Smertefribevægelse

smertefribevaegelse.dk

Smertefribevægelse Reviews

Excellent rating
5.0
89 reviews Verified
Smertefribevægelse
%title%

%offer%

Reviews ( 88 ) 5.0

Lars Schøneberg Lund
2024.04.18 2024.04.18 | Denmark
Alt for lidt trænings vejledning for pengene Det går for meget ud på hvad en gammel mand engang sagde om kroppen Og alle de videoer samt lektier man har gang fra gang føler Slet ikke jeg fik nok sparring om de faktiske øvelser jeg havde brug for Måske et forkert valg fra min side.. men så skulle de nok ha fortalt det til første samtale, fik først den info da jeg havede betalt og så var løbet kørt vikker lidt som en pengemaskine men døm selv jeg er i hvert fald færdig med dem
Advertisement
Eva Buxbom
2023.11.14 2023.11.14 | Denmark
5 stjerne til Smertefribevægelse Smerterfribevægelse har givet mig en viden, der gør at jeg forstår mine smerter og nedsatte mobilitet. Derudover har Anders Philipsen være en fantastisk støtte. Han er et meget positivt menneske, meget vidende og dygtig til at dele øvelser op, så de er til at gå til i små bidder. Det bedste er at der bliver lyttet til mig og hvad der er vigtigt for mig. Derfor har øvelserne være tilrettelagt så de passer ind i min hverdag og til det jeg vil kunne. Der bliver fulgt op på om jeg udfører øvelserne rigtigt hver gang. Jeg kan kun varmt anbefale smertefribevægelse.

