Jubiler Skorupski

skorupski.com.pl

Jubiler Skorupski Opinie

Opinie Doskonały
4.7
211 opinii Zweryfikowany
Jubiler Skorupski
%title%

%offer%

Opinie ( 211 ) 4.7

Robert Malicki
Robert Malicki
2024.05.21
Ok
Julia Makoś
Julia Makoś
2024.04.16
Klaudia Masiarek
Klaudia Masiarek
2024.03.25
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
Emilia Nowak
Emilia Nowak
2024.03.22
Polecam obrączki wykonane z dbałością o każdy szczegół
Bartosz Szczepaniak
Bartosz Szczepaniak
2024.03.22
bardzo miła i profesjonalna obsługa
Dominik Urbański
Dominik Urbański
2024.03.21
Może warto podać do publicznej wiadomości prawdziwe informacje o godzinach otwarcia salonu? Wszędzie podane są godziny 10:00-18:00, a o 17:45 można pocałować już klamkę. No, ale jak to tłumaczy Pani z obsługi "stali klienci wiedzą, że zamykam o 17:45". Wychodzi więc na to, że niestali mogą pójść do konkurencji. :)
Piotrek Chudy
Piotrek Chudy
2023.11.03
Szybki i profesjonalny serwis. Polecam.
Hubert Mielczarek
Hubert Mielczarek
2023.08.07
Marcin Stańczyk
Marcin Stańczyk
2023.08.05
Wyroby dobrej jakości, miła obsługa. Polecam.
Marta Biegańska
Marta Biegańska
2023.04.12
poleca
Polecam jak najbardziej, obsługa przesympatyczna 😊 jestem mega zadowolona z cudownego zakupu 🥰 pozdrawiam serdecznie
Kamil Piec
Kamil Piec
2022.12.20
Profesjonalna i miła obsługa :) Panie są bardzo pomocne, doradzają, widać doświadczenie. Serdecznie polecam 😊
Łukasz Norwich
Łukasz Norwich
2022.11.20
Narzeczona jest mega zadowolona z pierścionka zareczynowego. Polecam!
Viola B.
Viola B.
2022.11.14
Było fajnie...teraz zostawiona biżuteria do naprawy wraca nieco odchudzona.
Odpowiedz z Jubiler Skorupski 2022.11.14
Szanowna Pani, maksymalne ubytki naturalne, wynikające z technologii niektórych napraw, a zwłaszcza czyszczenie, polerowanie, szlifowanie przy naprawie biżuterii mogą wynosić: do 5% wagi wyrobu przy masie biżuterii poniżej 5g. oraz o wadze powyżej 5 gramów do 3% wagi wyrobu. Jeśli te wartości zostały przekroczone prosimy o kontakt.
Agnieszka Kocinska
Agnieszka Kocinska
2022.09.29
nie poleca
To już ponad miesiąc oczekiwania na zegarek oddany do naprawy (drugiej naprawy w przeciągu roku). Oczywiście nie obwiniam właściciela za słabą jakość produktu, natomiast za brak profesjonalizmu w obsłudze reklamacji już tak
Ko Flo
Ko Flo
2022.08.31
Polecam! Obrączki sa śliczne, nie bylo problemu ze zmianą rozmiaru cyz też grawerem w późniejszym terminie. Obsługa bardzo miła i pomocna🙂
Kamil Piec
Kamil Piec
2022.08.17
poleca
Sympatyczna obsługa, która potrafi doradzić, spory wybór asortymentu. Serdecznie polecam 😁
Monika Flis
Monika Flis
2022.08.12
poleca
Mega ceny i super szybka realizacja zamówienia przez internet. Dziękuje!!
Damian Pelc
Damian Pelc
2022.08.10
poleca
Dziękuje za szybką dostawę :D Udało się zdążyć na prezent dla dziewczyny! Super sklep.
Renata Kutyła
Renata Kutyła
2022.08.09
poleca
Wszystkim zainteresowanym z całego serca polecam !
Damian Pawłowski
Damian Pawłowski
2022.08.08
poleca
Wysoka jakość a to chyba najważniejsze. Dostawa kilka dni.