SHTC

shtc.nl

SHTC التقييمات

تصنيف ممتاز
5.0
38 من المراجعات تم التحقق
SHTC
%title%

%offer%

التقييمات ( 38 ) 5.0

Dieneke Assies
Dieneke Assies
2024.04.18
Airco’s laten plaatsen. Heel blij mee. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, het zijn fijne en nette mensen in de omgang. Komen hun afspraken na en lossen problemen/uitdagingen snel en goed op. Denken mee. Echt een aanrader.
Ramon Elissen
Ramon Elissen
2024.04.02
Airco is erg vakkundig geplaatst. Vriendelijke monteurs die erg netjes werken en goed meedenken. Wij zijn zeer tevreden. Zeker 5 sterren waard!!! Volgende klus is wederom voor SHTC
f nobbe
f nobbe
2024.02.16
Toen we de bovenste verdieping van ons huis hebben laten isoleren hebben we meteen airco's bij laten plaatsen. Ik dacht dat het een hele toestand zou zijn, maar het was eigenlijk bijzonder pijnloos. SHTC heeft alles snel en netjes geregeld. Aanrader!
الرد من SHTC 2024.03.06
Bedankt voor je mooie review Farah!
Hans Bastmeijer
Hans Bastmeijer
2024.02.16
We zijn erg tevreden over SHTC - eerder in zee gegaan met een slechte, onkundige airco-installateur; SHTC heeft het snel en kundig gerepareerd en een nieuwe binnen-unit geïnstalleerd. Erg blij mee!
الرد من SHTC 2024.03.06
Wij zijn blij dat jullie tevreden zijn. Bedankt dat jullie voor ons gekozen hebben.
Bert Renkema
Bert Renkema
2024.02.12
De mannen van SHTC hebben mij goed geholpen, advies, plaatsing, aftersales, plaatsen jaga ventilator op convector put, bedankt Sina en Jordi
الرد من SHTC 2024.03.06
Bedankt voor je mooie review Bert en vertrouwen in ons!
Johan Gillis
Johan Gillis
2023.12.29
Geweldige service, snelheid en afwerking. Als je snel goede airco, warmtepomp of onderhoud nodig hebt, moet je bij dit bedrijf zijn. Vriendelijk, meedenkend en vakbekwame mensen. Dank je wel voor de geweldige service. Fijne feestdagen en goede jaarwisseling
الرد من SHTC 2024.03.06
Bedankt voor je mooie review Johan en vertrouwen in ons!
jules te winkel
jules te winkel
2023.12.19
Door SHTC een warmtepomp laten plaatsen. Erg netjes werk afgeleverd en goed geïnstalleerd. Snelle installatie en voor een nette prijs, aanrader!
han laumen
han laumen
2023.12.12
Zeer tevreden over de gehele afwikkeling van het installeren van een airco, vanaf de eerste telefonische contacten ivm offerte tot installeren en nazorg ivm een Wifi module, top geregeld mannen, bedankt!
Juf Yolanda
Juf Yolanda
2023.11.02
Wij zijn erg tevreden over onze airco’s op onze basisschool Cavaljé in Ede. Het contact verloopt erg goed. Er wordt snel gereageerd als we contact zoeken en meteen meegedacht en gehandeld als er nog aanpassingen nodig zijn na plaatsing. Wij zijn erg te spreken over de service!
الرد من SHTC 2023.11.02
Beste Yolanda, Wij willen je hartelijk bedanken voor je recente review over onze airco's. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons. Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met onze producten en diensten. Met vriendelijke groet, Het SHTC-team
René Nijkamp
René Nijkamp
2023.10.25
Nette prijs,overzichtelijke offerte,maakt goede afspraken en komt ze ook na,vakkundige installatie,werkplek netjes achtergelaten,duidelijke uitleg en zeer vriendelijk.
الرد من SHTC 2023.11.02
Beste Rene, Wij willen je hartelijk bedanken voor je recente review over onze airco's. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons. Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met onze producten en diensten. Met vriendelijke groet, Het SHTC-team"
Yasser Pooladishomali
Yasser Pooladishomali
