Skandek AB Recensioner

Utmärkt omdöme
5.0
30 recensioner Verifierad
%title%

%offer%

Recensioner (30)
Fick snabb och professionell hjälp av Jonas med att lösa våra ventilationsproblem. Mycket nöjd!
Hos Skandek AB får vi alltid snabb och bra service, dessutom är det väldigt prisvärt i jämförelse med konkurrenterna.
Bra på energideklarationer Lätttillgängliga, väldigt flexibla med tider för kundmötet. Trevliga och lättsamma i kundkontakten.
Claus är kompetent, social och gör ett gediget jobb vid energideklarationerna!
Snabb uppbokning och återkoppling på energideklarationen. Duktiga killar som vet vad de håller på med.
Toppenbra :) Jag har haft glädjen att i många år samarbeta med Skandek AB som jag alltid rekommenderar till mina kunder. Proffsigt bemötande och snabb service får man på köpet. Jag får väldigt fin feedback från mina kunder när Claus eller Jonas varit på besök. Jag har även fått värdefulla tips på energieffektiva åtgärder för att sänka energiförbrukningen i mitt eget hus. Rekommenderar dem varmt :) Cecilia Nyström Reg. fastighetsmäklare Våningen & Villan
Smidig, flexibel och enkel kontakt.
Per Björneman
Per Björneman
2021.10.20
Positiv
Professionalism
Kvalitet
Respons
Värde
Isak Andersson
Isak Andersson
2021.07.08
Positiv
Professionalism
Kvalitet
Respons
Värde
Snabbt, flexibelt och kundservice i världsklass! Kunde inte vara mer nöjd. Claus på Skandek AB har mina varmaste rekommendationer.
Marcelina Olsson
Marcelina Olsson
2021.05.05
Positiv
Professionalism
Kvalitet
Respons
Jag är oerhört viktig tacksam för att ha kommit i kontakt med Claus. Han briljerar med sin trygga professionalitet, kunskap och trevligt bemötande. Jag kan ge Claus mina varmaste rekommendationer
Per Åberg
Per Åberg
2021.04.30
Positiv
Professionalism
Kvalitet
Respons
Värde
Mycket trevligt och otvunget besök, med smidig genomgång och bra information om fastigheten och energiprestanda. Snabb återkoppling med energideklarationen till förmånligt pris! Rekommenderas varmt!
Per Persson
Per Persson
2021.04.20
Positiv
Professionalism
Hej Hade hjälp av denna firma att göra en energibesiktning av mina föräldrar hus . Och det var kunnigt folk som gjorde den visste vad de sysslade med . och de kunde prata på en nivå som även vi okunniga kunde förstå va de menade. Tackar Per
Anders Jeppsson
Anders Jeppsson
2021.04.19
Positiv
Professionalism
Ida Ekedahl
Ida Ekedahl
2021.04.07
Positiv
Professionalism
Kvalitet
Respons
Värde
Proffsiga i sitt sätt att arbeta, omtyckta utav kunderna och snabb återkoppling!
Lars Christensson
Lars Christensson
2021.04.07
Positiv
Professionalism
Kvalitet
Respons
Värde
Professionellt utfört arbete till ett konkurenskraftigt pris. Kan verkligen rekommenderas!
Jens Persson
Jens Persson
2021.02.15
Positiv
Professionalism
Kvalitet
Värde
Claus från Skandek har utfört energideklaration åt vår brf och vi är mycket nöjda. Tillhandahåller service utöver det vanliga.
adam lock
adam lock
2020.02.14
Jag rekommenderar alltid Skandek AB när våra kunder ska utföra en energideklaration, snabb respons, trevligt bemötande och professionellt utfört!
Alen Krijestorac
Alen Krijestorac
2019.10.10
Fantastisk service och en oerhörd kompetens.
Sabina Olshed
Sabina Olshed
2019.10.02
Michael Swensson
Michael Swensson
2019.09.18
Flexibla, sociala och vänliga. Kan inte tänka mig en bättre service!