Šiaurė Studios

siaurestudios.lt

Šiaurė Studios Reviews

Excellent rating
4.7
42 reviews Verified
Šiaurė Studios
%title%

%offer%

Reviews ( 42 ) 4.7

Gintautas Kirkila-Klarkas
Gintautas Kirkila-Klarkas
2024.05.13
Advertisement
Justina Vaičionytė
Justina Vaičionytė
2024.04.24
Nice studio
Eglė Locnytė
Eglė Locnytė
2024.04.19
Labai patiko dirbti studijoje! Šviesu ir labai erdvu. Būtinai sugrįšiu.
Širlė Žvirblė
Širlė Žvirblė
2024.04.02
🤍🫧🕊️
Andrius Šidlauskas
Andrius Šidlauskas
2024.03.26
yra parkingas, geros šviesos, rekvizitas, maloni administratorė, virtuvėlė..puikiai praleista darbo diena. ačiū
Advertisement
Pavel Tarasov
Pavel Tarasov
2024.03.11
Mantas Zabulionis
Mantas Zabulionis
2024.03.10
Greta Mirkytė
Greta Mirkytė
2024.02.21
Dmitriy Pognaiev
Dmitriy Pognaiev
2024.02.20
Перед Новым Годом забронировал на час студию 31 декабря для семейной съемки. Сама студия нормальная, хоть и показалось мало освещённая. Мы искали также фотографа бюджет 50 евро, и нам владелец студии посоветовала свою знакомую Эмилию. Мы посмотрели ее портфолио и рискнули воспользоваться ее фото услугами. Было обговорено что получим все оригиналы фото +30 с ретушью. Оказалось в середине фотосессии у нее вторая карта памяти сломалась, и половина фото пропали. Она предложила возврат денег без оставшихся фото. То что люди приехали из трёх стран для этого, оплачена студия, куплена одежда для второго образа никого не волнует. Частичной компенсации нет. У нас не было выбора кроме того как выбрать 5-7 фото для ретуши, остальные фото не стоят ни копейки. Поймите правильно, но фото на Sony alfa 7 без вспышки (внешних также не было), часть людей не в фокусе, части тел обрезаны, тени на стенах от ламп.. ужас..все тоже самое можно сделать на iPhone. Семейный праздник был испорчен полностью. Если вам подходит студия можно попробовать, но не ведитесь на рекомендации владельца, обходите стороной.
Advertisement
Tadas Marcinkevičius
Tadas Marcinkevičius
2024.02.20
Atsargiai kūrėjai, nes pavogs jūsų klientus. Labai įžūlus studijos administratorės elgesys. Viskas vyko Rugsėjo mėn, galvojau neviešinti, bet....buvo taip, kad po įtemptos filmavimo sesijos prie mano akių priėjo prie garsaus high value kliento, ir pradėjo siūlyti savo filmavimo paslaugas, sakant "mes galim padaryti pigiau", čia turim savo komanda ir t.t. Nu labai labai nerekomenduoju šios vietos.
Reply from Šiaurė Studios 2024.01.03
Labas, Tadai, Tikrai nemaloni situacija. Stengiuosi kuo greičiau išsiaiškinti visas detales, truputėlį sunku prabėgus laikui. Būtinai grįšiu pas tave asmeniškai. Noriu užtikrinti, kad tikrai neviliojame klientų, visi mūsų podcastų klientai ateina per pažintis arba sužinoję informaciją apie mus mūsų puslapyje. Atvirkščiai - dažnai rekomenduojame pažįstamus kolegas, kai klientai ieško kitų paslaugų arba mūsų videografai podcasto filmuoti negali. Tikiuosi, kad tai buvo tik nesusipratimas. Tačiau būtinai stengsiuosi išsiaiškinti visas detales. Giedrė iš Šiaurė Studios
Violeta K
Violeta K
2024.01.15
Labai šauni foto studija. Fotografė olga dar geriausia.
Darius Gumbrevičius
Darius Gumbrevičius
2024.01.03
Turėjau ne vieną fotosesiją Šiaurės Studijoje. Esu labai patenkintas! Patogi lokacija, malonus aptarnavimas, skani kava. Studijos jaukios, aplinka graži. Labai patogu, kad pirmas aukštas ir parkinge vietos būna. Visada gera čia sugrįžti.
Ирина Каминская
Ирина Каминская
2024.01.03
One of the most disappointing factor is rude and unfriendly administrator of the studio. The woman with curly hair is so nice and friendly, but another one is totally rude and unfriendly. She looks at you like she hates you. I can't understand this approach when you build your business which is deeply connected on communication with people. Once we asked to prolong a studio for 30 mins, she refused by saying that there were people to come right after us. Spoiler no people showed up after us for next 30 mins. Prons: first floor, lots of props and backgrounds of different colors, powerful steamer, new and yet clean studios. Cons: dark even with a daylight, rude and unfriendly staff.
Reply from Šiaurė Studios 2024.01.03
Hi, Irina, I'm so sad to hear about your bad experience at our studio. I would love to know more about your stay and when you visited us. We love when our clients stay longer and feel welcome in our space. But our job is to make sure that the studio is ready for the clients comimg next and sometimes they are late. The studio still needs to be prepared for them. I'm sure that this is what happened when you where here. Thank you for your feedback. I hope you will visit us again and we can make your experience better the next time. Giedrė from Šiaurė Studios
Advertisement
Daiva Talijūnienė
Daiva Talijūnienė
2023.12.28
Boris Ginger
Boris Ginger
2023.12.23
A good and easily to reach central location with parking space. The studio provides a variety of professional facilities for photo sessions. All spaces were sufficiently heated. Coffee and tea available for free. Toilets were clean.
Edvinas Filipavicius
Edvinas Filipavicius
2023.12.10
Dalia SD
Dalia SD
2023.11.21
Advertisement
Mantas Banišauskas
Mantas Banišauskas
2023.11.15
Always a pleasure to work with these kind and professional people!
Saulius Žilinskas
Saulius Žilinskas
2023.11.07
Buvo gera fotosesija.
Gintautas Katulis
Gintautas Katulis
2023.10.30