Serce Puszczy - Apartamenty

Serce Puszczy - Apartamenty Reviews

Excellent rating
5.0
21 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (21)
just now
just now
2023.08.26
Advertisement
ANT13
ANT13
2023.08.19
Piękne miejsce blisko jeziora miła właścicielka 10/10
Weronika Karpińska
Weronika Karpińska
2023.07.31
Jeśli ktoś potrzebuje złapać oddech i zwolnić tempo codziennego życia i szuka odpowiedniego miejsca, to polecam z czystym sumieniem. Przede wszystkim cisza, przyroda, spokój. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Bliskość jeziora, bliskość lasu. Można popływać kajakiem, można powędkować, pospacerować, wypić kawę w ciszy, podziwiając piękne widoki. Świetna baza wypadowa do dalszych wycieczek. Na terenie obiektu wszystko co potrzebne. Grill, miejsce na ognisko, ogród, miejsce dla dzieci. Apartamenty czyste, zadbane, dobrze wyposażone. Polecam szczerze miejsce, człowiek zapomina o trudach dnia 🙂
Piotr Prokurat
Piotr Prokurat
2023.07.31
Miałem przyjemność być w Sercu Puszczy 2 noce. Cisza, spokój, miło, zieloniutko, łóżka bardzo wygodne. Uczciwa piąteczka. Właścicielka uprzejma. Polecam miejsce w 100%🙂
Michał Matusiak
Michał Matusiak
2023.07.26
Advertisement
Adrian Dadok
Adrian Dadok
2023.07.03
Bardzo ładne apartamenty i miejsce zaciszne.
Waldemar Ciborowski
Waldemar Ciborowski
2023.02.13
Ok
taksb
taksb
2022.08.25
miła Pani, czysto fajnie, moge tu zamieszkać
Monika K
Monika K
2022.06.19
Miejsce Super Polecam Wszystkim
Trip type
Family
Location
Rooms
Service
Advertisement
Misza Trusiek
Misza Trusiek
2021.09.19
Kamil Bogdanski
Kamil Bogdanski
2021.09.17
Rafał Dziewic
Rafał Dziewic
2021.08.16
Wspaniałe miejsce dla rodzin, nowe apartamenty, pyszne śniadanie w cenie i bardzo mili gospodarze.
Adam Łukasiak
Adam Łukasiak
2021.08.07
Niewiem ale miejsce wspaniałe
Advertisement
STS - Stunt Team Siedlce
STS - Stunt Team Siedlce
2021.08.02
Polecam, miła obsługa oraz wysokiej klasy apartamenty dla wielu osób w świetnej lokalizacji. 4/5min spacerem do plaży 😍😎
Ania Ania
Ania Ania
2021.07.19
Lokalizacja super, cisza, spokój. Widok z okna na jezioro, prywatna plaża. Właściciele bardzo mili.
Marcin Nakielski
Marcin Nakielski
2021.07.14
Wspaniałe miejsce :) doceniamy bliskość jeziora i życzliwość gospodarzy. Bardzo wygodne apartamenty, dużo przestrzeni, co istotne zwłaszcza dla rodzin z dziećmi.
Agata eŚ
Agata eŚ
2021.02.09
Fajne i klimatyczne apartementy
Advertisement
Hubert Wielogórski
Hubert Wielogórski
2020.08.26
Chciałoby się taki standard widzieć wszędzie. Wspaniałe miejsce, doskonale dla rodzin z dziećmi i na rodzinne wyjazdy. Serdecznie polecam, czysto, przepysznie i do syta. Napewno tam wrócimy cała rodzina. Życzymy właścicielom wszystkiego dobrego i do zobaczenia w przyszłym roku.
Andrzej S.
Andrzej S.
2020.08.18
Nowy budynek, bardzo dobrze urządzone apartamenty z widokiem na jezioro, czyściutko, bardzo mili gospodarze. Do jeziora 5 min. spacerkiem. Możliwość wypożyczenia kajaków. Miejsce godne polecenia dla rodzin z dziećmi i nie tylko.
beata rowińska
beata rowińska
2020.08.12
Bardzo komfortowe, czyste miejsce do wypoczynku. Wspaniali gospodarze. Dziękujemy!