Ślubny Kamyk

Ślubny Kamyk Reviews

Excellent rating
5.0
21 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (21)
Justyna Styczeń
Justyna Styczeń
2021.03.18
Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt. Biżuteria pięknie się prezentuje. Bardzo polecam
Advertisement
Agnieszka Kowalska
Agnieszka Kowalska
2021.01.14
Biżuteria pięknie się świeci i dostawa była bardzo szybka
Agnieszka Łazińska
Agnieszka Łazińska
2020.10.19
Bardzo profesjonalna obsługa. Potrzebowałam pomocy w wyborze biżuterii do mojej sukni ślubnej i po przysłaniu zdjęcia dostałam kilka propozycji. Przesyłka ekspresowa, zamówienie było wysłane w tym samym dniu, w którym kupiłam.
Iwona K
Iwona K
2020.10.02
Polecam. Biżuteria niedroga, porządnie wykonana. Dodatkowo po odbiorze zamówienia czekała mnie niespodzianka co jest miłym gestem ze strony firmy
Marlena A.
Marlena A.
2020.09.22
Biżuteria bardzo ładna i estetycznie spakowana, a dostawa bardzo szybka.
Advertisement
Natalia Gruca
Natalia Gruca
2020.09.17
recommends
Zdecydowanie polecam! Przepiękna biżuteria! ?
Sara Słabińska
Sara Słabińska
2020.09.16
recommends
Piękna biżuteria, świetna obsługa, pełen profesjonalizm :)
Małgorzata Kubicka
Małgorzata Kubicka
2020.09.16
recommends
Piękna biżuteria miła obsługa Polecam
Anna First
Anna First
2020.09.16
Przepiękna biżuteria dla wyjątkowych kobiet, które cenią sobie elegancję. Polecam serdecznie, świetne wykonanie :)
Advertisement
Anna Wiącek-Fręś
Anna Wiącek-Fręś
2020.09.16
Kupiłam przyjaciółce na urodziny komplet Marcal. Przesyłka błyskawiczna. Ładne opakowanie. Gorąco polecam !!!
Anita Szymaniak
Anita Szymaniak
2020.09.16
Piękna biżuteria! Polecam ?
Zuzanna Andrzejewska
Zuzanna Andrzejewska
2020.09.14
Nie słyszałam wcześniej o tej firmie, ale po tym jak wyświetliła mi się reklama postanowiłam coś kupić na próbę i nie żałuję :)
Ren Atka
Ren Atka
2020.09.09
recommends
Wszystko zgodnie z obietnicą ?biżuteria śliczna,szczerze polecam !
Advertisement
Edyta Frątczak
Edyta Frątczak
2020.09.09
Bardzo ładna biżuteria
Anna Kowalska
Anna Kowalska
2020.09.07
Do zakupu skusił mnie rabat i nie żałuje :) Biżuteria bardzo ładna i pięknie spakowana. No i co było dla mnie najważniejsze - odebrałam przesyłkę już po dwóch dniach od zakupu.
Natalia Kowalska
Natalia Kowalska
2020.09.04
recommends
Polecam z całego serca. Piękny asortyment, uprzejma i przede wszystkim profesjonalna obsługa ?
Karolina Hołyńska
Karolina Hołyńska
2020.09.04
recommends
Polecam. Piękna biżuteria ❤️
Advertisement
Marcin Malinowski
Marcin Malinowski
2020.09.04
Narzeczona z bizuterii bardzo zadowolona. Szybka i miła obsługa
Jacques Pisarek
Jacques Pisarek
2020.09.04
recommends
Dobra oferta i sprawna obsługa, 5/5 ??
Sereniusia
Sereniusia
2020.09.03
Bardzo ładna biżuteria, a wysyłka po prostu błyskawiczna!