Sharp-events

sharpevents.nl

Sharp-events Recensies

Uitstekend beoordeling
4.8
19 recensies Geverifieerd
Sharp-events
%title%

%offer%

Recensies ( 19 ) 4.8

Lara Laurenssen
Lara Laurenssen
2024.05.19
Hele leuke dag gehad als 10 jarig bestaan van onze studievereniging. Sharp-events heeft voor onze groep van 20 personen een hele leuke dag georganiseerd met verschillende leuke spellen op het Waalstrand in Nijmegen.
Strandhuys Nijkerk
Strandhuys Nijkerk
2023.10.30
Wij hadden afgelopen zaterdag ons personeelsfeest bij Nijkerk aan Zee en wat was het geslaagd!! We hebben expeditie Robinson gespeeld met ons team (33 personen) en wat een leuke teambuilding activiteit is dit om te doen, voor zowel jong als oud. Alles was tot in de puntjes geregeld en voorbereid, ook hadden ze fijne begeleiding tijdens de activiteiten. De Pubquiz in de avond was ook echt geslaagd!
Hulya Celik
Hulya Celik
2023.10.25
Wij hebben op donderdag 5 oktober een super gaaf teamuitje via Sharpevents gehad! Er waren 50 collega’s aanwezig en we hebben sportieve teambuildingsactiviteiten in de buitenlucht bij Bussloo gehad! We hebben vooral ook heel veel gelachen! Vooral bij het onderdeel sumo worstelen en bumperbal! Ook de ‘Expeditie Robinson’ activiteiten waren erg leuk! Het contact met Dominic verliep heel goed en hij heeft goed naar onze wensen geluisterd! Ook zijn collega’s hebben ons erg goed opgevangen en begeleid! Absoluut voor herhaling vatbaar!
Antwoord van Sharp-events 2023.10.25
Super bedankt voor deze leuke review Hulya! We vonden het ook een geweldig uitje met jullie! We komen graag volgend jaar weer langs!
Pascalle
Pascalle
2023.10.12
Afgelopen week hebben wij ons jaarlijkse bedrijfsuitje bij jullie gedaan. We hebben genoten! De dag was super georganiseerd. Vanaf het eerste, prettige contact tot het einde van de dag zelf. We waren met 40 collega's en de locatie's, zowel in Den Haag als in Scheveningen waren top. Bedankt!
Antwoord van Sharp-events 2023.10.16
Beste Pascalle, bedankt voor je leuke review! Wat een top dag was het!
Harry Veen
Harry Veen
2023.09.27
Leuke dag gehad op het strand met ruim 100 leerlingen, top geregeld door de mensen van Sharp-events! De communicatie vooraf was helder, samen het plan bedacht, en tijdens de activiteiten waren de begeleiders van de onderdelen positief in de benadering van de leerlingen, waardoor het een topdag werd.
Antwoord van Sharp-events 2023.10.16
Beste Harry, Bedankt voor je leuke review! Wij vonden het ook top met jullie!
Tamara van Es
Tamara van Es
2023.08.24
Ik had als eventmanager een sportief teamuitje voor de leerkrachten van een basisschool geregeld op het strand bij Wassenaar. Ik had gekozen voor de Wave Robinson Experience waar de verschillende onderdelen/spellen gedaan moesten worden van een Jenga toren in het groot tot maken van vuur. Het was een gezellige teambuilding dag o.b.v. twee enthousiaste mensen. Bedankt Gregor & Rosanne!
Antwoord van Sharp-events 2023.08.30
Hi Tamara, wij vonden het ook gezellig! Bedankt voor de leuke review mvg, Gregor & Rosanne
Els Berkeveld
Els Berkeveld
2023.06.22
Deze Herman Brood workshop was een fantastische ervaring. De kunstenaar legde het goed uit, met voorbeeld en met 65 mensen zijn we aan de slag gegaan en zijn er mooie, leuke schilderijen gemaakt. Voldoende materialen, hulp en uitleg. Een aanrader om met een groep te doen
Antwoord van Sharp-events 2023.10.16
Hey Els! Wij vonden het ook een hele leuke dag en wat een kunstwerken ook!
Mariam Ayoubi
Mariam Ayoubi
2022.12.07
Het was een geslaagde team uitje met dedicated coaches @Scheveningen . Eten was super lekker en hadden een fantastisch weer erbij :) We waren een groep van 23 personen en idereen was enthousiast en vondt het een geslaagde teamtrip. #teamstroomopwaartsMVS
Antwoord van Sharp-events 2022.12.07
Bedankt voor het leuke bericht team Stroomopwaarts! :-) Wij vonden het ook een zeer geslaagde dag. Bedankt voor de leuke opdracht, wie weet tot een volgende keer!
Frans Bakx
Frans Bakx
2022.10.19
Top uitje in Scheveningen gehad met Brandweer Prinsenbeek (35 personen). Bedankt SHARP Events voor deze geweldige ervaring!
Antwoord van Sharp-events 2022.10.20
Hoi Frans en team, bedankt voor het leuke bericht en de leuke opdracht! Leuke foto van het ribvaren en archery tag xl. We hebben nog veel meer leuke activiteiten en we komen in alle kustplekken van Nl + een aantal leuke steden. Kom dus vooral bij ons terug bij het organiseren van een volgend teamuitje! Wij hebben er alvast zin in :-)
