Silkehaven Reviews

Silkehaven Reviews

4.9

Excellent - based on 47 reviews

shop-silkehaven.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (10)
Mikkel
Mikkel
2023-10-04
Advertisement
Diana Larsen
Diana Larsen
2023-09-16
De flotteste silkehøns
Reply from Silkehaven 2023-09-17
Tusind tak. Ja, de er så fine 🥰
Marianne Pedersen
Marianne Pedersen
2023-01-27
Altid saglig og venlig service Er tillige ejer af Silkehavens Skønne høns 👍🐓🐥
Reply from Silkehaven 2023-01-27
Tusind tak Marianne 🥰 De bedste hilsner Maria fra Silkehaven 🐥
Yu-Min S. Lavsen
Yu-Min S. Lavsen
2022-08-05
Reply from Silkehaven 2022-08-05
Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊 Mvh Maria fra Silkehaven 🐥
Louise Bauer
Louise Bauer
2022-07-04
Fint sted med silkehøns i alle farver og former. Vi fik to små kyllinger med hjem til en fair pris.
Reply from Silkehaven 2022-07-04
Hej Louise ? Tak for den fine anmeldelse. Det glæder mig at du er glad og tilfreds. Mvh Maria fra Silkehaven ?
Advertisement
Aciex
Aciex
2022-05-19
Reply from Silkehaven 2022-05-19
Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse. Mvh Maria fra Silkehaven ?
Ann Ostenfeld-Rosenthal
Ann Ostenfeld-Rosenthal
2020-10-08
recommends
Maria fra Silkehaven har været meget hjælpsom med gode råd, da jeg skulle behandle mine høns for kalkben. Tusind tak! Mvh Ann
Mia Katrine Smed
Mia Katrine Smed
2020-08-21
recommends
Jeg har hentet de 4 små, mest nuttede kyllinger i hele verden, i Silkehaven hos Maria❤️ Det er første gang jeg har høns og Maria besvarede mine 2000 spørgsmål til professoren med et smil, en kæmpe viden og med masser af kærlighed og omsorg for dyrene❤️ Jeg vil altid anbefale hende og til hver en tud selv komme tilbage??
Anne-Sophie Tinning Thysell
Anne-Sophie Tinning Thysell
2020-06-13
recommends
Vi har haft den bedste oplevelse med Silkehaven. Vi fik 7 skønne små kyllinger og har haft så stor glæde af dem. Vi blev taget så godt imod familien som har Silkehaven, og fik en grundig introduktion til livet med høns. Silkehaven er et fantastisk natursted med mange flotte racer af silkehøns. Vi kommer helt sikkert igen når vi skal have flere. ❤️?
Advertisement
Helle Wede Storm Borregaard
Helle Wede Storm Borregaard
2020-04-16
recommends
Jeg har hentet 3 af de sødeste perlegrå silkehøns kyllinger i dag og blev mødt af en hyggelig og personlig betjening. Det var tydeligt at se at kyllinger og høns havde det godt, med masser af plads. Kan klart anbefale stedet og kommer gerne igen, hvis vi på et tidspunkt skal have flere kyllinger af den race :)