SleepySafe

SleepySafe Reviews

Excellent rating
4.9
17 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (17)
Lorenzo Kleinreesink
Lorenzo Kleinreesink
2024.04.05
Voor het eerst een matras online besteld. We waren specifiek op zoek naar een kindermatras waarvan de binnenkant ook schoon te maken is en deze hebben we gevonden bij Sleepysafe. Na de bestelling werd het binnen 1 dag geleverd en de materialen zien er mooi uit!
Advertisement
Lisa Smallegoor
Lisa Smallegoor
2024.04.02
Super blij met dit uitwasbare matrasje, lang naar gezocht! Met een zoontje die regelmatig een overvolle luier heeft ‘s nachts is het erg prettig dat zowel de hoes als de kern van het matras schoon gemaakt kan worden!
Lone Skov
Lone Skov
2024.02.25
Als kersverse ouder is het vinden van een veilig en comfortabel babymatras van onschatbare waarde, en het matras van SleepySafe voldoet aan al mijn verwachtingen. Het biedt niet alleen een veilige slaapomgeving voor mijn kleintje, maar wordt ook ondersteund door een vriendelijke en uiterst behulpzame klantenservice. Van het beantwoorden van mijn vragen tot het bieden van deskundig advies. Aanrader!
Sven Beekman
Sven Beekman
2024.02.22
Sinds kort slaapt onze zoon op het SleepySafe air matras. Fijn idee dat het matras zo goed ademt!
Bertine
Netherlands | 2024.02.02
Veilig matras Zeer goed en veilig matras waar je goed door kunt blijven ademen! erg veilig gevoel.
Advertisement
marije hendriks
marije hendriks
2024.02.01
Wilde dit matras graag na aanraden van me schoonzus! Dit matras ademt door en is ook nog uitwasbaar. Ideaal dus voor je kleintje. Erg blij mee en zullen hem met veel plezier gaan gebruiken wanneer de kleine er is.
Super matras! Mijn kleindochter slaapt heerlijk op haar SleepySafe matrasje!
Sjaak Korenblek
Sjaak Korenblek
2023.12.01
Sinds enige tijd slaapt onze kleine spruit op een matras van SleepySafe. Na grondig research gedaan te hebben naar de verschillende opties, zijn we bij SleepySafe uitgekomen. Wij hebben voor dit matras gekozen vanwege de veiligheid (luchtdoorlatend vermogen) en omdat de kern makkelijk uitwasbaar is. Kortom een topaankoop.
merijn dragt
merijn dragt
2023.11.29
Top ding! Slaapt stukken beter!
Advertisement
Luuc Bourgonje
Luuc Bourgonje
2023.11.18
Maryse De winter
Maryse De winter
2023.11.08
Hailey slaapt toppie op haar matrasje van Sleepysafe !
iete bosbom
iete bosbom
2023.11.04
Sinds de aankoop van dit matras slaapt de hele familie weer goed. Snelle service en goed bereikbaar voor vragen en advies. Jammer dat ik geen kind meer ben dan ging ik er zelf op liggen. Een en al top 👌
Manon de Bot
Manon de Bot
2023.11.03
Als ouder wil je het beste voor je baby. Een veilig en goed matras is natuurlijk mega belangrijk. Het materiaal is luchtdoorlatend (wat ik zelf een heeeel fijn idee vindt) en heeft je baby een ongelukje, kun je het matras gewoon onder de douche zetten. Hoe hygiënisch is dat. Ik raad iedereen dit product aan. En onze zoon is er ook er blij mee.
Advertisement
Leontien Stordiau
Leontien Stordiau
2023.11.03
Wiebe Scholten
Wiebe Scholten
2023.11.03
Jordi Jolink
Jordi Jolink
2023.10.04
Super service! Besteld en netjes op tijd geleverd. Degelijk en veilig product waar ons kleine ventje heerlijk op slaapt. Enkele vragen die wij hadden werden direct per mail beantwoord, absoluut een aanrader.
Janoniem
Janoniem
2023.09.21
Heb mij goed door sleepysafe laten informeren. Levering was vlot gedaaan en het matras voelt heel degelijk aan. De kleine heeft de 1e nacht erop geslapen zonder wakker te worden😅
Advertisement