Sieńko i Partnerzy Kancelaria Adwokacka

Sieńko i Partnerzy Kancelaria Adwokacka Reviews

Excellent rating
4.9
85 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (85)
Szczepan Dowalewski
Szczepan Dowalewski
2024.04.08
Polecam, wyczerpująca konsultacja
Advertisement
Elena “edgar” Poczta
Elena “edgar” Poczta
2024.03.29
Profesjonalna pomoc prawna, świadczona przez doświadczonego adwokata, który skutecznie reprezentuje interesy swoich klientów w różnorodnych sprawach prawnych. Pan Sieńko to profesjonalista. Jego podejście do klienta jest niezawodne! Polecam zdecydowanie.
Marianna Wiertel
Marianna Wiertel
2024.03.28
Kancelaria pierwsza klasa. Super. Pozdrawiam mec. Piętę :)
Benigna Nawrocka
Benigna Nawrocka
2024.03.20
BluePlayGames
BluePlayGames
2024.03.19
Polecam z calego serca, mecenas Piotr Sieńko to empatyczny, profesjonalny prawnik, Do każdej sprawy podchodzi z zaangażowaniem i pasją. Bardzo polecam tą kancelarie.
Advertisement
Lena Mycek
Lena Mycek
2024.03.18
Z całego serca polecam Kancelarię Adwokacką Pana Sieńko! Podejście do klienta naprawdę zasługuje na wielki plus. Pan Mecenas wykazał się wielkim profesjonalizmem w swoim zawodzie. Świetna komunikacja! Pan Piotr świetnie zajął się sprawą i na bieżąco informował mnie o postępach dotyczących mojej sprawy.
mateusz Zajac
mateusz Zajac
2024.03.14
Z całego serca bardzo polecam usługi Pana Piotra w sprawach karnych. Miałem ich naprawdę sporo, wszystkie pozytywnie załatwione, mimo iż tylko Pan Piotr podjął się ich. Inne kancelarie odmawiały pomocy. Bezproblemowy kontakt, wszystko doskonale wytłumaczone, a cena również bardzo przystępna. Serdecznie polecam!
Klaudia K
Klaudia K
2024.03.10
Znakomity adwokat! Pełen profesjonalizm!
Beata Tenczyńska
Beata Tenczyńska
2024.02.12
Bardzo dobry kontakt, fachowa i rzeczowa pomoc. Dzięki zaangażowaniu i profesjonalizmie Mecenasa Piotra Sieńko sprawa została załatwiona sprawnie i zakończyła się po mojej mysli
Advertisement
Magda Maźniak
Magda Maźniak
2024.02.11
Adwokaci mają dużą wiedzę doradzą I pomogą polecam
Marta Fijalek
Marta Fijalek
2024.02.11
Miałam już nie raz przyjemność z kancelarią Sieńko i jestem bardzo zadowolona bardzo profesjonalnie podejscie do sprawy , miła obsługa , przy kolejnej okazji również skozystam z ich usług.
Weronika Urbaniak
Weronika Urbaniak
2024.01.23
Adwokat Artur Pięta wykazał się pełnym profesjonalizmem oraz dużą wiedzą w swojej dziedzinie ale również ludzkim podejściem i wsparcie w tym trudnym dla mnie czasie. Kontakt jest bardzo dobry, Pan Artur odpowiada na wszelkie wątpliwości bardzo szybko, odrazu informuje o postępach w sprawie. Bardzo polecam :)
Rafał Bąk
Rafał Bąk
2024.01.23
Korzystałem z usług tej kancelarii. Mecenas Piotr jest prawdziwym profesjonalistą w swoim fachu. Rzeczowo podszedł do tematu i wnikliwie zajął się sprawą. Polecam tą kancelarię .
Advertisement
Krzysztof Szulc
Krzysztof Szulc
2024.01.22
Znakomity adwokat ! Polecam Pana Piotra, przeprowadzona sprawa jak należy.
dariusz skitek
dariusz skitek
2024.01.21
Sprawa, która mogła toczyć się latami została załatwiona szybko i profesjonalnie. Mecenas Sieńko posiada ogromną wiedzę prawniczą.
ELŻBIETA SIEŃKO
ELŻBIETA SIEŃKO
2024.01.21
Adwokat Piotr Sieńko jest profesjonalistą w swoim fachu. Jeszcze raz serdecznie dziękuje!
Konrad Gryziński
Konrad Gryziński
2024.01.20
Dziękuje Mecenasie Sieńko za dobrą robotę. Dzięki profesjonalnemu podejściu do sprawy Adwokata Piotra Sieńko udało się zawrzeć korzystną dla mnie ugodę z kontrahentem. Polecam serdecznie.
Advertisement
Dawid Gryziński
Dawid Gryziński
2024.01.20
Adwokat Piotr Sieńko to wybitny specjalista w swoim fachu. To co zrobil w mojej sprawie to było po prostu mistrzostwo świata! Jeszcze raz bardzo dziękuje. Pozdrawiam Panie Mecenasie! Pozostajemy w kontakcie.
Sylwia Motyl
Sylwia Motyl
2024.01.17
Współpraca z Panem Arturem pełna klasa. Jeżeli miała bym oceniać to nawet 10 gwiazdek. Pan Mecenas Artur Pięta profesjonalny, do sprawy podchodzi bardzo odpowiedzialnie z pełnym szacunkiem do klienta, można czuć się bezpiecznym. Pomoc uzyskałam bardzo szybko. Pan Artur Pięta, zaangażowany w pełni. Profesjonalny prawnik, pełna Klasa. Polecam każdemu!!!!!!!! Bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Szukasz pomocy to jest Mecenas Artur Pięta!!!
Eric Salomonson
Eric Salomonson
2024.01.15
I have received excellent legal help from Artur, but what really sets him apart is his personal touch. If you need help, give him a call. I'm glad I did.