Social Media Made Easy Reviews

Social Media Made Easy Reviews

4.7

Excellent - based on 13 reviews

socialmediamadeeeasy.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (10)
Alex Buijk
Alex Buijk
2021-02-25
recommends
Sinds december 2020 beheren de jongens van Social Media Made Easy mijn socials. Enorm blij mee. Het ziet er niet alleen top uit maar het brengt mijn bedrijf ook naar een volgend level. Thanks mannen...
Advertisement
Karin Leijen
Karin Leijen
2021-02-23
Fijn mee gewerkt, duidelijke resultaten voor een prettig prijsje. Kom zeker nog terug!
Mobilefixit
Mobilefixit
2021-02-12
Top gasten weten waar ze mee bezig zijn , top bedrijf
m
m
2021-02-03
Sven en Luc hebben de visie die ik voor ogen had voor mijn webshop precies gerealiseerd zoals ik het wilde maar zelf niet kon. Ze denken mee en komen zelf met zeer creatieve ideeën. Ze zijn professioneel en kundig in hun vak. Door de hulp van Social media made easy kan ik mij focussen op het maken van mijn producten en Sven en Luc nemen de rest over en dat doen zij heel goed. Dus wil je voor jezelf beginnen of heb je al een bedrijfje dat je meer zichtbaar zou willen maken dan raad ik Social media made easy zeker aan!
Simone Brankaerts
Simone Brankaerts
2021-01-11
Ik ben in oktober begonnen met een samenwerking met Sven en Luc. Ik merkte vanaf het begin al gelijk dat ze echt weten wat ze doen! De interactie op mijn social media is omhoog gegaan en ik leer iedere dag een beetje bij. Ik kan ze elke dag een berichtje sturen en er wordt altijd direct op gereageerd, daarnaast zijn ze heel persoonlijk en kan ik altijd langskomen voor vragen. Kortom, ik ben heel erg tevreden over onze samenwerking.
Advertisement
Ani Ciftci
Ani Ciftci
2020-12-21
Oplichterij! Belachelijke ondernemer, klanten aan het lijntje houden en valse beloftes geven! Plots krijg je helemaal geen antwoord meer en word je volledig genegeerd. Ben mijn geld kwijt.
Mario Smit
Mario Smit
2020-09-10
recommends
Aanrader, deze jongens hebben serieus verstand van marketing. Ze pakken het goed aan, en de communicatie is top. Ik kan deze jongens van harte aanbevelen, ze zijn goed bezig!??? 5 sterren!
Ramazan Mutlu
Ramazan Mutlu
2020-09-09
recommends
Zeker een aanrader! Goed team??
Sean Philip Cornelissen
Sean Philip Cornelissen
2020-09-09
recommends
Webshop rebuild en productomschrijvingen laten doen bij deze jongens. Resultaat is boven verwachting, daarnaast communiceren en overleggen ze alles met de klant zodat alles naar wens is! 5 sterren!
Advertisement
Luc van den Borne
Luc van den Borne
2019-10-07
Duidelijk, persoonlijk, snel. Top dus