Date of experience: 14 November, 2023
Knud Roliggaard
Knud Roliggaard
2023.08.19
recommends
Kan helt KLART anbefale smertefribevægelse. Efter at døjet med rygsmerter i mange år, hvor alle mulige behandlinger, kiropraktor, fysioterapeuter, etc., ikke hjalp på længere sigt, valgte jeg at kontakte smertefribevægelse. Kontakten opstod via anbefaling af et af mine familiemedlemmer og må sige det har været en kæmpe succes. Min situation er forbedret helt ekstremt til den GODE side og jeg har lært at håndtere mine smerter, når de opstår. Endvidere har jeg lært en masse gode teknikker, til at forstå smerter og hvordan man kan håndtere dem. Via samtaler, ''kursus'' , øvelser, ''behandlingsplan er jeg FIT for FIGHT og dukker smerterne op igen, har jeg en plan/forløb jeg bruger igen og efter 'lidt' tid er alt godt. Så herfra mine varmeste anbefalinger af Smertefribevægelse. :)
Andreas Guldager Jensen
Andreas Guldager Jensen
2023.08.02
recommends
Fremragende vejledning, som bliver skræddersyet efter ens behov. Jeg kan kun varmt anbefale Smertefribevægelse efter mit forløb på omkring 7 måneder, hvor jeg har oplevet gradvis stor forbedring. Specielt for Smertefribevægelse så får man et online "kursus", som virkelig er en storhjælp i sig selv.
Lars Noa Skov Hansen
Lars Noa Skov Hansen
2023.07.12
recommends
Jeg har aldrig fået bedre behandling, så det er helt i orden. Hvad der IKKE er i orden er, at de ikke informerede mig om timeprisen og sagde, de var dækket af en helbredsforsikring, som de åbenbart IKKE er. Dvs. jeg sidder tilbage med en regning, som er meget høj. MEGET dårlig kommunikation, som efterfølgende giver mig en meget dårlig smag i munden. Surt.
Advertisement
Mikkel Julius Koch Hovaldt
Mikkel Julius Koch Hovaldt
2023.06.13
recommends
Mit navn er Mikkel, og jeg er 33 år. Inden jeg kom i onlineforløb hos Nicolaj fra Smertefri Bevægelse, havde jeg døjet med moderate begrænsende smerter i rygge
Mikkel Hovaldt
2023.05.10 2023.05.10 | Denmark
Jeg har fået mit liv og min frihed igen Mit navn er Mikkel, og jeg er 33 år. Inden jeg kom i onlineforløb hos Nicolaj fra Smertefri Bevægelse, havde jeg døjet med moderate begrænsende smerter i ryggen og i venstre skulder i over 10 år. Med tiden, og over ca. 5 års tid udviklede jeg også moderate og stærkt begrænsende smerter i venstre knæ, højre lyske og højre håndled. Jeg anvendte næsten dagligt smertestillende medicin, gik til kiropraktor og fysioterapeut minimum to gange om måneden hver især, og har været igennem diverse behandlingsformer udover det (bl.a. osteopati, hos speciallæge i smerter - sikkert også flere, husker det efterhånden ikke). Fælles for dem alle var, at der var en umiddelbar lindring af smerterne. Desværre var den kortvarig, og på ingen måder langsigtet, og gjorde mig på en måde afhængig af behandlinger. Jeg fik masser af velmenende råd og anbefalinger med på vejen, som alle havde en kerne af, at jeg skulle passe på og ikke overbelaste. Det endte med at blive et begrænsende fængsel af smerter; med frygt for smerte og bevægelse, negative overbevisninger om mine smerters oprindelse og min krops tilstand, og katastrofetanker omkring fremtiden. Ingen af de ovenævnte behandlingsformer hjalp for alvor, udover umiddelbar symptomlindring. Mit forløb hos Nicolaj i Smertefri Bevægelse - jeg vil gå så langt som at sige at det har forandret mit liv, til det bedre, naturligvis - med en langt højere og bedre livskvalitet. Mine smerter er ikke væk, men de er blevet reduceret markant, og jeg er ikke begrænset af dem længere i samme grad. Det er først og fremmest sket gennem læring om kroniske længerevarende smerter, og hvad det kan være for en størrelse, og derigennem en afmystificering og fralæggelse af katastrofetanker, frygt, bekymring og ikke hensigtmæssige overbevisninger. Mit forløb var desuden kombineret med styrketræning, da det var en genoptræningsform som gav mening for mig. Dertil var Nicolaj altid i den anden ende (mail/tlf/skærmopkald) hvis jeg havde behov for støtte og sparring. Til at starte med havde vi hyppige konsultationer online, som blev med mindre frekvens med tiden, i takt med jeg blev mere tryg og selvkørende. Jeg afsluttede mit onlineforløb hos Nicolaj efter lidt over et års forløb i slutningen af marts 2023, hvor jeg stod et svært og udfordrende sted i livet, med stor opblusning/midlertidig forværring af mine smerter. Ikke desto mindre afsluttede vi stadig forløbet - hvor jeg selvfølgelig altid kan henvende mig hvis jeg har behov - men jeg følte mig tryg ved det, og Nicolaj støttede mig. Årsagen her er, at jeg igennem mit forløb er blevet klædt på til at håndtere mine smerter selv, og jeg går idag ikke længere til hverken kiropraktor, fysioterapeut eller andre behandlingsformer, da jeg har lært at håndtere mine smerter selv. Jeg vil anbefale ALLE som døjer med stædige begrænsende smerter, at booke en gratis uforpligtende konsultation hos Smertefri Bevægelse, og høre hvordan de evt. kan hjælpe dig. Du vil ikke fortryde det. Kh. Mikkel
