Samodzielny domek w górach Słoneczny Przystanek

Samodzielny domek w górach Słoneczny Przystanek Reviews

Excellent rating
4.8
67 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (67)
Piotr
Piotr
2023.12.30
10 Verified
Super przytulny czysciutki domek. ☺Mega rewelacyjny domek spełniający wszystkie kryteria.Dobrze wyposażony cieply przytulny domek, bardzo dobry kontakt z wlascicielem. Tak trzymać brawo😄
Reply from Samodzielny domek w górach Słoneczny Przystanek
Miło było Państwa gościć , Tacy goście to marzenie każdego gospodarza , bardzo dobry kontakt , domek pozostawiony w super porządku. Serdecznie polecam i zapraszam ponownie :🙂
Advertisement
Karolina
Karolina
2023.09.16
10 Verified
☹Na minus tylko Sąsiedzi
Bogusław
Bogusław
2023.09.11
9.0 Verified
☺Domek w spokojnej cichej okolicy. Blisko szlaków. Czysto przytulnie. Dobrze wyposażona kuchnia.
Paweł
Paweł
2023.08.28
9.0 Verified
☺Bardzo dobra lokalizacja. Mili sąsiedzi. Duża działka. ☹W jednym pokoju (sypialni) są dwa podwójne łóżka. Plus jedno w salonie. Trzeba to brać pod uwagę.
Jiří
Jiří
2023.08.28
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Khulud
Khulud
2023.08.21
10 Verified
كانت اقامه رائعه والمضيف ودوده جدأ ☺الموقع وشراحه المكان ☹الانترنت كان سي جدًا
Katarzyna
Katarzyna
2023.08.06
10 Verified
Domek wyposażony we wszystko co niezbędne, plus za ręczniki, suszarkę i zelazko.
Magdalena
Magdalena
2023.07.11
10 Verified
☺Kontakt z właścicielami bardzo dobry, otoczenie cisza spokój. Dobrze wyposażona kuchnia. Okolica bardzo urokliwa. Plac zabaw dla dzieci i zabawki w środku dla rodzin z dziećmi to duzy plus. Polecam ☹Był mały problem z ciepłą wodą ale właściciel expresowo go rozwiązał. Więc w sumie nie było niczego co by się nam nie podobało.
Marcin_pawlikowski
Marcin_pawlikowski
2023.04.11
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Małgorzata
Małgorzata
2023.02.17
10 Verified
☺Przestronny domek, duże podwórko, cisza, spokój, pralka, wygodne łóżka, internet wystarczający żeby sprawdzić pocztę, wiadomości ze świata. Miejsce na ognisko, drewno. ☹Przydałaby się suszarka na ubrania.
John
John
2023.01.30
8.0 Verified
Very Good
Iwona
Iwona
2023.01.30
10 Verified
☺Polecamy wszystkim chętnym szukającym miejsca na odpoczynek. Domek w świetnej lokalizacji, wszędzie blisko. Wyposażenie domku na bardzo wysokim poziomie a piękny widok z okna na góry przy porannej kawie zachwyci napewno każdego. Na zewnątrz duży ogród z miejscem na gril oraz świetny plac zabaw dla dzieci. Właściciele bardzo mili oraz pomocni. Polecam serdecznie, spędziiliśmy z rodziną tutaj całe 2 tyg ferii i było wspaniale, dzieci już pytają kiedy wracamy.
Wanda
Wanda
2023.01.15
9.0 Verified
Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi. 😊 ☺Urocze miejsce, spokojne, piękna okolica. Domek w sam raz, czyściutki, przytulny, dobrze wyposażony. Ogród duży, przyjazny dla dzieci i czworonogów 😊 Przystanek autobusowy zaraz za bramą 😊. Sklep 10 minut spacerkiem. Do miasteczka 5 minut samochodem. Góry, las, rzeka dosłownie za płotem. Ciekawe miejsca w zasięgu ręki (zabytkowa leśniczówka, resztki starej huty szkła, wodogrzmoty, kompleks pałacowy w Rajczy...) Gospodarze bardzo mili, dyspozycyjni. Polecam!
