraag was in dat jaar met een factor 10 gestegen en dit zorgde in de gehele zonnepanelen keten voor problemen waarover u veel informatie online kan vinden. Momenteel is onze bereikbaarheid gewoon weer op niveau, met een gemiddelde reactietijd van 1 werkdag op alle mails. Dat terzijde, u geeft nog wel aan dat u de verkeerde beugels had gekregen, dit is uiteraard niet de bedoeling. Daarbij geeft u ook aan dat u reeds deze beugels al bij een ander bedrijf heeft gehaald en daarom betwijfel ik of we nog iets voor u kunnen betekenen. Mocht dat wel zo zijn dan kunt u gerust contact met mijn collega opnemen via: info@solarshop-noord.nl. Verder wensen we u nog een prettig nieuwjaar en uiteraard de beste wensen voor u en uw bedrijf. MVG Webservice Solarshop Noord
Herman Gyssens
Herman Gyssens
2023.12.26
Snelle levering. Degelijk materiaal
Antwoord van Solarshop Noord 2024.01.02
Beste Herman, Bedankt voor uw review en voor de bestelling. We wensen u veel plezier met de producten en uiteraard nog de beste wensen voor 2024! MVG Webservice Solarshop Noord
Dick Pak
Dick Pak
2023.12.25
Had een warmtepomp boiler besteld , eerst 2 x gebeld of er wel een coil in zat voor zonnecollector , ja hoor die zit er zeker in. Dus besteld en hij komt binnen , geen coil aanwezig , ik bellen , wazig antwoord gekregen , wat een slecht bedrijf
lei bodelier
lei bodelier
2023.12.11
Antwoord van Solarshop Noord 2024.04.16
Beste Lei, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent. Mocht u verder nog ondersteuning ergens bij willen dan kunt u gerust contact met ons opnemen en verder nog een prettige dag gewenst! MVG Webservice Solarshop Noord
Pieter S.
Pieter S.
2023.12.02
Een tijdje terug bij Solarshop 8 stekkerklare panelen gekocht en even gewacht met de review om te kijken hoe het functioneert. Inmiddels werkt het systeem en functioneert het prima. Contact verliep prettig, al met al zeker een aanrader. Update: een half jaar later en de opbrengst is tot nu toe ongeveer 2800 kWh op een zuid opstelling dus iets boven verwachting, binnenkort nog maar een setje proberen
Antwoord van Solarshop Noord 2024.04.16
Beste Pieter, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent en de stekkerklare zonnepanelen naar behoren functioneren. Daarnaast bedankt voor uw vervolgbestelling van gisteren, we hebben deze vandaag direct verzonden. We wensen u met alle zonnepanelen een mooie opbrengst toe. Mocht u verder nog ondersteuning ergens bij willen dan kunt u gerust contact met ons opnemen en verder nog een prettige dag gewenst! MVG Webservice Solarshop Noord
Nicole Saenen
Nicole Saenen
2023.10.23
De aankoop is goed terecht gekomen. Maar de aansluiting is tot op heden nog steeds niet gelukt. Steeds een andere foutmelding.
Antwoord van Solarshop Noord 2023.10.26
Beste mevrouw Saenen, Dank u voor uw aankoop bij Solarshop Noord en voor het delen van uw ervaring met de Solis Wifi Datalogging stick. We betreuren het te horen dat u problemen heeft ondervonden bij de aansluiting en dat u verschillende foutmeldingen heeft gekregen. We willen graag benadrukken dat uw tevredenheid onze topprioriteit is, en we vinden het jammer dat u niet eerst contact met ons heeft opgenomen om deze kwestie aan te kaarten. Wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen en ondersteuning te bieden bij technische problemen. Mijn collega's van de klantenservice kunnen u hierbij goed ondersteunen en u kunt ze bereiken via: info@solarshop-noord.nl. Om u te assisteren bij het aansluiten van de Solis Wifi Datalogging stick, willen we u graag wijzen op enkele nuttige bronnen die u mogelijk kunnen helpen bij het oplossen van de foutmeldingen. Allereerst raden we u aan om onze uitgebreide installatiehandleiding te raadplegen, die te vinden is op deze link: https://www.ginlong.com/uploads/file/Manual_Solis_S3-WIFI-ST_V1,3_20230112.pdf Deze handleiding bevat stapsgewijze instructies en tips om u te helpen bij de installatie. Daarnaast biedt Solis ook een handige bron met veelgestelde vragen en oplossingen voor veelvoorkomende foutmeldingen. U kunt deze vinden via deze link: https://solis-service.solisinverters.com/en/support/solutions/articles/44002156150-solis-wifi-configuration-s3-wifi-st Hier vindt u informatie die u wellicht in staat stelt om eventuele problemen op te lossen. Wij hopen dat deze informatie u zal helpen bij het succesvol aansluiten van de Solis Wifi Datalogging stick. Als u verdere hulp nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw zonnepaneleninstallatie. Nogmaals bedankt voor uw aankoop en uw feedback. We hopen dat we u snel kunnen assisteren bij het oplossen van de aansluitingsproblemen. Met vriendelijke groet, Webservice Solarshop Noord
Jorrit van der noord
Jorrit van der noord
2023.08.12
Keurig geleverd, telefonisch enkel bereikbaar voor verkoop, andere vragen alleen per e-mail maar daar antwoord men redelijk snel op.
Antwoord van Solarshop Noord 2023.09.12
Beste Jorrit, Bedankt voor het delen van uw feedback over Solarshop Noord. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is goed om te horen dat u tevreden bent met de levering van uw bestelling. We streven er altijd naar om bestellingen op een efficiënte en tijdige manier bij onze klanten te krijgen. Wat betreft uw feedback over de telefonische bereikbaarheid, we begrijpen dat dit een belangrijk aspect is van onze klantenservice. We zullen uw feedback zeker ter harte nemen. Momenteel is het inderdaad nog het best om overige vragen via de mail te stellen. We zijn blij te horen dat u onze e-mailondersteuning als redelijk snel heeft ervaren. We doen ons best om e-mails van onze klanten snel en efficiënt te beantwoorden, en uw opmerking moedigt ons aan om op deze koers door te gaan. Nogmaals bedankt voor uw feedback. Als u in de toekomst verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, en we zullen ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Webservice Solarshop Noord