André Hedegaard
André Hedegaard
2023.03.16
recommends
Jeg har døjet med smerter i lænd, hofte og ned i venstre ben de seneste par år efter en overbelastning. Dette satte blev til en kronisk lidelse som påvirker mig meget fysisk og psykisk. Jeg tog kontakt til Smertefri bevægelse som jeg har gennemgået et forløb hos de seneste 15 måneder. De har virkelig hjulpet mig meget. Fysisk har de hjulpet mig med at få bevægeligheden igen og nedsat mine smerter, med træning og troen på at min krop ikke tager skade ved bevægelserne. Jeg har fået stor forståelse for hvad smerter er, som er godt at være bevidst om i en situation som jeg er og har været i. Jeg har lært flere redskaber til at tackle de svære dage og tanker der følger med. Smertefri bevægelse er gode til at bearbejde alle de ting der følger med at have smerter. Jeg kan til hver en tid anbefale dem.
Nicoline Griffin
Nicoline Griffin
2023.02.12
recommends
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos smertefribevægelse, jeg har virkelig været tilfreds med mit forløb og den effekt, som det har haft på, at jeg nu er blevet smertefri. Jeg har i 4 år døjet med knæsmerter i mit højre knæ, hvortil jeg det seneste år pådrog mig en større skade, der virkelig påvirkede mig meget. Mine smerter fyldte hele min hverdag både, når jeg var aktiv, og når jeg hvilede. Jeg har efter mit forløb hos smertefribevægelse oplevet, at mine smerter ikke længere fylder i min dagligdag, og jeg er endda begyndt at løbe igen, og jeg går nu også til sport. Jeg har kørt et online-forløb, hvilket jeg ikke har set som en hæmsko. Jeg sidder derimod tilbage med en følelse af, at jeg selv har været en aktiv del af behandlingen, selvfølgelig med kyndig vejledning og støtte af min meget gode behandler Anders. Efter mit forløb har jeg fået en masse viden og erfaring, som gør, at jeg føler, at jeg ved, hvordan jeg skal håndtere en ny smerteproblematik fremadrettet. Så kæmpe anbefaling herfra!!!
Reply from Smertefribevægelse 2023.03.03
Tak for din anbefaling, Nicoline! Så sej udvikling du har gået igennem. Hvordan går det med at løbe og andet træning? 😃
Advertisement
Julie Fjord
Julie Fjord
2022.11.16
recommends
Havde længe overvejet et forløb hos smertefribevægelse inden jeg rettede henvendelse, og har bestemt ikke fortrudt at jeg valgte et forløb hos Nicolaj efter korsbåndsskade af bagerste korsbåndsled. Målet var ingen operation, mere bevægelsesfrihed og stabilitet. Målet blev nået - og har fået en god portion værktøjer til at håndtere fremtidige udfordringer med knæet 😀. En stor tak til Nicolaj for at møde en i øjenhøjde og have forståelse for andre parametre i ens liv, der har indflydelse på forløbet og smerter. Så kæmpe anbefaling herfra :)
Rebekka Langvad Nørregaard
Rebekka Langvad Nørregaard
2022.10.13
recommends
Forløbet ved Smertefribevægelse har været en kæmpe hjælp for mig! Vil anbefale det til alle der har kroniske smerter. Jeg har prøvet mange forskellig behandlere og behandlingsmetoder gennem årene, da jeg har kæmpet med skulder og rygsmerter, men forløbet ved smertefribevægelse har været det eneste der har hjulpet. Jeg har også fået en masse ny viden og forståelse af smerte. Så taknemmelig for den hjælp jeg har fået!
Duygu Arikan
Duygu Arikan
2022.09.14
recommends
Et givende forløb, som jeg vil anbefale andre med smerter at kaste sig ud i. Jeg har døjet med nakke- og knæsmerter i flere år, og smerterne har fået mig til at holde mig tilbage med træningen. Nicolaj, min smertebehandler, har lært mig ikke at være bange for mine smerter, og derfor tør jeg i dag at træde ud af min komfortzone og træne uden at være bange for smerter. Det har resulteret i færre dage med smerter, og jeg ved nu, hvordan jeg skal gribe mine smerter an, de få dage de dukker op.
Conny Kristensen
Conny Kristensen
2022.09.02
recommends
Jeg har netop afsluttet mit forløb hos Patrick ved Smertefribevægelse og det har virkelig gjort en stor forskel i forhold til min forståelse og håndtering af mine smerter i forbindelse med min fibromyalgi. Jeg vil absolut anbefale dette forløb til alle, der døjer med længerevarende smerter.
Advertisement
Susanne Norbjerg
Susanne Norbjerg
2022.05.03
recommends
Lærerigt og udbytterigt forløb. Har haft meget ondt i en skulder - længe. Har fået øvelser der virker, samt forståelse for bevægelsens betydning. Har mindre ondt og fortsætter det gode arbejde. Mine allerbedste anbefalinger.
Vibeke Fischer
Vibeke Fischer
2022.05.02
recommends
For mig har mit forløb hos Smertefribevægelse betydet, at jeg har kunnet tage kontrollen over min egen krop tilbage efter år med smerter. Jeg tænker på det som livet før og efter. Mine allervarmeste anbefalinger.
Jarivan Ahmad
Jarivan Ahmad
2022.04.11
recommends