2023.10.18
SHTC heeft de Elga Ace hybride warmtepomp van Remeha bij mij geïnstalleerd en ik ben erg tevreden. De installatie verliep vlot, Hun klantenservice is top-notch, en ik beveel SHTC van harte aan voor warmtepomp installaties.
Mahbubeh Shams
Mahbubeh Shams
2023.10.11
SHTC heeft onlangs een airco voor mij geïnstalleerd, en ik ben zeer tevreden. Het installatieteam was professioneel en mijn nieuwe airco werkt perfect. Ik raad SHTC ten zeerste aan!
Iris Sundermeijer
Iris Sundermeijer
2023.10.03
Ik heb mij door SHTC goed laten adviseren en zei hebben uiteindelijk een Remeha elga ace warmtepomp in mijn woning geplaatst. Ze werkte erg netjes en volgens afspraak, bedankt hiervoor!
gita hamidi
gita hamidi
2023.09.28
Wij zijn heel tevreden van product zelf en installatie en heel netjes afgewerkt en zij zijn goed professionele.
Joris Giesen
Joris Giesen
2023.09.22
Ik ben zeer tevreden over de installatie van twee airconditioners in mijn woning. Ze nemen uitgebreid de tijd voor een gedegen advies en nemen dat stapje extra om tot een mooi resultaat te komen.
Ellen Raben
Ellen Raben
2023.09.08
Vakkundig advies, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levertijd, netjes en professioneel geïnstalleerd. De vaklui van SHTC weten wat ze doen en zijn prettig in de omgang. Ze doen wat ze beloven!
Tim Verbeek
Tim Verbeek
2023.09.06
Professionele vakmensen! Netjes werk afgeleverd. Alles volgens afspraak!
Euranne van Gorkum
Euranne van Gorkum
2023.09.01
Al jarenlang was het veel te warm in de klaslokalen op onze basisschool. Maar afgelopen juni was het gewoon écht niet meer te doen. Ik heb SHTC gebeld en tot m’n grote verbazing konden zij een paar weken later al aan de slag! Aardige mensen, hielden zich aan de afspraak, zeer deskundig en snel. Alles weer netjes achter gelaten. Kinderen én leerkrachten waren zeer verrast toen zij na de zomer weer op school kwamen. Dank, dank en nogmaals dank voor de enorm snelle service!
Dennis Van Heusden
Dennis Van Heusden
2023.08.30
Ontzettend tevreden over de airco plaatsing die ik heb laten uitvoeren. Alles is zeer vakkundig professioneel geïnstalleerd. De installateurs waren zeer deskundig en werkten efficiënt en hebben alles netjes opgeruimd na plaatsing. Ik waardaar hun vriendelijke klantenservice waarin een goede uitleg over wat de mogelijkheden waren. De airco werkt perfect en heeft onze leefomgeving aanzienlijk comfortabel gemaakt. Ik zou hun diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en hoogwaardige airco installatie.
Yvon van Heck
Yvon van Heck
2023.08.25
Deze mannen hebben echt schitterend werk geleverd bij mij. Ik heb 2 airco's laten plaatsen door SHTC en daarin is volledig rekening gehouden met mijn eigen wensen en voorkeuren qua merk/kleur airco en kleuren van de kabelgoten. Alles was mogelijk en ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid van SHTC en uiteraard hun werk. Alles is netjes en mooi afgewerkt. Kabelgoten zijn nauwelijks zichtbaar op het huis. Kwamen eerst bij mij kijken om alles te bespreken toen binnen 2 weken al een afspraak voor plaatsing. Fijne en goede energie nemen ze mee je huis in 🙂
الرد من SHTC 2023.08.25
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de diensten van SHTC! We zijn echt blij dat we je goed hebben kunnen bedienen en dat alles volgens je wensen is verlopen. Jouw positieve feedback over de klantvriendelijkheid en het uitstekende werk van SHTC doet ons goed. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bedankt voor je vertrouwen! 🌟