Software Discounter Recensies

Software Discounter Recensies

4.5

Uitstekend - gebaseerd op 43 beoordelingen

softwarediscounter.eu
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (43)
Dick
2024-02-19
Goede service Adequate en snelle hulp via whatsapp geboden toen ik een installatieprobleem had.
Antwoord van Software Discounter 2024-02-19
Beste Dick, Bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij dat we u snel konden helpen via WhatsApp. Wij staan altijd voor u klaar! Vriendelijke groet, Softwarediscoutner.eu
Jan Ravesteijn
Jan Ravesteijn
2024-02-18
snel geholpen, codes binnen 1 dag binnen, opstarten gaat even lastig maar komt uiteindelijk wel. nu even me weg zoeken in de mappen maar super tevreden
Antwoord van Software Discounter 2024-02-19
Beste Jan, bedankt voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent! Als je hulp nodig hebt, staan we altijd klaar voor je. 😊 Vriendelijke groet, Softwarediscoutner.eu
henk oudekerk
henk oudekerk
2024-02-17
Antwoord van Software Discounter 2024-02-18
Beste Henk, bedankt voor je beoordeling. We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, horen we het graag. 😊 Vriendelijke groet, Softwarediscoutner.eu
Gert Hagenaar
Gert Hagenaar
2024-02-17
Snelle levering alleen product werkt niet meer
Antwoord van Software Discounter 2024-02-18
Beste Gert, het spijt ons te horen dat uw product niet werkt. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice om dit op te lossen. 🙏 Vriendelijke groet, Softwarediscoutner.eu.
Joost
2024-02-16
Gewoon goed Gewoon een goed verhaal en het werkt prima. je moet even goed doorkijken en schakelen het gaat niet vanzelf maar dat was ook niet mijn verwachting. Programmas installeren vergt gewoon extra aandacht ander werkt het niet, ook reeds aanwezige programma's kunnen een stoorzender zijn. prima gelukt
Antwoord van Software Discounter 2024-02-16
Beste Joost, Dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat het installatieproces van de programma's goed is verlopen. 💪 Vriendelijke groet, Softwarediscoutner.eu
Caesar Heyne
2024-02-15
Spotify Werkt prima, redelijke snelle reactie, sneller dan bij menig ander bedrijf, op vragen via whatsapp!
Antwoord van Software Discounter 2024-02-15
Beste Caesar, fijn te horen dat je tevreden bent over onze snelle reactietijd via WhatsApp. Wij streven ernaar altijd zo snel mogelijk te helpen. Bedankt voor je feedback! Vriendelijke groet, Softwarediscoutner.eu
Han Siebers
Han Siebers
2024-02-14
Makkelijk om Office 365 te downloaden en te installeren op zowel Mac en Windows pc. Ben er blij mee vooral wat de prijs kwaliteit betreft. 👍
Antwoord van Software Discounter 2024-02-15
Beste Han, super om te horen dat het downloaden en installeren van Office 365 goed is gegaan! Blij dat je tevreden bent, vooral op prijs-kwaliteit gebied. 😊 Vriendelijke groet, Softwarediscoutner.eu
Jan Verhoeven
2024-02-14
Snelle support en oplossing! Na contact met support is mijn probleem met de gebruikersnamen perfect opgelost. Chapeau!
Antwoord van Software Discounter 2024-02-14
Beste Jan, we zijn blij te horen dat onze klantenservice u goed heeft geholpen! Bedankt voor uw positieve feedback. 😊 Vriendelijke groet, Softwarediscoutner.eu
Frans van Eeden
2024-02-13
Wederom een goede aanbieding. Heb al een aantal maal van jullie diensten gebruik gemaakt en tot op heden is alles goed verlopen. De helpdesk middels WhatsApp werkt prima en in no time krijg je antwoord op jouw vragen. Super tevreden.
Antwoord van Software Discounter 2024-02-14
Beste Frans, dank voor je fijne woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze diensten en helpdesk. We kijken uit naar je volgende bezoek. 😊 Vriendelijke groet, Softwarediscounter.eu
Richard de Reus
2024-02-11