Smertefribevægelse er helt klart det bedste sted jeg har fået behandling. Ikke nok med at det er fagligt kompetente behandlere, men de forstår virkelig at tage hele personen med i behandlingsprocessen. Man får en rigtig god forståelse af sin egen krop og hvordan smerter skal ses og man føler sig bare tryg og hørt igennem hele forløbet.
Stephanie Jacqueline Siebert
Stephanie Jacqueline Siebert
2022.03.02
recommends
Da jeg tog kontakt til Smertefribevægelse var det pga. smerter i venstre knæ, som jeg havde bøvlet med ca. et halvt års tid. Jeg har aldrig haft problemer med knæet, så hvad der skete aner jeg ikke. Jeg var blevet undersøgt af en læge og fået at vide det var overbelastning og ordene: gå hjem og slap af i en uge og ”lad” vær med at gå så meget til crossfit! HVAD! Nu langt om længe havde jeg endelig fundet en sport, som jeg virkelig brændte for, og nu skulle jeg måske opgive det hele, og oven i det så havde jeg faktisk meldt mig til First timers konkurrencen%/8?9%#/=&% Nå men så prøvede jeg det der slappe af i en uge tre gange faktisk, men hver gang jeg startede til crossfit igen, så fik jeg smerterne i mit knæ tilbage. Her begyndte jeg så at blive en smule desperat og googlede løs, og det var sådan jeg fandt frem til smertefribevægelse. Jeg har haft et behandlingsforløb med Ying, og jeg kan KUN anbefale Smertefribevægelse. Jeg startede i forløbet i maj 2020, og jeg skulle til konkurrencen samme år i september, havde jeg troet at jeg kom det? NEJ! Og til Yings spørgsmål om, hvorvidt jeg troede mit knæ blev som før, svarede jeg: Nej det tror jeg ikke, men jeg håber det bliver bare 80% som før. Tog jeg fejl: JA  Mit knæ er i dag fuldstændig smertefrit. At være i dette forløb har været det bedste jeg har gjort for mig selv ift. mine knæsmerter. Drengene har en helt anden forståelse for, hvordan man skal håndtere smerter. Det der også var rart var, at behandlingsplanen blev tilrettelagt mig og mine behov, og at jeg altid selv kunne være med til at justerer i den. Dette har virkelig bidraget til mine resultater, fordi jeg ikke skulle følge et eller andet rigid program til folk med knæsmerter. Jeg fik mit program som rent faktisk var sjovt og motiverende. Hos Smertefribevægelse har jeg følt mig set, hørt og taget seriøst. Man får virkelig en følelse af, hvor meget de ligger deres sjæl i at hjælpe folk med at få deres bevægelsesfrihed tilbage  TAK
Advertisement
Rolf Trærup Andersen
Rolf Trærup Andersen
2022.01.09
recommends
5/5 Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Forventninger var ikke store, da jeg startede i et behandlingsforløb med Martin. Efter adskillige nederlag hos forskellig behandlere i systemet og endda udmeldinger som "du skal leve med det" gjorde at forventninger var små. Håbet var der dog og det var egentlig et sidste skud, at starte her. Og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde! For det har været alle pengene værd og mere til. Jeg har kroniske smerter i låret, lægmusklen og ryggen og har ikke kunnet dyrke idræt før jeg startede her. Men nu kan jeg både styrketræne igen og er begyndt at spille Padel tennis. Smerterne er også blevet betydeligt bedre i hverdagen og generer slet ikke i samme grad. Deres tilgang har virkelig hjulpet mig! Fysisk mindre smerter, aktiv igen og forøget livsglæde. I får de varmeste anbefalinger fra mig, gid jeg var startet i et behandlingsforløb hos jer noget før!
Reply from Smertefribevægelse 2022.01.09
Tusind tak for anbefalingen, Rolf 😃 Det er var en fornøjelse at have dig i forløb! Mvh Martin
Sarah Lyng Andersen
Sarah Lyng Andersen
2021.12.26
recommends
Jeg har været i et super godt forløb med Patrick! Jeg søgte hjælp, fordi jeg altid fik skinnebensbetændelse, nærmest lige så snart jeg prøvede at løbe igen. nogle gange kunne jeg selv træne mig op til 3 km, men hvorefter jeg så må stoppe helt. I forløbet med Patrick er jeg oppe på 4-5 km løb, og jeg mærker ikke smerten på samme måde. Den er der af og til, men med Patricks hjælp er jeg blevet bedre til at navigere i, hvad kroppen egentlig fortæller mig. Så jeg er på vej i den rigtige retning, og vil helt sikkert søge hjælp her igen, hvis jeg har brug for mere opfølgning. Det er fedt man bliver hjulpet til at kunne selv, istedet for at være afhængig af behandlere. Og jeg har altså prøvet mange ting, men ingen af dem har fået mig så langt som Patrick. Selv når jeg ikke har trænet eller løbet det jeg selv ville, pga. hverdagens udfordringer, så bliver man mødt med nysgerrig spørgsmål i stedet for endnu mere dårlig samvittighed. Så er kæmpe tak herfra! Bestemt pengene værd!
Jeff Hindsbøl Hansen
Jeff Hindsbøl Hansen
2021.11.23
recommends
Jeg har været på online forløb hos Anders hos Smertefri Bevægelse da jeg havde døjet med smerter i en længere periode. Jeg lærte virkelig meget, og jeg oplevede at online forløb gav mig et ligeså godt resultat som jeg kan forestille mig et normal forløb ville have gjort. Jeg er blevet rigtig godt udrustet til imødekomme lign. udfordringer fremtiden. Derudover havde vi god tid til at kigge på flere ting der påvirker livskvaliteten udover smerter. 10/10