Social Marketing Experts

socialmarketingexperts.nl

Social Marketing Experts Reviews

Excellent rating
5.0
7 reviews Verified
Social Marketing Experts
%title%

%offer%

Reviews ( 7 ) 5.0

Naftali Likumahua
Naftali Likumahua
2024.04.26
Een hele fijne samenwerking. Professionals in hun vak. Wil je je socials een boost geven? Dan zijn de Social Marketing Experts the way to go!
Advertisement
Suzanne Van Nieuwenhoven - De Goede
Suzanne Van Nieuwenhoven - De Goede
2024.02.06
Wij werken al een paar jaar samen met Jordy van Social Marketing Experts, met name voor LinkedIn advertising. Het is prettig samenwerken, persoonlijk, korte lijnen en Jordy is pro actief. We zijn dus heel tevreden!
Reply from Social Marketing Experts 2024.02.06
Bedankt voor de fijne samenwerking Suzanne!
Jorik Van Run
Jorik Van Run
2022.11.30
Social Marketing Experts doet de naam eer aan! Ze ondersteunen onze Facebook- en Instagramcampagnes met groot succes. Er wordt ook verder meegedacht dan enkel de campagnes aanzetten, bijvoorbeeld over nieuwe content. Een absolute aanrader! REFRESH Reinigingen
Lisanne Versteeg
Lisanne Versteeg
2022.09.12
Wesley Abbenhuis
Wesley Abbenhuis
2022.08.28
Advertisement
Albert Verwater
Albert Verwater
2020.03.23
Maaike & Jordy zijn 2 toppers die hun vak verstaan. Sinds een tijdje verzorgt Social Marketing Experts onze voornamelijk Facebook marketing en dit is een groot succes. Naast de afgesproken werkzaamheden wordt er ook meegedacht in andere marketing gerelateerde zaken. Keep up the good work!
Cfoto by Caroline Peeters
Cfoto by Caroline Peeters
2020.03.06
We hebben al enkele jaren een hele prettige samenwerking op het gebied van Facebook marketing en alles wat er omheen hangt. Ze zijn experts op het gebied van Social Media en Marketing. Een gebied waar heel veel kansen zitten als je dit goed aanpakt en wat ik voor heel veel ondernemers kan aanbevelen.