Smoto / Krawiectwo / Motocykle / Siedzenia / Przerabianie Kanap / Modyfikacja Siedzeń /

smoto.pl

Smoto / Krawiectwo / Motocykle / Siedzenia / Przerabianie Kanap / Modyfikacja Siedzeń / Reviews

Excellent rating
5.0
62 reviews Verified
Smoto / Krawiectwo / Motocykle / Siedzenia / Przerabianie Kanap / Modyfikacja Siedzeń /
%title%

%offer%

Reviews ( 62 ) 5.0

Krzysztof Łęt
Krzysztof Łęt
2024.05.15
Kanapa odebrana zimą skąd zwlekałem z opinią. Bardzo ale to bardzo wygodna dla kierowcy jak i pasażera. Kontakt z Panem Piotrem bardzo dobry. Serdecznie polecam!
Advertisement
Rafał Jaworski
Rafał Jaworski
2024.05.03
Świetna robota. Polecam👍👍👍
Paweł Stępiński
Paweł Stępiński
2024.04.27
Swietny kontakt i solidnie wykonana robota. Bardzo polecam
lukasz gut
lukasz gut
2024.04.18
Bardzo fajnie zrobione siedzenie jestem zadowolony.
Błażej Dzierbiński
Błażej Dzierbiński
2024.04.07
Super robota bardzo wygodne siedzisko polecam fachowca
Advertisement
gzielo
gzielo
2024.04.06
Zostawiam tu swój wpis gdyż taką pracę naprawdę należy ocenić. Na usługę obszycia wysłałem do firmy Smoto kanapę od Hondy XL650 Transalp. Były pewne niejasności z mojej strony za co jeszcze raz serdecznie przepraszam, ale podziwiam pana za cierpliwość i spokojne podejście. Być może nie jestem łatwym klientem 😉 Kanapa została obszyta z wielką starannością. Wszystkie kąty, szwy, odległości szwów przy łączeniu materiałów perfekt. Prowadzenie szwów wszędzie równiutko. Nie ma ani jednego miejsca do którego mógłbym się przyczepić, a jestem naprawdę szczegółowy. Połączenie skóry zamszowej ze skórą ala carbon wygląda świetnie. W rzeczywistości ta skóra carbon nie świeci się, jest bardziej matowa niż na zdjęciach (lampa). Skóra zamszowa napewno pozwoli bardziej oddychać 4 literom i pozwoli na lepsze trzymanie się na kanapie. Jeszcze raz dziękuję, a zainteresowanym z czystym sumieniem polecam bo wykonanie na najwyższym poziomie.
Szymon Grabarczyk
Szymon Grabarczyk
2024.03.25
Dobre wykonanie w przystępnej cenie.
Bogusław Doering
Bogusław Doering
2024.03.21
Bardzo polecam, bardzo dobry kontakt i super wykonanie. Użyte materiały najwyższej jakości.
Robert Kruczkowski
Robert Kruczkowski
2024.03.12
Polecam wszystkim,bardzo miła obsługa,super kontakt a kanapa wygląda cudownie po prostu pełen profesjonalizm , dzięki bardzo
Advertisement
aibetxl
aibetxl
2024.03.11
Obicie siedzenia wykonane bezbłędnie. Naprawdę pełna profeska. Dobry kontakt, można ustalić każdy detal. Zdecydowanie polecam.
Павел Пастернацки
Павел Пастернацки
2024.03.11
Wysokiej jakości wykonanie, bardzo dobry kontakt z wykonawcą, siodło obszyte przepięknie, przyciąga gapiów i znacząco poprawiło estetykę mego starego motocykla. Gorąco polecam !
Goli
Goli
2024.03.09
Siedzenie obszyte zgodnie z zamówieniem, żadnych zastrzeżeń co do wykonania,przystępna cena,bardzo krótki termin. Z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę.
balantajs pro
balantajs pro
2024.03.07
Kanapa jest super. Miękka i wygodna , wygląda jakby to ona była wyprodukowana w salonie . Z pewnością każda kanapa z motocykla którego będę stałe użytkował trafi w to miejsce . Polecam i pozdrawiam :)
Advertisement
Karol Koczyk
Karol Koczyk
2024.03.04
Polecam. Jestem zadowolony z efektu przerobionej kanapy w Versys 650
orzech22ful
orzech22ful
2024.03.01
Siedzenie wygodne w porównaniu z oryginalnym... wygodna pozycja z zaparciem dla kierowcy. Musisz sam się przekonać aaa i szeroki wybór wzorów
Bilder
Bilder
2024.02.23
Polecam usługi tapicerskie. Firma wykonała kanapę do fz6 wg projektu. Kontakt bardzo miły, wszystko załatwione na tip top
Piotr Połośka
Piotr Połośka
2024.02.22
Polecam bardzo serdecznie. usługa wykonana perfekcyjnie, super kontakt na każdym etapie czas realizacji bardzo szybki. Dobraaa Robota ! Pozdrawiam
Advertisement
Michal k
Michal k
2024.02.10
Witam serdecznie. Otrzymałem właśnie siedzenie do Yamahy FZS600 w którym wykonywano zmianę materiału, wyglądu oraz poprawę komfortu. Wzór wybrany z innego motocykla i robiony za dodatkową opłatą na moje specjalne życzenie. Wszystkie ustalenia zostały spełnione. Efekt finalny możecie Państwo zobaczyć na załączonych zdjęciach, a na żywo prezentuje się jeszcze lepiej. Jak dla mnie SUPER, nie ma porównania z oryginalnym siedzeniem. Połączenie sztucznej skóry oraz alcantary motocyklowej. Wykonanie piękne równe szwy, ładne wykończenia, staranne logo i napis. Co do wygody, trwałości itp. aspektów, potrzeba sezonu i czasu na test by ocenić. Na chwilę obecną polecam za bardzo dobry kontakt, solidną bezpieczną wysyłkę, możliwość ustalenia wyglądu, ładne i dbałe wykonanie. Krótko polecam 😀.
Rafał Pochylski
Rafał Pochylski
2024.02.09
Świetna jakość usług, dobry kontakt, zdecydowanie polecam. Zamowiłem kanapę już do drugiego motocykla i w obu przypadkach 100% zadowolenia. Polecam
Adi E
Adi E
2024.02.09
Super wykonanie, wyszło lepiej niż sam oczekiwałem. Polecam