Strandhotel Røsnæs Reviews

Strandhotel Røsnæs Reviews

3.9

Good - based on 1218 reviews

sh-r.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (1215)
Mikkel Brinch Nørgaard
Mikkel Brinch Nørgaard
2024-02-19
Ret hyggeligt og fint hotel til overkommelig penge 👌
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Line N
Line N
2024-02-16
Verified
Fantastisk gennemført oplevelse! Udsøgt mad både i restauranten og morgenbuffeten, imødekommende personale, fantastisk beliggenhed og hyggelig og autentisk atmosfære, hvor der er tænkt på den mindste detalje i indretning og stil, der tilsammen giver en gennemført fantastisk oplevelse.
Johnny R
Johnny R
2024-02-16
Verified
6 ud af 5 og vi kommer snart igen🙏 Savner en 6 karakter! Vi tog derop med vores datter på 12 og efter vi fik vores dejlige lyse værelser tog vi ud og gik en tur på standen 50 meter fra hotellet og nød den fantastiske udsigt. herefter gik vi i den super hyggelige resturant og fik den mest smagfulde 3 retters oplevelse. flot serveret af det yderst søde personale. Det eneste minus vi kan fremhæve er vi spiste alt for meget men den står vi nok selv for 🙄 det er slet ikke sidste gang vi kommer her og vi glæder os til at komme til sommer🙏
Ricardo Costa
Ricardo Costa
2024-01-27
Location
René Juhl
René Juhl
2024-01-18
Trip type
Business
Location
Service
Raymond Arcand
Raymond Arcand
2023-12-16
Beautiful place to stay, terrific view and a wonderful friendly staff
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Andreas Schulze
Andreas Schulze
2023-12-05
Schönes Hotel. Einfaches aber gutes Frühstück mit frisch gebackenem Brot. Einzig die Dusche war sehr klein.
Trip type
Business
Location
Rooms
Service
Susanne Transel
Susanne Transel
2023-12-03
flemming saabye
flemming saabye
2023-12-03
Location
Rooms
Service
Johnny Andersen
Johnny Andersen
2023-11-28
Aleksandar Kocovski
Aleksandar Kocovski
2023-11-23
I really enjoyed my stay at this hotel. Staff working there are so sweet and friendly! Room was nice and clean which is the most important. Not so spacey though. Bathroom was very simple and I was missing warmer water and an extra towel for the floor because it got wet after a shower. Breakfast had everything needed, different fresh bread, salamis, cheese and hams, eggs etc. perfect for a good start of the day!
Trip type
Business
Solo
Location
Rooms
Service
Hans Brok-Brandi
Hans Brok-Brandi
2023-11-18
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Dorthe
Dorthe
2023-10-30
10 Verified
Dejligt hotel med god beliggenhed. ☺ Gode værelser. God beliggenhed. God service. God morgenmad.
Mikala Reinhardt
Mikala Reinhardt
2023-10-25
Skønt beliggende hotel ved vand og natur. Lækker morgenmad og nær dejlig restaurant. Værelset dog lidt småt.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Anders Winkel
Anders Winkel
2023-10-23
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Peter Hinge
Peter Hinge
2023-10-22
Location
Rooms
Service
Heine Rosendal
Heine Rosendal
2023-10-16
Rigtig fint sted
Trip type
Business
Solo
Location
Rooms
Service
Tim Løvschal
Tim Løvschal
2023-10-16
Lene
Lene
2023-10-16
10 Verified
Enestående
Hans J Holmberg
Hans J Holmberg
2023-10-08
Stedet var lukket. Det ligger utroligt smukt, kan bruges til en helt rolig ferie eller kursusophold