STUK - Serwis Telefonów i Laptopów, Naprawa Telefonów, Naprawa Laptopów Reviews

STUK - Serwis Telefonów i Laptopów, Naprawa Telefonów, Naprawa Laptopów Reviews

5.0

Excellent - based on 40 reviews

serwisstuk.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (27)
Marta Bernardi
Marta Bernardi
2021-07-09
Positive
Professionalism
Quality
Szybko, profesjonlanie, uratowano zalany telefon, polecam.
Advertisement
Magda Glac
Magda Glac
2021-04-20
Profesjonalnie załatwiony problem. Polecam :)
Magdalena Piotr Banasiewicz
Magdalena Piotr Banasiewicz
2021-04-19
Paweł Piegza
Paweł Piegza
2021-04-19
G G
G G
2021-04-05
Fast, comprehensive, excellent!
Advertisement
Magdalena Sztork
Magdalena Sztork
2021-03-19
Oddałam zalany wodą telefon, który nie reagował na nic, nie dało się go nawet włączyć. Naprawiono go w 4h, działa bez zarzutu! Wspaniały, zdolny, miły chłopak tam pracuje. Polecam wszystkim!!!!
Danuta Wasilewska-Sztork
Danuta Wasilewska-Sztork
2021-03-19
Jestem b.zadowolona z szybkiej i kompetentnej usługi w tymże serwisie.Polecam wszystkim.
Marcin Ngoc
Marcin Ngoc
2021-03-18
Telefon oddany do naprawy. Ogarnięty w 2h. Miły Pan tam pracuje. Fachowo doradza. Widać, że zna się na robocie. No i cena przystępna, a to dość istotne :)
Mariusz Kruszyński
Mariusz Kruszyński
2021-03-17
Laptop potrzebował wymiany pasty temoprzewodzącej. Miły pan szybko się z tym uporał. Laptop się już nie grzeje :D
Advertisement
Mariusz Kruszyński
Mariusz Kruszyński
2021-03-17
Oddałem laptopa do czyszczenia. Teraz lśni i aż miło pracować.
małgorzata wojciechowska
małgorzata wojciechowska
2021-03-09
Maciej Król
Maciej Król
2021-03-08
Szybka naprawa i co najważniejsze, przyzwoita cena, polecam :)
Maciek Smiertka
Maciek Smiertka
2021-02-26
Polecam
Advertisement
Eliza S
Eliza S
2021-02-24
Super szybko i profesjonalnie. Uczciwie doradzone. Moj telefon dostał nowe życie. Szczerze polecam ?
Krystian Tęcza
Krystian Tęcza
2021-02-21
Wszystko ok, polecam!
Ecto Marletto
Ecto Marletto
2021-02-21
Polecam!
Rose ...
Rose ...
2021-02-18
Bardzo miły i zdolny Pan, który wie dobrze co robi, pozbył się problemu w moim telefonie. Typowa sprawa, czarny ekran, jedynie jasny pasek światła u góry telefonu. Myślałam, że telefon pójdzie do kosza, ale poszłam do STUK i wszystko działa jak należy. Polecam do skorzystania z usług tej firmy. ?
Advertisement
Ewa Sobańska
Ewa Sobańska
2021-02-14
Profesjonalna obsługa nawet w niedzielę, z dojazdem do klienta. Szybka pomoc przy naprawie laptopa, obsłudze drukarki przez Wi-Fi. Serdecznie polecam.
Chudy13901
Chudy13901
2021-02-13
Bartek P
Bartek P
2021-02-13
Spoko, trochę drogo ;)