Reply from Samodzielny domek w górach Słoneczny Przystanek
♥️♥️♥️♥️♥️
Advertisement
Julia
Julia
2023.01.02
10 Verified
Exceptional
Kamila
Kamila
2022.12.31
10 Verified
Wyjątkowe święta w magicznym domku ☺Domek z jednej strony jest położony bardzo blisko szlaków turystycznych, przy dobrej kondycji nie trzeba dojeżdżać samochodem do początku trasy, z drugiej trochę na uboczu, dzięki czemu ma się przed sobą przestrzeń i widok. Zaskoczył nas świąteczny wystrój wnętrza, czystość, jednolita kolorystyka, bez pstrokacizny. Duża łazienka, ale jednocześnie bardzo ciepła. Niczego nam nie brakowało, czuliśmy się przez te kilka dni, jak w domu, a wcale nie tak łatwo nas zadowolić 😊 Co więcej p. Izabela jest przemiłą, ciepłą i pomocną osobą, choć dzwoniłam do niej kilka razy w święta BN, nigdy nie robiła problemu, zawsze służyła radą. ☹Jedyny minus to biegające luzem psy, ale nie jest to problem obiektu, ale całej okolicy, ze schroniskami górskimi łącznie. Po prostu trzeba uważać, jak się wyrusza z czworonogiem, bo nie każdy Azor jest pokojowo nastawiony. Może jeszcze wstawiłabym drzwi w sypialni, dzięki temu dzieciaki mogłyby spokojnie spać, kiedy starsi chcą jeszcze pooglądać telewizję.
Jarek Jamii Pol
Jarek Jamii Pol
2022.10.21
Aneta
Aneta
2022.10.17
Verified
Idealne miejsce na spokojny odpoczynek z dala od miasta. Domek jest śliczny, jest w nim wszystko co potrzeba. Można poczuć się naprawdę komfortowo. Lokalizacja jest cudna, przyroda, zwierzęta, miejsce na ognisko, piknik. Zarówno czas spędzony na podwórku jak i w domku jest niesamowicie miły. Fajna baza wypadowa na górskie wycieczki. Pani Izabela to super kobieta, kontakt bardzo na plus- dba o swoich gości, zależy jej na tym żeby czuli się dobrze i żeby niczego im nie brakowało. Polecam z całego ♥️
Advertisement
Agnieszka
Agnieszka
2022.08.15
5.0 Verified
przyjemne miejsce, które wymaga dopracowania ☺odnowiony domek, położony w urokliwej okolicy, dookoła owieczki, cisza i spokój ☹widać, ze domek jest odnowiony i na pierwszy rzut oka wyglada bardzo ładnie, ale jak zacznie się korzystać to niestety wiele rzeczy jest niedopracowanych, piec grzejący ciepłą wodę miał awarię, okna nie są wyregulowane, ciężko je otworzyć i zamknąć, klamka w drzwiach wyjściowych wypada, głowica od kaloryfera zostaje w rękach. To z jednej strony szczegóły, ale chwilami człowiek się zastanawia czy cokolwiek dotykać, bo może się zepsuć. Przydałyby się drzwi między salonikiem z aneksem a sypialnia. W mojej opinii nocleg jest ok jak na górskie wycieczki, ale w niższej cenie. w tej cenie można znaleźć noclegi w lepszym standardzie i z bardziej przyjaznym gospodarzem.
Iwona
Iwona
2022.07.09
Verified
Piękne spokojne miejsce, gdzie budzikiem jest kogut😍
Tomasz Kłosowski
Tomasz Kłosowski
2022.07.05
Bardzo fajne miejsce. Spędziliśmy tu ze znajomymi dwa dni ale będziemy je bardzo miło wspominać. Ciche miejsce, blisko rzeka i szlaki piesze oraz rowerowe. Gorąco polecam😉
Reply from Samodzielny domek w górach Słoneczny Przystanek 2022.07.05
Bardzo dziękujemy za opinię ♥️♥️