Simonis Dakwerken

simonisdakwerken.nl

Simonis Dakwerken Reviews

Excellent rating
4.5
21 reviews Verified
Simonis Dakwerken
%title%

%offer%

Reviews ( 21 ) 4.5

Els van Overbeek
Els van Overbeek
2024.05.07
Na opvragen offerte stond Jan dezelfde dag nog voor deur en heeft ter plaatse een scherpe offerte voor ons opgesteld. Na ondertekening super snelle actie, materiaal besteld en binnen een maand stonden de mannen al op het dak. Gezien de drukte bij alle dakdekkers, waren we hier zeer positief over. Ze hebben super hard gewerkt en snel werk geleverd. Veel respect voor deze mensen! Communicatie met Jan is vanaf het begin af aan super geweest, veel telefonisch contact en hij hield ons goed op de hoogte. Tijdens de werkzaamheden ontvingen we continue foto's van de situatie en stand van zaken. Echt top. Super bedankt voor het snelle en goede werk :)
Advertisement
Jermaii Sewambar
Jermaii Sewambar
2024.03.20
Simonis dakwerken de perfecte dakwerker voor al je problemen.
Jan-Willem Kanters
Jan-Willem Kanters
2024.03.11
Veel dank voor mijn nieuwe dak. Prima communicatie en snelle, goede uitvoering.
Patrick Nieuwpoort
Patrick Nieuwpoort
2024.02.09
Super snel met reageren via WhatsApp. Goede service. Had lekkage op het dak en konden van te voren een indicatie geven van de prijs als het alleen de pannen goed leggen was.
Hans en Elles vd burg-meijers
Hans en Elles vd burg-meijers
2024.02.09
Betrouwbaar bedrijf. Komt afspraken na. Snelle en goede communicatie. Duidelijke prijsafspraken, zonder nare verrassingen. Vakwerk geleverd!
Advertisement
Karin Van Burk
Karin Van Burk
2024.01.14
Na invullen van contactformulier binnen 24 uur reactie en afspraak. Goed advies en binnen 2 weken een nieuw dak! Werken snel en netjes. Zeer correcte en duidelijke communicatie. Wij kunnen Simonis dakwerken echt aanbevelen. Bedankt Jan en team.
Fabian Van Dijk
Fabian Van Dijk
2023.11.27
Na verschillende keren geprobeerd te hebben een goed betrouwbaar bedrijf te vinden, uiteindelijk bij Simonis dakwerken terecht gekomen. Contact is evenals de algehele indruk professioneel en ze leveren goed werk af.
PowerfulPeter
PowerfulPeter
2023.11.27
Binnen een week na eerste telefoontje lekkage vakkundig verholpen. Duidelijke offerte en werk+materiaal dat achteraf niet nodig bleek van de factuur afgehaald. Heel tevreden.
Tarik Baki
Tarik Baki
2023.11.24
Uitermate tevreden over het werk, de vriendelijkheid en de professionaliteit van het Simonis-team. zeer efficiënt en betrouwbaar. Sterk aanbevolen
Advertisement
Helen Kalloe
Helen Kalloe
2023.10.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Hele goede sevice, nette jongens. Zijn accuraat.
Alfred ak
Alfred ak
2023.10.16
Vorig jaar met de storm was Simonis de enige die reageerde om gelijk dezelfde dag (de dakpannen die weg waren gewaaid met een aardige lekkage als gevolg) te komen. Die zondag stormde het ook nog aardig en toch nog het dak op. Had dakpannen liggen en die hebben ze gelijk gebruikt om de gat te dichten... Echt top! Maanden later ook de dakkapel opnieuw laten bedekken door Simonis ook heel tevreden erover. Toffe gasten die ook langskomen. Service er na is ook goed geregeld. Groeten Helen & Alfred
le0nii
le0nii
2023.04.11
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Erg tevreden over het eindresultaat van ons dak! Wij raden dit bedrijf zeker aan!
r van breukelen
r van breukelen
2023.01.04
Positive
Professionalism
Super goede service had gebeld voor een dakinspectie wegens een lekkage daarna alles keurig en netjes gemaakt
Advertisement
Jeroen de Lange
Jeroen de Lange
2022.04.12
Critical
Responsiveness
Snelle intake na de storm, maar helaas daarna stopt de communicatie. verschillende keren geappt, gebeld, maar geen (of gebrekkige) reactie. Nu na 2,5 maand proberen de klus gecancelled.. erg jammer van mijn tijd
Ferhat Agca
Ferhat Agca
2022.02.07
Critical
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
N van den B
N van den B
2021.08.25
Critical
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
Kwamen voor reperatie daklekkage, bleek achteraf niet opgelost. Zeiden netjes toe om het alsnog op te komen lossen maar kwamen, zonder bericht, niet opdagen. Reageert niet op appjes en als je belt dan beloofd hij via de app te reageren maar daar blijft iedere reactie uit. Erg jammer en onprofessioneel. Laten je in de kou staan.
Reply from Simonis Dakwerken 2021.08.26
Goedemorgen, deze beoordeling lijkt me niet op ze plaats. Wij reageren op al onze klanten! Graag even bellen of emailen ovv factuurnummer. Wij laten namelijk niemand in de kou staan😉😁
Lau W
Lau W
2021.06.30
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Lang bezig geweest met het vinden van een betrouwbare dakdekker om 2 dakpannen te komen vervangen. Simonis laat je niet in de kou staan en komt gewoon de klus klaren en ook nog eens voor een alleszins redelijke prijs. Een aanrader dus! Superbedankt !!
Advertisement
p de jong
p de jong
2020.10.24
Barbera De Lange
Barbera De Lange
2020.09.20
Super verstand van zaken. Aanrader
Dolfien Schoonlingen
Dolfien Schoonlingen
2019.10.09