Security Haaglanden Reviews

Security Haaglanden Reviews

4.6

Excellent - based on 33 reviews

securityhaaglanden.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (32)
Legend Infra
Legend Infra
2022-04-11
Snelle service en vakman werk, De camera installatie aan mijn bedrijfspand is professioneel geïnstalleerd en netjes afgerond! Zeer scherpe camerabeelden van Hikvision.
Advertisement
Bilal Azarkan
Bilal Azarkan
2022-03-24
Slimme jongens weten waar ze het over hebben. Perfect kwaliteit camera’s geplaatst van hikvision.
Stef Schermervoest
Stef Schermervoest
2022-01-06
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Djai Binesari
Djai Binesari
2021-12-28
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Goed kwaliteit 4K Ultra HD Camera's en 24 uur kleurbeeld bent tevreden binnen één uur geïnstalleerd en professioneel gewerkt.
S. Matadien
S. Matadien
2021-12-21
Positive
Quality
Responsiveness
Value
Advertisement
Viraj Ramsaransing
Viraj Ramsaransing
2021-12-21
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
De heren van Security Haaglanden zijn zeer professioneel en leveren uitstekende kwaliteit. Service is ongekend goed en als er iets is zijn ze altijd te bereiken.
bunyamin yilmaz
bunyamin yilmaz
2021-12-19
Ercan Kaya
Ercan Kaya
2021-10-07
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Via google hebben wij Security Haaglanden gevonden. Wij hebben hun gevraagd of zij langs konden komen voor een update van onze bestaande cameras. Ze konden gelukkig snel schakelen en binnen 45 min. Stond er een specialist bij ons binnen. Na alles geregeld te hebben vertelde hij mij dat de cameras die wij hadden inmiddels geen updates meer hebben, en eigenlijk aan vervanging toe is. Voor de update service hebben wij ook niks hoeven te betalen. Na dit gesprek hebben wij besloten om al onze camera systemen te veranderen en de volgende dag hingen ze er:). 4K beeld met een 24/7 overdag zicht, met een camera deurbel. Ik kan alleen maar zeggen top kwaliteit en top service. Thankx charlie voor je eerlijke advies en oprechte houding. Zie niet meer vaak.
Cebrail Sehit
Cebrail Sehit
2021-02-02
Positive
Professionalism
Ik heb voor mijn bedrijf camerasystemen aangeschaft bij Security Haaglanden, de camera installatie was proffesioneler dan gedacht. Ik ben zeer tevreden over het werk dat ze hebben verricht! Good job!!
Advertisement
GulPOWERrr
GulPOWERrr
2021-02-02
Positive
Professionalism
Alarmsysteem Jablotron 100 laten installeren met een deurbel intercom van hikvision werkt echt prima! De alarm installatie en Intercom ging echt snel en professioneel nergens een kabel te zien. Zeker een aanrader!!
Werner Broos
Werner Broos
2021-01-24
Critical
Quality
Ik heb 3 jaar geleden door dit bedrijf mijn alarm systeem aanlaten leggen, maar het is door hun nog steeds niet gelukt om een aansluiting te maken met een alarmcentrale. Ik heb alle facturen voor de installatie vooruit betaald, wat later gezien niet zo slim was. Elke keer een hoop smoesjes en vage redenen dat het niet lukt. De service is gewoon bar slecht.
Reply from Security Haaglanden 2021-01-24
Beste Werner, Wij hebben u vaak genoeg benaderd dat er nog een factuur openstaat dit weet u zelf ook! Als het om de service gaat u betaald wij helpen u weer en niet de verantwoording op ons leggen, u weet dat wij ons werk hadden opgeleverd u kwam telkens uw afspraak niet na wederom hebben we weer service gegeven! Ik zie niet waar we u slecht behandeld hebben u bent verantwoordelijk voor uw aansluiting niet wij u negeerde meerdere herinneringen en als dan het systeem storing aangeeft zoek dit aub niet bij ons,
