Sofmed Sklep Medyczny Reviews

Sofmed Sklep Medyczny Reviews

4.7

Excellent - based on 49 reviews

sofmed2.agencjavikando.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (49)
SFormDawe STANFO
SFormDawe STANFO
2024-01-30
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. A pani ekspedientka z ogromną wiedzą i empatią, dużo podpowiedziała. Na minus tylko daleko do parkingu
Advertisement
Uschi Klakier
Uschi Klakier
2023-12-15
Super sklep i obsluga
Stanisław Jasiński
Stanisław Jasiński
2023-11-24
Bardzo miła obsługa. Doradza fachowo.
Caro
Caro
2023-05-18
Profesjonalizm w każdym calu. Polecam z czystym sumieniem. 😁
Robert Warzecha
Robert Warzecha
2023-05-18
Najlepszy sklep medyczny w Jaworznie . Polecam
Advertisement
Ignacja Chlebowczyk
Ignacja Chlebowczyk
2023-04-28
Roksana Grabowska
Roksana Grabowska
2023-04-28
Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, obsługa bardzo miła, pomocna. Pełen profesjonalizm :)
Małgorzata Brzezińska
Małgorzata Brzezińska
2023-04-28
Miła i profesjonalna obsługa. Sklep bardzo dobrze wyposażony. Polecam
Jagoda Olejok
Jagoda Olejok
2023-04-28
Advertisement
Natalia Lewandowska
Natalia Lewandowska
2023-04-28
dariusz bogusz
dariusz bogusz
2023-04-27
Jedna z pań b. miła i pomocna przy składaniu zamówienia. Niestety druga z pań przy odbiorze towaru okazała się bardzo niegrzeczna. Stojąc w kolejce zauważyłem, że po skończonej transakcji pani obsługująca wdała się w długą rozmowę prywatną z klientką. Na zwrócenie uwagi odpowiedziała agresją słowną, nieprofesjonalnym zachowaniem, inwektywami. Nie polecam!
Marta Warzecha
Marta Warzecha
2023-03-30
Polecam🙂rewelacyjnie zaopatrzony, lokalizacja w centrum. Obsługa i doradztwo pełen profesjonalizm .
Reply from Sofmed Sklep Medyczny 2023-03-30
Dziękujemy, bardzo nam miło :-). Zapraszamy ponownie :-)
Anna Rogowska
Anna Rogowska
2023-02-09
Wspaniała obsługa. Fantastycznie wyposażony sklep. Pani profesjonalnie doradza i tłumaczy. Pomaga w doborze produktu i nawet go zakłada pokazując jak go używać. POLECAM !!!
Advertisement
Ania K
Ania K
2022-11-02
Życzliwa obsługa korzystam od lat
Marcin Wegrzyn
Marcin Wegrzyn
2022-06-22
W skrócie: duży wybór, obsługa 👍👍👍
Slawek Maaa
Slawek Maaa
2022-06-20
Super sklep, w pełni profesjonalna, miła obsługa klienta, rzetelność, w sumie na skalę ocen od 1 do 10,moja ocena to 20 !!! 👌❤ Dziękuję bardzo!!!
Barbara Baniak
Barbara Baniak
2022-06-14
Bardzo fachowa obsługa, Pani Agnieszka odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, umiejąca doradzić, sklep zaopatrzony super, gdy czegoś brakuje jest zamawiany natychmiast. Jestem bardzo zadowolona 👍. Pozdrawiam...
Reply from Sofmed Sklep Medyczny 2023-03-30
Dziękujemy :-)
Advertisement
Zdzisek Koczur
Zdzisek Koczur
2022-06-14
Bardzo miła obsługa. Bardzo polecamy .
Andrzej Pociecha
Andrzej Pociecha
2022-06-11
Bardzo miła i pomocna obsługa! :)
Reply from Sofmed Sklep Medyczny 2022-06-13
Bardzo dziękujemy za opinę. Zapraszamy ponownie :)
Gabriela Steczkiewicz
Gabriela Steczkiewicz
2022-05-20
Z całego serca polecam to miejsce. Polecam i dziękuję bardzo Pani Agnieszce i Panu Dawidowi, którzy mają serca ze zlota 🏆Bardzo dużo mnie i mojej mamie pomogli🌞 i nadal to robią❤️ Gdyby wszyscy ludzie zarażali pozytywną energią tak jak Pani Agnieszka, świat byłby piekniejszy 😁🌞🤗