Alexandra Hersbach
Alexandra Hersbach
2022.10.18
Wij (team Internationaal Ondernemen) hebben op 30 augustus een superleuk teamuitje met 20 collega's gehad op Scheveningen, georganiseerd door Sharp-events. Dank je wel Dominic voor het meedenken en je flexibiliteit in de planning! Na de heerlijke lunch bij de strandtent hebben we een superleuke activiteit (outdoor escaperoom) gehad die goed in elkaar gezet was. Daarna nog gezellig geborreld met zijn allen. Aanrader!
Antwoord van Sharp-events 2022.10.20
Bedankt voor de leuke feedback Alexandra, fijn om te horen dat jullie een leuk teamuitje bij ons hebben gehad :-) Wij denken graag nogmaals met je mee bij een volgend teamuitje. Misschien iets heel anders? Of een andere leuke citygame? Laat het ons gerust weten!
Fiona Spruit
Fiona Spruit
2022.10.14
Wil jij met je bedrijf/team een top uitje? Dan is dit bedrijf een echte aanrader. Wij hebben met een team van 35 man een gigantisch leuke dag gehad. Alles was goed geregeld. Wij hebben de Survival gekozen. Dit waren opdrachten op het strand wat een beetje vergelijkbaar is als Expeditie Robinson. De opdrachten waren super leuk en uitdagend. We moesten het echt tegen elkaar opnemen dus goed voor de teambuilding. Leuk was ook dat de winnaar een prijs kreeg. Aansluitend hebben wij wat gegeten in Beachclub Copacabana. Het eten was super lekker en voor ieder wat wils. Ik zou de volgende keer ook echt hier weer ons uitje laten organiseren!!!!
Antwoord van Sharp-events 2022.10.20
Wat een ontzettend leuk bericht! We zijn heel erg blij te horen dat jullie een top uitje bij ons hebben gehad. We zien jullie heel erg graag weer terug, aarzel niet om contact met ons op te nemen bij het plannen van een volgend uitje, we denken graag met je mee!
Kyung de Graaf
Kyung de Graaf
2022.10.03
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
Antwoord van Sharp-events 2022.10.20
Bedankt voor het leuke bericht en voor de leuke opdracht! Wij vonden het ontzettend leuk om deze activiteiten voor jullie te organiseren. Wie weet tot een volgende keer!
Jan Klooster,van der
Jan Klooster,van der
2022.09.30
Antwoord van Sharp-events 2022.10.13
Bedankt voor je sterren Jan :-)
THUIS Martin Kupers
THUIS Martin Kupers
2022.09.30
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
Antwoord van Sharp-events 2022.10.13
Beste Martin, fijn om te horen dat jullie een leuk uitje hebben gehad bij ons en bij restaurant Werelds! We hopen dat we jullie in de toekomst nogmaals kunnen vermaken. Met swingende groet, team Sharp-events
kimmy van Leeuwen
kimmy van Leeuwen
2022.09.27
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Antwoord van Sharp-events 2022.09.30
Bedankt voor het leuke bericht Kimmy, goed om te horen dat jullie een geslaagd uitje hebben gehad! Wie weet tot een volgende keer. We organiseren graag nog een leuk uitje voor jullie!
Ingard Lachman
Ingard Lachman
2022.09.02
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Antwoord van Sharp-events 2022.09.14
Wat een leuk bericht, bedankt Ingard! Het was een geweldige dag, ook voor ons. Wij organiseren graag nog zo'n leuke dag voor jullie. Neem gerust contact met ons op voor het organiseren van een volgend uitje!
GM Versteegen
GM Versteegen
2022.08.25
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Antwoord van Sharp-events 2022.09.14
Bedankt voor het leuke bericht Gina! Fijn dat jullie het leuk hebben gehad. Kom vooral nog een keertje terug voor nog zo'n leuke middag of voor een compleet nieuwe ervaring!
Y T
Y T
2022.08.23
Voor ons bedrijfsuitje hebben wij gekozen voor Sharp Events. De organisatie verliep heel vlot en we hebben erg genoten van de activiteiten. Samen met 20 collega's deden we mee aan de activiteit Expeditie Robinson in Scheveningen.
Antwoord van Sharp-events 2022.08.24
Fijn om te horen dat jullie een leuk uitje bij ons hebben gehad Yusuf! Kom vooral bij ons terug bij het plannen van een volgend uitje, wij hebben er alvast zin in!
Bart Van Doorn
Bart Van Doorn
2022.07.18
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Antwoord van Sharp-events 2022.08.12
Bedankt voor het leuke bericht Bart, blij te horen dat jullie een geslaagd uitje hebben gehad! Kom vooral nog een keertje bij ons terug. We hebben meer dan 60 verschillende activiteiten en zijn actief langs de hele Nederlandse kust!