Snell Service

Snell Service Reviews

Excellent rating
4.9
180 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (180)
Frank Pieschel
Frank Pieschel
2024.04.02
Op 2e Paasdag 's morgens contact opgenomen met Snell Service over lekkage in waterleiding naar de vaatwasser. Dezelfde middag heeft Roy de lekkage snel en efficiënt verholpen. Heel vriendelijke en deskundige man die ook uitlegde wat hij allemaal ging doen. Ben zeer tevreden met de service van dit bedrijf en kan dit dan ook aanbevelen.
Advertisement
Riejanne & Ed Dingen-De Zeeuw
Riejanne & Ed Dingen-De Zeeuw
2024.03.21
Goede snelle service op dezelfde dag van melding, vriendelijke en bekwame medewerker
Saskia Monnier
Saskia Monnier
2024.03.17
Tot twee keer toe hebben we lekkage gehad en binnen mum van tijd stond snelservice 24 op onze stoep. Efficient werd het onderdeel vervangen (vooraf hadden we foto moeten sturen). Vriendelijke, behulpzame mensen met kennis van zaken. Fijn, dank
Fabienne Horree
Fabienne Horree
2024.03.15
Fantastische communicatie via whatsapp, heeeel service gericht, snelle afhandeling en ze waren de 1e in een lange rij loodgieterbedrijven die eindelijk het lekkageprobleem gevonden en snel opgelost hebben.!!!!!!!!! Onze dank@!!
kamal Abbasi
kamal Abbasi
2024.03.13
Advertisement
Hans Grauw
Hans Grauw
2024.03.09
Snelle en correcte service
Hennie Rudolphi
Hennie Rudolphi
2024.03.08
Deze vaklui wil je hebben! Komen op tijd, werken snel en vakkundig. Had erge lekkage, dus spoedklus. Volgende dag waren ze er. Keurige offerte en daar werd aan gehouden. Snell service: aanrader!
Annemarie Greve
Annemarie Greve
2024.03.01
Blij met deze service, Snell en vakkundig de lekkage opgelost en het huis is weer aan het verwarmen!
Reply from Snell Service 2024.03.01
Het was ons een waargenoegen om u van dienst te zijn geweest
Bernard Wong
Bernard Wong
2024.02.28
Naam geeft het al aan snell service probleem snel opgelost ben er erg blij mee. Echt een aamrader
Advertisement
Francis
Netherlands | 2024.02.28
Snelle service en goede communicatie Goede service, maandag gebeld het onderdeel is besteld en woensdag al geplaatst. Goede en vriendelijke communicatie via Whats App. Reageren snel en duidelijk. Vakkundige en aardige loodgieter.
Zoltan Czirkos
Zoltan Czirkos
2024.02.21
TW Santoshi
TW Santoshi
2024.02.19
Quick help, good communication and professional solution. Roof tiles replaced and roof sealed! Great job done the same day by the Snell Service Team!
Philip Dil
Philip Dil
2024.02.05
Advertisement
Roxanne Rinkes
Roxanne Rinkes
2024.02.03
Heel blij met de service - duidelijke communicatie ook over prijs vooraf. En alles snel gefixt! Dankjewel!!
Patrick van Rossum
Patrick van Rossum
2024.02.02
Snel(l)e reactie op verzoek via whatsapp en binnen een dag werd ik geholpen. Erg goed en fijn. Dank!
Team Office
Team Office
2024.01.31
Fijne en snelle service!
Fabián Guevara
Fabián Guevara
2024.01.31
Alles goed gekomen zoals afgesproken. Ik hoefde ook niet lang te wachten voor een afspraak. Ik zal zeker weer hun diensten gebruiken in de toekomst als het nodig is
Advertisement
Eva van Veen
Eva van Veen
2024.01.27
Lifesaver via videobellen, wij zitten weer warm!
Maarten Sibon
Maarten Sibon
2024.01.26
Zeer snelle en vakkundige service bij lekkage aan de verwarming. Zeker het aanbevelen waard!
Wernard Schmit
Wernard Schmit
2024.01.15
Snel, duidelijke communicatie, en goed werk afgeleverd.