Joey Laros
Joey Laros
2020-10-02
Positive
Professionalism
Quality
Hikvision camera’s en recorder besteld. Kwamen netjes volgens afspraak binnen. Eenmaal binnen hebben we het samen via telefonisch contact geïnstalleerd. Werkt tot op heden nog perfect. Goede service heeft mij al aantal keren geholpen met het instellen van ip adres voor op de telefoon. Kortom fijn bedrijf! Is er wat hoef je maar te bellen en kan het geregeld worden. Aanrader!!
Jan Brinks
Jan Brinks
2020-09-07
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Bedankt voor de snelle installatie, Security Haaglanden gebeld na een inbraak. De adviseur was binnen 3 uur op locatie een goede en duidelijke uitleg, vriendelijke en vakkundige monteurs. Ik ben de volgende dag al beveiligd en kon veilig me woning verlaten en met alarm aan slapen!. Ik raad Security Haaglanden zeker aan vooral de 24 uur service die ze nakomen!
Advertisement
Jan-Willem Pellikaan
Jan-Willem Pellikaan
2020-08-25
Alexandero Bellesnosos
Alexandero Bellesnosos
2020-04-27
Uitermate klasse bedrijf! Laatst een intercom laten installeren, nu kom ik gemakkelijk met mijn vingerafdruk of tag naar binnen, ook mijn huidige camera's zijn vervangen en heb nu haarscherp beeld op mijn telefoon en in mijn woonkamer. Top gedaan jongens!
Burak Biblo
Burak Biblo
2020-04-07
Bedankt voor je scherpe offerte en snelle installatie. Ben zeer tevreden over mijn camera en alarm systeem.
AmeTaly Restaurant
AmeTaly Restaurant
2020-03-27
Voor de beste kwaliteit en beste service moet u bij Security Haaglanden zijn. Al 2 jaar tevreden klant! Zeker een aanrader!!
Advertisement
Rohan Baze
Rohan Baze
2020-02-28
Ik kan van geluk spreken dat ik de juiste bedrijf heb gekozen voor het regelen van een camera systeem, 'Security Haaglanden' natuurlijk. Heb een HIK VISION camera-systeem laten installeren voor m'n pand. Goeie service, camera's hebben vlijm sherpe beeld !!!TOP KWALITEIT!!! klantvriendelijke heren, geven goed advies over hun producten etc. en leveren uitstekende resultaten op! zeer zeker een aanrader Ga zo door!!! mannen ;)
Su Kamaci
Su Kamaci
2019-07-15
Hele goede professionele beveiligings camera's geinstalleerd. Ook de nieuwe alarmsysteem werkt prima! In Den Haag hebben we jullie ook nog nodig!
Nathalie van kruger
Nathalie van kruger
2019-05-22
Ik heb een ''Hikivision Camera'' van Security Haaglanden die mijn auto in de gaten houdt. Ik heb helaas diverse malen moeten mee maken dat iemand mijn auto diverse malen bekraste. Je doet aangifte maar politie doet er verder niets mee omdat je geen dader hebt. Maar sinds dat die camera er hangt heb er geen last meer van gehad. En wil men toch krassen dan staat die persoon duidelijk op beeld, dag en nacht. De camera oogt proffesioneel wat ook afschrikt. Het bereik wat hij kan filmen is heel breed en het beeld is super scherp. Met de zoom functie kan ik de auto alsnog van dichtbij filmen en dat ook fijn. Het geeft mij echt een gevoel van veiligheid. Via de mobiel is het ook mogelijk de auto te bekijken en je kan ook de camera ermee draaien en opnames terugkijken. De service van Securtiy Haaglanden is snel en informeel. Je merkt dat er kennis in huis is. De communicatie is duidelijk en transparant. Ik ben superblij met deze camera. Dus wil je een goede camera dan moet bij Security Haaglanden zijn!