Softworld A/S

Softworld A/S Reviews

Excellent rating
4.7
43 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (43)
Eva Lindskov
Eva Lindskov
2024.03.04
Jesper Sørensen
Jesper Sørensen
2024.03.01
Super undervisere og gode rammer - kan anbefales 👍🏻
Karina Nielsen
Karina Nielsen
2023.11.27
Super professionel, inspirerende, spændende og lærerigt!
Reply from Softworld A/S 2023.11.27
Hej Karina, Vi er så glade for at høre at det var en god oplevelse at komme på kursus hos os! Dog forstår vi ikke ud fra din anmeldelse hvad vi kunne have gjort for at opnå 5 stjerner - kontra de 4 stjerner du valgte at give - Vi håber du vil tage direkte kontakt for at lade os vide hvad vi fremadrettet kan gøre bedre! Kærlig hilsen Dennis Softworld A/S
marianne due
marianne due
2023.11.24
Jeg har lige været på Photoshop basic, hos Softwold.. Det var et virkeligt godt kursus. Så Kan klart anbefale Softwold som kursus udbyder…
Reply from Softworld A/S 2023.11.27
Kære Marianne, Tusind tak for din flotte anmeldelse! Som kursusvirksomhed, lever vi for at skabe den gode oplevelse! Vi håber at se dig igen snart hos os! Kærlig hilsen Dennis Softworld A/S
Bent-Ole Andersen
Bent-Ole Andersen
2023.11.20
Gode kurser, kompetente undervisere og dejlige omgivelser at blive undervist i.
Reply from Softworld A/S 2023.11.27
Kære Bent-Ole, Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at skabe den gode oplevelse og at se vores kursister vende tilbage igen og igen! Med ønsket om en glædelig jul Dennis Softworld A/S
Lisbeth Rasmussen
Lisbeth Rasmussen
2023.11.15
Jeg har været på et super spændende kursus i grafisk AI. Underviseren var kompetent og rar, og der var skumfiduser til kaffen. Alt var godt og jeg kørte hjem med en masse ny viden efter at have fået lov til at nørde grafik en hel dag.
Reply from Softworld A/S 2023.11.27
Kære Lisbeth, Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at skabe den gode oplevelse - det er jo de små ting, såsom skumfiduser der sætter prikken over I'et :) Med ønsket om en glædelig jul Dennis Softworld A/S
Caroline Due
Caroline Due
2023.11.15
super tjekket med kaffe og alt hvad man behøver + et virkelig inspirerende og brugbart kursus!
Louise Nørhave
Louise Nørhave
2023.11.15
Superfedt sted - desværre var der alt for kort tid til alt det vi gerne ville lære :)
Per Olesen
Per Olesen
2021.10.02
Anita Hansen
Anita Hansen
2020.09.08
Positive
Communication
Professionalism
Jeg var på et todages kursus "InDesign rutineret" kursus hos Softworld. Underviseren var meget kompetent og god til at lære fra sig. Efterfølgende har jeg haft brug for kontorets hjælp og de har gjort meget - og så lidt til - for at hjælpe mig. Softworld har mine varmeste anbefalinger.
per seestedt
per seestedt
2019.10.10
Inspirerende kursus i WordPress 👍🏻 Kan kun anbefales 😎 Per
Xandra Maria van Leeuwen
Xandra Maria van Leeuwen
2019.09.27
Camilla Noren
Camilla Noren
2019.09.24
Jeg har været på kursus hos Softworld 3 gange, og det har været en succes hver gang. Altid imødekommende personale, kompetente undervisere og god forplejning. Holdene er ikke overfyldte, så underviseren kan inddrage og tage hånd om den enkelte. Klar anbefaling herfra!
Morten Agerbæk Riber
Morten Agerbæk Riber
2018.04.06
Customer
Customer
2015.06.03
Kurset kom omkring rigtig mange funktioner i Indesign. Meget god underviser, og kursusmaterialet er lige til at gå hjem og øve sig (videre) på.
Customer
Customer
2015.06.02
Interessante og kompetente lærere! - kom inspireret hjem med nyt input :-)
Customer
Customer
2015.06.01
Jeg har efterhånden været på kursus hos Softworld temmelig mange gange. Underviserne har altid været dygtige og vidende og jeg er altid kommet hjem med nye, gode idéer og tips der letter hverdagens arbejde! Det eneste der er lidt fjollet er, at der ikke bliver spist frokost samme sted som undervisningen foregår, men på et (jeg har prøvet tre forskellige) spisested ude i byen.
Customer
Customer
2015.06.01
Jeg har deltaget i flere kurser hos Softworld og er altid gået derfra med inspiration og gode værktøjer, som jeg har kunnet benytte i mit job. Jeg vil se frem til at komme på flere spændende kurser hos Softworld!
Customer
Customer
2015.05.06
Grundigt, praktisk anvendeligt og meget pædagogisk.
Customer
Customer
2015.05.05
Jeg har deltaget i flere kurser, og er meget begejstret. Underviserne er professionelle og jeg har fået mange gode fif og nye værktøjer med hjem.