Smile Design Center | Dentist In Croton on Hudson NY | Implant Dentist

Smile Design Center | Dentist In Croton on Hudson NY | Implant Dentist Reviews

Excellent rating
5.0
22 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (22)
Loppy Driessen
Loppy Driessen
2024.01.07
Zeer fijne en geduldige tandarts. Ook voor de kinderen neemt nura de tijd. We rijden ruim 1 uur,maar hebben dat er graag voor over. Heel kundig en prettig in omgang. Zeer mooie praktijk ook en duidelijk geen nummer maar een patiënt.
Reply from Smile Design Center | Dentist In Croton on Hudson NY | Implant Dentist 2024.01.05
Hartelijk dank voor je vriendelijke review Lobke. Feedback is heel belangrijk om ons service te kunnen verbeteren. Een fijne en gezonde 2024 gewenst.
Advertisement
Y. Cui
Y. Cui
2024.01.05
Really nice dentist! I speak English and she explained everything clearly to me. Recommend to anyone. 🫶
Reply from Smile Design Center | Dentist In Croton on Hudson NY | Implant Dentist 2024.01.05
Thank you for your kind feedback! Kind regards, Team Tandartspraktijk Smile Design Center
Askin Aydin
Askin Aydin
2023.11.22
Heel vriendelijk en bekwaam kinderen waren heel blij en waren tevreden ook een hele goede zorg geleverd het was de moeite waard om een uur te rijden top aanrader bedankt Nura en je team.
Reply from Smile Design Center | Dentist In Croton on Hudson NY | Implant Dentist 2023.11.22
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zien jullie graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Smile Design Center Kockengen
Zeynep Korkmaz
Zeynep Korkmaz
2023.11.22
Sennaxo12 Xoxo
Sennaxo12 Xoxo
2023.11.22
Wat een fijne tandartspraktijk! De tandartspraktijk, gaat goed mee met de recente ontwikkelingen van de tandheelkunde, dit geeft mooie resultaten.
Advertisement
Lies De Nijs
Lies De Nijs
2023.10.16
Wat een geweldige tandarts! Zeer vakkundig ,vlot en geduldig. Je merkt dat ze dol is op het vak. Ook een aanrader voor bange mensen. Kockengen boft met haar!
Reply from Smile Design Center | Dentist In Croton on Hudson NY | Implant Dentist 2023.10.16
Hartelijk dank voor je mooie review! We staan voor je klaar en zien je graag terug in onze praktijk. Hartelijke groet, Team Tandartspraktijk Smile Design Center Kockengen
Jerry Groot
Jerry Groot
2023.09.13
Tandheelkunde met passie! Nura houd van haar vak en dat is zichtbaar in de kwaliteit van haar werk. Bovendien ook uiterst vriendelijk en prettig in de omgang. Ga zo door!
Marloes Gelsing
Marloes Gelsing
2023.08.21
Wat een fijne tandarts! Mevrouw Ozkan is én deskundig én supervriendelijk. Een combinatie die ik nog niet eerder tegen ben gekomen bij een tandarts. Ik raad haar aan iedereen aan die een paar hobbels te nemen heeft bij een tandartsbezoek.
Reply from Smile Design Center | Dentist In Croton on Hudson NY | Implant Dentist 2023.08.21
Hartelijk dank voor je mooie review Marloes. Je bent altijd welkom!
Frank
Frank
2023.07.18
Reply from Smile Design Center | Dentist In Croton on Hudson NY | Implant Dentist 2023.07.18
Dank je wel voor je review Frank! Hartelijke groet, team Tandartspraktijk Smile Design Center, Kockengen
Advertisement
Burak Yildiran
Burak Yildiran
2022.07.27
Brk Yldrn
Brk Yldrn
2022.07.27
By Burak
By Burak
2022.07.27
Brk Yldrn
Brk Yldrn
2022.07.27
Advertisement
Burak Yildiran
Burak Yildiran
2022.07.27
Burak Yildiran
Burak Yildiran
2022.07.27
By İstanbul
By İstanbul
2022.07.27
Hulya Goker
Hulya Goker
2022.07.26
Advertisement
Humeyra Goker
Humeyra Goker
2022.07.26
Rianne Zeldenrijk
Rianne Zeldenrijk
2022.07.07
Fijne tandarts (zo ver een tandarts fijn kan zijn 😉). Vraagt altijd even hoe het gaat, is kundig en nauwkeurig. Vandaag langs geweest met pijnklachten. Daarvoor is gelukkig ook tijd. Buiten een vlotte behandeling ook nog even een fijn advies gesprek gehad.
WolfRandy
WolfRandy
2021.02.10
Aardige mensen!
Reply from Smile Design Center | Dentist In Croton on Hudson NY | Implant Dentist 2022.03.09
Bedankt nog WolfRandy!