MD. Marián Tulenko - dentist

MD. Marián Tulenko - dentist Reviews

Excellent rating
4.9
875 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (875)
Eva Dinušová
Eva Dinušová
2024.04.24
Veľmi dobrá skúsenosť, trhali mi tu 3 zuby múdrosti, všetko bez problémov a rýchlo. Takisto mi robili komplikované zákroky, aj korunku. Som spokojná, jedine na termíny sa dlho čaká.
Michaela Nanana
Michaela Nanana
2024.04.23
Veľká spokojnosť , hlavne s pánom Dr.Šimonom.
Oto Ponesz
Oto Ponesz
2024.04.19
100% Vážne super.
Laura Borčinová
Laura Borčinová
2024.04.17
barwuska
barwuska
2024.04.16
Mám veľa toho zdravotne, vyvinuli sa mi postupom času i nežiaduce reakcie po injekcii a s tým súvisiaci strach ..... Stala som sa trošku problémovým pacientom tým padom....dr. Tulenko je profík keď ide o toto (určite zahralo rolu i to, že je pevny chlap 🤣), i o extrakciu, tá bola i zo sitim za dve minúty a najmä nedovolil aby sa mi rozbehla panika. A prišiel do práce skôr kvôli mojej spokojnosti. (Inak všetci na klinike sú ústretoví).
Reply from MD. Marián Tulenko - dentist 2023.03.09
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie a tešíme sa na ďalšie stretnutie na našej klinike! Smart Dental Clinic
Štefan Kobela
Štefan Kobela
2024.04.16
Dlho som sa odhodlával na kompletnú náhradu chrupu implantátmi, nakoľko som už dôchodca a nejedná sa o práve lacnú investíciu. Nakoniec som sa rozhodol pre Smart Dental Clinic. Proces prebehol tak, ako mi ho pán doktor Ján Tulenko predstavil. S výsledkom som veľmi spokojný, cítim sa ako by som mal vlastné zuby, komfortne môžem jesť a opäť sa usmievať. Ďakujem celému kolektívu od recepcie, sestričkám, technikovi a hlavne pánovi doktorovi Tulenkovi za profesionálny a zároveň veľmi milý prístup.
Iva Sopková
Iva Sopková
2024.04.16
So stomatologickou klinikou SMART DENTAL CLINIC som veľmi spokojná. Ľudský prístup a práca p. doktorky Václavíkovej sú na vysoko profesionálnej úrovni. Môžem len odporúčať.
Vladimir Gallik
Vladimir Gallik
2024.04.15
Reply from MD. Marián Tulenko - dentist 2022.11.15
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie a tešíme sa na ďalšie stretnutie na našej klinike! Smart Dental Clinic
Katarina Jakubcova
Katarina Jakubcova
2024.04.15
V Smartdental som absolvovala komplikovanú extrakciu osmičky. Klinika nová, čistá, moderná. Prístup personálu je veľmi príjemný , ľudský a profi ! Určite odporúčam :)
Anna Chamillová
Anna Chamillová
2024.04.15
Bola som velmi spokojna so sluzbami Smart Dental Poprad. Vrelo odporucam.
Gabriela Vilnerova
Gabriela Vilnerova
2024.04.15
Výborné služby, príjemný ľudský prístup a profi výkon. Môj amalgámový kráter opäť vyzerá ako biely zub. Nech sa darí!
Valéria Široká
Valéria Široká
2024.04.12
odporúčam, veľmi spokojná s prístupom celého personálu
Reply from MD. Marián Tulenko - dentist 2021.11.26
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie a tešíme sa na ďalšie stretnutie na našej klinike! Smart Dental Clinic
Jaroslav Kristofic
Jaroslav Kristofic
2024.04.12
Alžbeta Hulleyova
Alžbeta Hulleyova
2024.04.12
Profesionálny prístup a poradenstvo, personál veľmi príjemný, skvelý prístup k pacientom:-)
Ivan Beňo
Ivan Beňo
2024.04.11
Dr. Šimon je super 👌
Ivan Poloprudsky
Ivan Poloprudsky
2024.04.10
Veľmi príjemné prostredie profesionálny prístup úžasný prístup doktorov a personálu
Reply from MD. Marián Tulenko - dentist 2022.10.13
Dobrý deň, ďakujeme za hodnotenie a tešíme sa na ďalšie stretnutie na našej klinike! Smart Dental Clinic
Peter Klein
Peter Klein
2024.04.10
Absolutna spokojnost, bol som tu viac krat. Vzdy perfektni, velmi seriozni a prijemni personal. Vysoko odborny pristup, kazdy zakrok bol uplne bezbolestne a vysoko profesionalne prevedeny.
Olga Buglak
Olga Buglak
2024.04.09
Martina Bombárova
Martina Bombárova
2024.04.05
Veľmi som bola spokojná s p.doktorom Tulenkom ľudský prístup super človek a tiež sestrička Johanka
Pavol Sudimak
Pavol Sudimak
2024.04.05