Skup Aut Marcin Drozdek Reviews

Skup Aut Marcin Drozdek Reviews

4.4

Good - based on 98 reviews

skupaut-lublin.com.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (98)
Alfi
Alfi
2024-02-24
Bardzo dobry komis samochodowy, uczciwi pracownicy, jestem bardzo zadowolony z ich usług, będę korzystał jeszcze więcej, serdecznie polecam!
Ola
Ola
2024-02-18
Zdecydowanie polecam Skup aut Lublin MarAuto! Profesjonalna obsługa, szybka i uczciwa wycena, oraz sprawnie przeprowadzony proces transakcji sprawiły, że sprzedaż mojego samochodu była łatwa i bezstresowa. Bardzo doceniam także elastyczność w ustalaniu terminów i rzetelne podejście do klienta. Jeśli szukasz sprawdzonego skupu samochodów w Lublinie, MarAuto to najlepszy wybór!
Krystian Chatała
Krystian Chatała
2024-02-14
Bardzo dobra jakość obsługi, dałem auto do skupu i panowie bardzo dobrze je wycenili, dziękuję za współpracę😁
Bartek Urbanek
Bartek Urbanek
2024-01-23
Serdecznie polecam skup, ceny bardzo dobre,jestem zadowolony.
Reply from Skup Aut Marcin Drozdek 2024-01-26
Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość, Skup Aut Lublin Marauto
Patrick Boxdel
Patrick Boxdel
2024-01-23
Zdecydowanie polecam Skup Aut Lublin! Profesjonalna obsługa, sprawne i uczciwe transakcje. Szybkość i efektywność wyceny auta robią wrażenie. Personel jest pomocny i kompetentny, co sprawiło, że cały proces sprzedaży był dla mnie bezproblemowy. Świetne doświadczenie, pełen profesjonalizm. Dziękuję za uczciwe podejście i błyskawiczną transakcję!
Reply from Skup Aut Marcin Drozdek 2024-01-26
Dziękujemy za wystawienie opinii, Polecamy się na przyszłość, Skup Aut Lublin MarAuto
Oliwier Krzasowski
Oliwier Krzasowski
2024-01-17
Zdecydowanie polecam ten skup aut w Lublinie, obsługa tam jest naprawdę profesjonalna i pomocna. Zaskoczyła mnie uczciwa wycena mojego auta, a cała transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo.
Reply from Skup Aut Marcin Drozdek 2024-01-26
Dziękujemy za opinie MarAuto Lublin
Filip Platz
Filip Platz
2023-12-25
Po awarii mojego samochodu potrzebowałem szybko pozbyć się wraku. Ta firma zapewniła mi błyskawiczną usługę i atrakcyjną cenę
Reply from Skup Aut Marcin Drozdek 2024-01-15
Dziękujemy za opinie.
Radosław Laskowski
Radosław Laskowski
2023-09-23
Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie i profesjonalnie.Polecam
Reply from Skup Aut Marcin Drozdek 2024-01-26
Dziękujemy za pozytywną opinie i polecamy się na przyszłość, Skup Samochodów Lublin MarAuto
Artur Nowakowski
Artur Nowakowski
2023-02-16
Szybko i za dobre pieniądze sprzedałem auto u nich. Miła obsługa i dotrzymany termin odbioru samochodu. Polecam ten skup używanych aut.
Reply from Skup Aut Marcin Drozdek 2024-01-26
Dziękujemy za wystawienie opinii. Zapraszamy do korzystania z usług Skupu Aut MarAuto w przyszłości
Striker 17
Striker 17
2023-01-28
Sprzedaż uszkodzonego auta przebiegła szybko, sprawnie i bezproblemowo. Firma zajęła się całością formalności, łączne z zabraniem unieruchomionego pojazdu. Mogę ją polecić z czystym sumieniem.
Reply from Skup Aut Marcin Drozdek 2024-01-26
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią Skup Aut używanych MarAuto Lublin
DARK RIDER
DARK RIDER
2022-12-29
Grzegorz Ciesielka
Grzegorz Ciesielka
2022-11-08
Szybka, miła i profesjonalna obsługa. Realna wycena pojazdu. Gotówka od ręki. Bardzo duży plus za szybkość działania. Firma godna polecenia.
Reply from Skup Aut Marcin Drozdek 2022-11-08
Dziękujemy za transakcje oraz pozytywną opinie. Skup Aut Lublin MarAuto
Szluva
Szluva
2022-09-05
Geoplan Łomża
Geoplan Łomża
2022-05-26
Sprzedałem swój samochód do firmy Skup Aut MarAuto , jestem zadowolony z przebiegu transakcji , cena odpowiednia do stanu auta, szybko i uczciwie , Polecam.
Daniel Kucharski
Daniel Kucharski
2022-03-02
Wszystko ok. Panowie przyjechali, wycenili i zabrali. Zero stresu i problemów. Polecam
Dominik Filon
Dominik Filon
2021-12-13
Wasyl
Wasyl
2021-11-22
Polecam, profesjonalna firma
Jakub Piech
Jakub Piech
2021-10-25
Polecam , szybko sprawnie i rozsądnie.
Laura Balcerek
Laura Balcerek
2021-09-26
Bartłomiej Piłat
Bartłomiej Piłat
2021-06-05
Bardzo dobry skup aut w Lublinie. Szybka diagnoza, wycena, płatność gotówką od ręki. Polecam
Reply from Skup Aut Marcin Drozdek 2021-09-25
Dziękujemy za podzielenie się opinią. Pozdrawiamy Skup Aut Lublin Marauto