Smart Vision Estonia Reviews

Smart Vision Estonia Reviews

4.8

Excellent - based on 66 reviews

smartvision.ee
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (11)
Anna Klimovitš
Anna Klimovitš
2023-07-04
Bought the eyeglasses in November of 2022. Eventhough there was supposed to be a scratch-resistant layer, both of the lenses have more scratches in such a short period on them than any of my previous glasses that I've worn in 15 years. Sadly cannot recommend this place and will probably need to order new and proper lenses in a couple of months. The cheap prices do align with the poor quality.
ANNELY AOTÄHT
ANNELY AOTÄHT
2022-05-31
Tiia Jegoršin
Tiia Jegoršin
2022-04-19
Aitäh optometristile, kes mulle nii head prillid välja kirjutas.Soovitan ka teistele
Jürgen H
Jürgen H
2022-03-28
Väga positiivne kogemus Smart Visionis. Meeldiv teenindaja aitas leida sobivad raamid ning nägemist sai samuti kontrollida. Jäin väga rahule, soovitan!
Olga Arnel
Olga Arnel
2022-01-22
Olen väga rahulik teenindusega poes, kas asub Lasnamäe Prismas. Teenindaja (blond juuksega) oli sõbralik, abivalmis ja pakkusin prillide parem variant. Kontrollisin ka silmanägemist optometristi Irina juures. Ta oli väga tähelepanelik, pühendas mulle piisavalt aega, kõik selgetas ja soovitas parem lahendus. Tänan!
Tim Tom
Tim Tom
2021-12-28
Very unprofessional service. I have bought there lenses for my new Cartier glasses, paid 200+ euros for lenses only. After one month the lenses started to unscrew. When I asked the lady at Smart Vision to fixed it I got free advise to fix it somewhere else for 5 euro( . Smart vision optika is not recommended!
Reply from Smart Vision Estonia 2022-03-17
Thank you for your feedback. We are very sorry that you had this experience. We will give our very best that these situations won't happen again. In future please be free to come back to our store if you have any problems with your order. Täname teid tagasiside eest. Meil on väga kahju, et teil oli selline kogemus. Anname endast parima, et selliseid olukordi enam ei juhtuks. Tulevikus, palume, et pöörduksite poodi tagasi, kui mingi probleem peaks esinema.
Heidi Hiieväli
Heidi Hiieväli
2021-12-11
recommends
Tahan tänada super hea teeninduse eest ja prillid sain kätte 2päevaga. ❤
Reply from Smart Vision Estonia 2021-12-11
Aitäh ilusate sõnade eest!
Melany Margaret
Melany Margaret
2021-09-06
Käisin seal optometristi juures. Valisin prilliraami ja lasin teha prilliklaasid. Sain prillid kätte ja nägemine oli siiski udune. Saatsin neile kirja ja optometrist vastas, et silmalihased olid spasmis ja on vaja uuesti kontrolli minna. Tehti uued klaasid. Sain prillid uute klaasidega kätte ja on sama probleem mis eelmistega. Kolmandat korda nendega ühendust võttes nad mulle enam ei vastanud.
Reply from Smart Vision Estonia 2022-03-17
Täname teid tagasiside eest. Meil on väga kahju, et teil oli selline kogemus. Anname endast parima, et selliseid olukordi enam ei juhtuks.
Helis Truu
Helis Truu
2021-03-31
recommends
Tahaksin väga kiita lihtsat veebipoe ülesehitust, soodsaid hindu, kenasid raame ja kiiret tarnet. Soovitan kõigile, kes mõelnud uute prillide soetamisele. Tõesti väga hea kogemus, aitäh Smart Visioni tiim!
Maria Evestus
Maria Evestus
2021-01-24
recommends
Tellisin 4 prooviraami, mis oli ootamatult soodne ja sinna otsa ka sobivad prillid, kõik toimis väga ilusti. Prillid tulid peale veebis tellimist vähem kui nädalaga, mis on kiirem kui ma harjunud olen. Kodus proovimine on suurepärane idee ja selle ettevõtte poolt väga hästi ja mugavalt teostatud. Mina igatahes enam muudmoodi ei soovigi prille tarbida.
Reply from Smart Vision Estonia 2021-01-25
Täname tagasiside eest! :)
Margit Lichtfeldt
Margit Lichtfeldt
2020-12-15
recommends
Ühel päeval märkasin FBs täiesti uut prillipoe reklaami, hinnad olid väga head. Paar nädalat võtsin hoogu ja lõpuks tellisin retsepti järgi prillid Smart Vision´ist. Olen ülirahul- kiire tarne, moodsad raamid, hea kvaliteet ja hea hind. Kindlasti soovitan prillikandjatel vaadata selle poe pakkumisi.🤓😎👍
Reply from Smart Vision Estonia 2020-12-15
Täname meeldiva tagasiside eest :)