Karczma u Jana

Karczma u Jana Reviews

Good rating
4.3
2428 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (2428)
Polecamy W Karczmie u Jana organizowaliśmy imprezę integracyjną. Jesteśmy zachwyceni ilością i jakością posiłków. Jedzenie wyśmienite. Obsługa przemiła i profesjonalna, a nad wszystkim czuwała przesympatyczna pani Izabela. Rachunek też miło nas zaskoczył.
Advertisement
Zdecydowanie nie polecam tego miejsca .Wraz z przyjaciółmi zamówiliśmy placki ziemniaczane z gulaszem .Otrzymaliśmy 4 placki obiegające tuszczem , które w 100% nie były smażone na bieżąco,gulasz który nam podano to porażka, mięso było bardzo tłuste a sos zagęszczony dużą ilością maki .Kelnerka bardzo sympatyczna odniosła nasze dania do kuchni i wróciła z informacją że kucharz otrzymał taka porcję mięsa i to nie jego wina .Zaplacilismy cały rachunek nie otrzymaliśmy nawet darmowej kawy w ramach rekompensaty. My to miejsce będziemy omijać szerokim łukiem
Artur G
Artur G
2023.07.17
Tomek W
Tomek W
2023.07.17
Bez wątpienia, nasze doświadczenie z tym miejscem było niezapomniane. Organizowaliśmy tutaj chrzest naszej córki i każdy aspekt spotkania był wyśmienity. Obsługa była niesamowicie miła i profesjonalna, co zapewniło nam bezproblemową uroczystość. Wyraźnie widać, że personel dba o każdy szczegół, aby goście czuli się komfortowo. A jedzenie? Wyśmienite. Każde danie było przygotowane z niezwykłą starannością i smakiem, który zachwycał wszystkich gości. Zdecydowanie polecam to miejsce dla tych, którzy cenią sobie wysokiej jakości jedzenie oraz wyjątkową obsługę. Bez wątpienia, na każde kolejne wydarzenie rodzinne wrócimy do tego lokalu.
Marcin Jurek
Marcin Jurek
2023.07.16
Pierogi ruskie takie jak lubię, jak u mamy 🙂 Żona jadła najlepszą sałatkę z łososiem w swoim życiu. W burgerze mięso mogłoby być lepiej doprawione. Duży plus za oryginalną bułkę do burgera. Wszystkie dania podawane na wyjątkowych talerzach.
Advertisement
Katarzyna Sochacka
Katarzyna Sochacka
2023.07.15
Zamówiłam grillowany filet kurczaka -porcja była tak mała ,,cienki plasterek ubity na maxa …. od lat jadam w restauracjach takiej porcji jeszcze w życiu nie otrzymałam
Major1939
Major1939
2023.07.15
Polecam obiadek z całą rodzina👍
Bartek Janus
Bartek Janus
2023.07.14
03.06.2023 mieliśmy okazję bawić się na swoim weselu właśnie w Karczmie u Jana , z czystym sercem możemy polecić współpracę, jedzenie , wystrój oraz klimat , Pani menager super podejście do klienta , obsługa na mega poziomie , jesteśmy mega zadowoleni z organizacji wesela właśnie w tym miejscu !
Kacper Jung
Kacper Jung
2023.07.13
Advertisement
Martin DDD
Martin DDD
2023.07.11
Elo tu Malwi
Elo tu Malwi
2023.07.11
Jadwiga Porada
Jadwiga Porada
2023.07.09
piwosz1933
piwosz1933
2023.07.09
Advertisement
Ipso n
Ipso n
2023.07.09
Czekałem na jedzenie bardzo długo i dostałem chłodne prawie zimnie.
mateusz blasiak
mateusz blasiak
2023.07.09
Smacznie
Patryk Całka
Patryk Całka
2023.07.09
Jaroslav Kokinda
Jaroslav Kokinda
2023.07.09
Pekné prostredie, super obsluha, perfektné jedlo za prijateľné ceny, určite odporúčam
Advertisement
Beata Świder
Beata Świder
2023.07.08
Monika Król
Monika Król
2023.07.07
Najlepsza karczma w okolicy! Jedzenie zawsze pyszne i duże porcje. Obsługa bardzo miła i pomocna . Polecam!
Grzegorz Skotnicki
Grzegorz Skotnicki
2023.07.07
Czas oczekiwania porażka. Jedzenie takie sobie.