Wat een voordeel en goede klantenservice Had even wat bedenkingen na aanschaf, heb via whatsapp contact gezocht en had vrij snel een reactie en uitleg hoe ik de activatie e.d kon realiseren.
Antwoord van Software Discounter 2024-02-14
Beste Richard, we zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service! We staan altijd klaar om te helpen. Bedankt voor je positieve feedback. Vriendelijke groet, Softwarediscounter.eu
Mireille
2024-02-10
Ik snapte als oudere weinig van hoe ik mijn aankoop moest activeren. Ik nam via WhatsApp contact en er werd al vlug geantwoord, wat ik eigenlijk niet verwachtte, gezien vorige arvaringen met andere bedrijven. Ze hebben heel geduldig op al mijn vragen gereageerd ook als ik verduidelijking van hun antwoord nodig had. Uiteindelijk is het gelukt dankzij hun behulpzaamheid. Als ik in de toekomst nog iets nodig heb is mijn eerste stop hier om te zien of ze het verlangde te koop aan bieden. Mijn vertrouwen hebben ze en dat is moeilijk te winnen bij mij.
Antwoord van Software Discounter 2024-02-14
Beste Mireille, bedankt voor uw lovende woorden! We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. We kijken ernaar uit om in de toekomst weer van dienst te zijn! Vriendelijke groet, Softwarediscoutner.eu
Menno Baij
Menno Baij
2024-02-09
Johan Cornelis
2024-02-09
Upgrade naar office 365 Info over de het nieuwe account voor office 365 ontvangen , geïnstalleerd op basis van hun info document , ook het voordeel van 7 dagen proefdraaien ontvangen ( eerst zien dat alles werkt alvorens te betalen ) . De installatie lukte van de eerste keer. Ook de upgrade van mijn bestaand account ( office 2023 , zodat ik ook offline een deel van het pakket kan draaien ) werd mede geüpgraded. Indien alles blijft werken, zeker een aankoop waard .
Antwoord van Software Discounter 2024-02-14
Beste Johan, we zijn blij te horen dat de upgrade en installatie van Office 365 soepel zijn verlopen. Bedankt voor uw positieve feedback! Vriendelijke groet, Softwarediscoutner.eu
Twan Mulder
Twan Mulder
2024-02-08
Het kostte me wat moeite om het te installeren , maar het is gelukt en mijn Office 365 werkt goed! Nu maar afwachten of het lifetime blijft werken. De verwachting is hoopvol !!
Antwoord van Software Discounter 2024-02-14
Beste Twan, fijn om te horen dat de installatie gelukt is en dat Office 365 goed werkt. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn! Vriendelijke groet, Softwarediscoutner.eu
Mary Steijvers
Mary Steijvers
2024-02-05
Snelle levering en prima annuleringsservice.
Marloes Scholte
Marloes Scholte
2024-02-03
Snel geleverd, goede omschrijving van hoe je het product moet installeren. Binnen 24 uur kan je aan de slag, bij was het binnen 4 uur. Top ik kan nu lekker aan de slag.
Richard De Reus
2024-02-03
Spotify the cheap way Prima actie, Spotify werkt gewoon, volg de instructie die je per mail krijgt en mij is het gewoon gelukt, al moet ik wel zeggen dat ik mijn oude Spotify abonnement heb opgezegd en opgeheven. En ik heb een spotify account uit Argentinië, maar verder ging alles prima, heb slechts 39,95€ betaald voor 1 jaar. Account staat wel nu op mijn e-mailadres alleen het land kan ik niet aanpassen, verder is Spotify gewoon Nederlands talig.
Eric Psink
2024-02-03
Adobe Creative Cloud Sinds enkele dagen maak ik gebruik van Adobe Creative Cloud , de installatie verliep zeer eenvoudig . De Suite wordt gewoon gekoppeld aan mijn bestaand Adobe account dat ik binnen 2 maanden kan stop zetten. Ik gebruik sporadisch Indesign en Illustrator , dit is gewoon de goedkoopste oplossing en alle apps werken gewoon perfect > Volgend jaar opnieuw
josephine wyns
josephine wyns
2024-01-30
Wel geld ontvangen geen programma , helpen niet om te installeren
Simone Van Der Sluijs
Simone Van Der Sluijs
2024-01-26
Even gegoogled en kwamen bij jullie terecht Prima..: in no time alles keurig geregeld en tot nu toe werkt het top!!!